Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aducha22

Co o tym myślicie?

Polecane posty

Hejka

Chce wiedziec Co o tym myślcie. Jestem z chłopakiem już 4 miesiące, bardzo się lubimy i widać że obu nam zależy. Zawsze jak mam jakis problem to od razu dzowni i wyjaśniamy sobie wszystko i jest okej. Nigdy nie było u nas sytuacji ze zerwaliśmy i wróciliśmy, albo przerwa. Ostatnio miałam nawet taki moment w związku ze zastanawiałam się czy to ma sens itp, ale z tego co wiem to normalne, ale ostatecznie z nim jestem bo bardzo tego chce. Minusem jest to ze jak on to twierdzi jest mało uczuciowy. Jak się spotkamy to poświęca mi 100% uwagi i jest cudowny. Gorzej jest z komunikacja przed telefon. Tak jak wspomniałam dzwoni tylko jak jest jakiś problem, pisze raz na kilka godzin. Wiem ze nie mogę chlopaka obezwładnić i musze mu dać troche wolności. Kiedyś powiedział mi że jakbyśmy zerwali to by się załamał i ze nie wyobraza sobie beze mnie teraz życia. Chce wiedzieć czy któreś was udało się przezwyciężyć taka nadgorliwa atencję... niby wiem ze musze mu dać troche wolnej przestrzeni, czas na znajomych i pogranie w kompa, ale z drugiej strony się wkurzam jak mi uwagi nie poświęca. Jakieś rady jak się uporać z takim myśleniem? : ) 

21 minut temu, Aducha22 napisał:

pisze raz na kilka godzin.

Co za natręt?🙄

56 minut temu, Aducha22 napisał:

Chce wiedziec Co o tym myślcie. Jestem z chłopakiem już 4 miesiące

Kawał życia 🙂

23 minuty temu, lonelyman napisał:

Kawał życia 🙂

Nie rozumiem co to ma do tego xd mówię tylko jak jest. Nie musimy być 10 lat w związku zeby mieć jakiś problem 

Myślę że nie powinnaś wymagać od niego żeby był cały czas na telefonie z Tobą w ciągu dnia. Przez wymaganie takiego zachowania możesz popsuć związek.

35 minut temu, lonelyman napisał:

Kawał życia 🙂

Jak stare dobre małżeństwo 😉

1 godzinę temu, Aducha22 napisał:

[...] Gorzej jest z komunikacja przed telefon [...] dzwoni tylko jak jest jakiś problem, pisze raz na kilka godzin [...] niby wiem ze musze mu dać troche wolnej przestrzeni, czas na znajomych i pogranie w kompa, ale z drugiej strony się wkurzam jak mi uwagi nie poświęca. Jakieś rady jak się uporać z takim myśleniem?

Może warto też znaleźć sobie jakieś zajęcie, by tak nie odliczać i nie czekać, kiedy facet się odezwie? Bierz z niego przykład i po prostu zacznij wykorzystywać czas wolny, by robić, co lubisz, co sprawia Ci przyjemność i Cię rozwija. Trzymanie partnera na smyczy nie służy niczemu.