Sylvia86 1036 Napisano Styczeń 21, 2021 Filip pamietasz jak Ci mowilam ze pracowalam w job centre i wiem ze nie kwalifikujesz do universal credit ani tym bardziej do mieszkania z councilu.. Oczywiscie zamiast posluchac madrej rady (idz do pracy na pol etatu, zacznij sie uczyc, idz do lekarza) wolales mnie wyzywac i mowic ze NA PEWNO dostaniesz . I kto mial racje? W namiocie za dlugo zima nie przezyjesz. 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylvia86 1036 Napisano Styczeń 21, 2021 To dobrze ze masz dokad pojsc. Szkoda ze nie sluchales moich rad 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Styczeń 21, 2021 3 minuty temu, littlealien1 napisał: juz jest po zimie zreszta ja u kolegi w warwick sie zatrzymuje bede mial adres a gdzie expić bedziesz też miał? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Styczeń 21, 2021 Przed chwilą, littlealien1 napisał: ciezko bedzie bo mam kolege ktory ma 600 gier na konsole ps2 i ps1 i bedzie chcial zebym gral na konsoli ale na pewno da rade nakuurwiac ava i daily rewards brac Ja się chcę nauczyć bić solo INQ albo prisona -1 ma moim lvl Ekiem niby się już da, ale przy moim necie się boje że jakiś lag i się wypi.erdole xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Styczeń 21, 2021 Przed chwilą, littlealien1 napisał: ja wbilem z 88 na 93 druidem przez ostatni tydzien knighta se jakiegoś ogarnij i na were potwory na edron idź, dobry exp tam idzie wycisnąć w th Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lulu9 36 Napisano Styczeń 21, 2021 9 minut temu, littlealien1 napisał: juz jest po zimie zreszta ja u kolegi w warwick sie zatrzymuje bede mial adres Przecież mamy czerwony alarm pogodowy prawie w całym uk nie wiało u ciebie dzisiaj? W każdym razie, dobrze ze nie musisz iść do namiotu narazie, dobry kolega, ze opłaci twoje rachunki i da jedzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Styczeń 21, 2021 1 minutę temu, littlealien1 napisał: poszedlbym sobie na questa na dragon lorda w dragon lairze z knightem wczoraj czyscilem sam dragon lairy w ankh pierwszy raz xd. wszystkie 3 druidem dalem rade ;d. Jak chcesz to na pohu mozesz demodrasa bossa dli sprawdzać. Mi się raz udało go trafić Jeszcze się łatwo sprawdza bossa vampirów na edron, blisko wyvern się respi, chyba z 3 razy w zyciu go spotkałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylvia86 1036 Napisano Styczeń 21, 2021 I jaki teraz masz plan? U kolegi wiecznie mieszkac nie bedziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylvia86 1036 Napisano Styczeń 21, 2021 7 minut temu, littlealien1 napisał: nic nie wiadomo nigdy ja nie planuje wiecznie mieszkal nie bede bo mi sie za 5 lat status konczy nie aplikuje o permanent Jak cie deportuja to przynajmniej bilet ci oplaca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lulu9 36 Napisano Styczeń 21, 2021 8 minut temu, littlealien1 napisał: nic nie wiadomo nigdy ja nie planuje wiecznie mieszkal nie bede bo mi sie za 5 lat status konczy nie aplikuje o permanent A kolega pracuje, będziecie mieli za co kupić jedzenie teraz już dla dwojki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Styczeń 21, 2021 1 minutę temu, littlealien1 napisał: no chcialem tam knightem zaplowac na bossa vampierow ale wolalbym taska na giant spidery skonczyc a druidem to ciezko knightem w yalahar bilem po 3-5 na klate teraz mam preya na dragony i boost exp to na dragach se biegam w yalah ;d ja z taką jedną laską co grałem w tibie, polowaliśmy na poi bossy i kilka udało się dorwać. Chyba tylko Mr Punisha i Plasmothera nie mam w kolekcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AZS56 144 Napisano Styczeń 21, 2021 3 minuty temu, littlealien1 napisał: moze kiedys bede mial wiecej spokoju w zyciu i nie bedzie mi grozila ulica to se wtedy popoluje na bossy Pisales, ze oplaciles sobie 3 miesiace grania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach