Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lokiii

Kto się zaszczepił na koronę? Czy znacie kogoś

Polecane posty

Czy planujecie wziąć te szczepionkę, czy będziecie odwlekać ile się da i śledzić jakie pojawiają się efekty uboczne. 

3 godziny temu, Lokiii napisał:

Czy planujecie wziąć te szczepionkę, czy będziecie odwlekać ile się da i śledzić jakie pojawiają się efekty uboczne. 

moja znajoma jest ginekologiem, miała już i pierwszą i drugą dawkę. Efekty uboczne to zaczerwienienie w miejscu gdzie jej to podali. Nic więcej 🙂

Mój tata też niedługo się zapisuje 70+ a ja muszę poczekać bo kobietom w ciąży nie podaje się szczepionki ale jak bym nie była w ciąży to bym się zaszczepiła:) 

Miałam się zaszczepić ale zrobiłam przeciwciała i wyszło że jestem świeżo po infekcji (IgG i IgM dodatnie). Więc odczekam jeszcze, powtórzę test na przeciwciała i zobaczę. 

5 godzin temu, Lokiii napisał:

Znam dwie osoby juz zaszczepione i tak, zamierzam sie zaszczepic.

Jestem zaszczepiona i oprócz lekkiego dyskomfortu w miejscu ukłucia przez 2 dni, nic mi nie jest. 
Żałuję, że moi bliscy jeszcze długo będą czekać na możliwość zaszczepienia.

A czemu sie boicie??

Ja tam chce sie zaszczepic i moj maz tez.. tylko My mamy ok 40 lat Wiec daleka droga do tego😊

Gość pari
10 godzin temu, Lokiii napisał:

Nie planuję.

Gość pari
1 godzinę temu, Milkyway38 napisał:

A czemu sie boicie??

Ja tam chce sie zaszczepic i moj maz tez.. tylko My mamy ok 40 lat Wiec daleka droga do tego😊

Ja się nie boję, po prostu nie chcę uczestniczyć w ostatniej fazie testów.

Ja spokojnie poczekam na swoją kolej i nie będę się rozpychać łokcia i. Mam kilka znajomych zaszczepionych i jest ok, zaczerwienienie w miejscu ukucia i tyle

Odlegla przyszlosc ta szczepionka, pewnie zdaze zachorowac a wirus zmutuje tysiace razy i beda znowu pracowac nad nowymi, bo te istniejace beda nieskuteczne.Jakby byla dostepna wzielabym, nawet placac z wlasnej kieszeni, ale i takiej opcji nie ma.Ciekawe czy ktos z Was tutaj bedzie zaszczepiony za rok o tej porze, pewnie nie

Znam dwie osoby zaszczepione, jedyna reakcja to ból w miejscu ukłucia i to jest everything. Osobiście ja i cała moja rodzina się zaszczepią 😁