Solero 946 Napisano Styczeń 15, 2021 4 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Sluchaj jadąc do kogoś zazwyczaj nie jedziesz w ciemno. Gloopio to by było jakby puste łóżko z boku stało a gościa na materac na podłogę hyc;) no to wtedy bardzo niezręczna sytuacja. Ale w przypadku gdzie jest tylko jedno łóżko No to albo połowa mojegooza albo podłoga;) No dobrze a masz łóżko 90cm i nic więcej to ugościła byś gościa na podłodze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Styczeń 15, 2021 4 minuty temu, agent of Asgard napisał: Na materacu dmuchanym? Bez przesady. Na karimacie na gołych dechach można mieć problem z zaśnięciem, ale na materacu? Zresztą zanim kupiłem sprężynowy, sam spałem na dmuchanym. Znajomi zresztą używają go jako łóżka. Kiedyś jak byłem w remoncie to spałem na materacu a rano obudziłem się już bez powietrza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 15, 2021 2 minuty temu, Solero napisał: Kiedyś jak byłem w remoncie to spałem na materacu a rano obudziłem się już bez powietrza Bo to zły materac był. Mój spokojnie 5 dni trzymał. https://allegro.pl/oferta/materac-lozko-wbud-pompka-203x152x61-bestway-67690-9966279038?fromVariant=9962772622 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach