BombelekBubi 46 Napisano Styczeń 24, 2021 2 minuty temu, branklast napisał: Polecam zobaczyć opis zdjęcia, bo to kolejny śmieszny żarcik https://zapodaj.net/002fcb26e262c.png.html jak wardęga to zobaczy to ich zniszczy XDDDD hahah masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rsong 53 Napisano Styczeń 24, 2021 4 minuty temu, Kobita Wonsz napisał: haha, wyobraźcie sobie miny tych, którzy po miesiącach wahań i wewnętrznej walki uciułali te x pln, żeby "wesprzeć" idoli i dostać się do grupy, mija parę dni a tu interes zwijamy, sayonara bit****s też o tym myślałam xD pewnie sporo jest takich osób. pytanie, czy się odwrócą od swoich idioli, czy stwierdzą, że VP jednak mieli rację i są atakowani przez wrogie siły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobita Wonsz 109 Napisano Styczeń 24, 2021 4 minuty temu, rsong napisał: też o tym myślałam xD pewnie sporo jest takich osób. pytanie, czy się odwrócą od swoich idioli, czy stwierdzą, że VP jednak mieli rację i są atakowani przez wrogie siły... Z tego co widać, oni sami są dla siebie wrogimi siłami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sttaciata 106 Napisano Styczeń 24, 2021 Ok Wardęga na Story nieźle wyjaśnił to ich oświadczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sttaciata 106 Napisano Styczeń 24, 2021 (edytowany) Edytowałam, nieważne, pomyliłam się Edytowano Styczeń 24, 2021 przez Sttaciata edit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laczisony 3.0 2452 Napisano Styczeń 24, 2021 1 minutę temu, Pucle napisał: Ciek.awa jest.em, z cz.ego oni będą żyli w tej Bar.ce.lonie? Pewn.ie będą ur.uch.amiali lajwy z donejtami, bo po takim kryzysie wizerunkowym spadnie wszystko - współprace, oglądalność, sprzedaż tych kiczowatych gadżetów. Za chwilę mieć coś od VP będzie obciachem. Pójdą do roboty tam na miejscu? Wątpię. Od prawie roku są dalej na etapie hiszpańskich liczebników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiacynta_Drewniak 1574 Napisano Styczeń 24, 2021 What? Za dołączenie do grupy na fb trzeba było zapłacić?? Mi się bardzo nie podobało, jak jechali po Piasku i jego orientacji, że kłamie, a i tak wszyscy wiedzą. Sorry, ale on zarabia ze śpiewania, sam decyduje, czy mówi o życiu prywatnym czy nie. Okropnie się tego słuchało. 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sttaciata 106 Napisano Styczeń 24, 2021 Przed chwilą, Evvita124 napisał: Albo dostałaś bana i nie widzisz ich profilu. Właśnie nie mogłam ich wyszukać na telefonie, ale na laptopie już się pokazał, także edytowałam ten post, bo może to u mnie jest coś nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filemonm 597 Napisano Styczeń 24, 2021 ja widzę ich konto, dostałaś pewnie bana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BombelekBubi 46 Napisano Styczeń 24, 2021 Mnie też zastanawia, po co usuwają grupę. To tylko rozwścieczy ludzi, którzy się od nich odwórcą. A dwa mają tam content do prasówek i wideo za darmo bez szukania plus zapewne grupa daje im największe zasięgi xd to chyba gorsze juz niz strzal w kolano xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laczisony 3.0 2452 Napisano Styczeń 24, 2021 Przed chwilą, Hiacynta_Drewniak napisał: What? Za dołączenie do grupy na fb trzeba było zapłacić?? Mi się bardzo nie podobało, jak jechali po Piasku i jego orientacji, że kłamie, a i tak wszyscy wiedzą. Sorry, ale on zarabia ze śpiewania, sam decyduje, czy mówi o życiu prywatnym czy nie. Okropnie się tego słuchało. Od wakacji mniej więcej. 40 złotych polskich bez grosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BombelekBubi 46 Napisano Styczeń 24, 2021 4 minuty temu, Sttaciata napisał: Zastanawia mnie tylko to, czy oni usunęli IG, żeby po prostu nie dawać im Unfollow? Pewnie za tydzień, dwa wrócą, jak sprawa ucichnie i nie nie stracą za bardzo obserwujących maja nadal profil, musieli ci dac bana xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiacynta_Drewniak 1574 Napisano Styczeń 24, 2021 2 minuty temu, Laczisony 3.0 napisał: Od wakacji mniej więcej. 40 złotych polskich bez grosza O jeżu przeiglasty...rozumiem płacić za kurs, ale nie za ploteczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sttaciata 106 Napisano Styczeń 24, 2021 1 minutę temu, BombelekBubi napisał: maja nadal profil, musieli ci dac bana xD Niee, nie dali bana, bo na ig na laptopie normalnie ich widzę po wejściu przez link, a jestem zalogowana na swoim koncie. Może nie można ich wyszukać przez lupkę w aplikacji? Idk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sttaciata 106 Napisano Styczeń 24, 2021 Przed chwilą, Hiacynta_Drewniak napisał: O jeżu przeiglasty...rozumiem płacić za kurs, ale nie za ploteczki Szczególnie, że na tej grupie nie ma plotek, których nie można wyczytać chociażby na Kafe Nie wszystkie, no ale content mało opłacalny, żeby kupować XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BombelekBubi 46 Napisano Styczeń 24, 2021 1 minutę temu, Sttaciata napisał: Niee, nie dali bana, bo na ig na laptopie normalnie ich widzę po wejściu przez link, a jestem zalogowana na swoim koncie. Może nie można ich wyszukać przez lupkę w aplikacji? Idk da się xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sttaciata 106 Napisano Styczeń 24, 2021 1 minutę temu, BombelekBubi napisał: da się xd To nie wiem, jakiś błąd muszę mieć XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rsong 53 Napisano Styczeń 24, 2021 6 minut temu, Laczisony 3.0 napisał: Od wakacji mniej więcej. 40 złotych polskich bez grosza a nie było kiedyś więcej niż 40 zł? coś mi miga, że wczesniej dostęp do grupy był dopiero na ostatnim progru wspierania, czyli 100 zł. ale moge się mylić, prawdopodobnie tak jest xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rosół 35 Napisano Styczeń 24, 2021 Boże jak ja się ciesze, że to ... związane z vp w końcu wypłynęło! Nawet nie wiecie ile razy zostałam zjechana na ich grupie, czy pod postami przez to, że miałam inne zdanie niż wszyscy. mimo, że za moim zdaniem szły logiczne argumenty to zawsze dostawałam jeden odzew: zamknij m*rde. pod postem o strajku kobiet napisałam, że nie dokońca podoba mi się to co robi "przywódczyni" strajku i że tak naprawdę cała idea ucichła przez jej zachowanie - dostałam mase wiadomości na priv typu "szkoda że ciebie matka nie wyskrobała" itp. wszystko od ich fanów, obserwatorów którzy oczywiście razem ze swoimi bogami z vp szerzą idee "WOLNOŚĆ MIŁOŚĆ TOLERANCJA"!!!111. Rzygać się chce od samego patrzenia i czytania. Na grupie nie jestem już od dawna na całe szczęscie, nie obs ich na sc. Pamiętam też jak w jednym ze swoich filmików mówili coś o jakimś konkursie tańca? chyba, nie pamiętam dokładnie. w każdym razie konkurs byl dla par hetero co panowie skomentowali parsknięciem i beką. napisałam komentarz pod filmem, że nie do końca mi sie to podoba i nie powinni tak reagować, bo gdyby to ktoś zareagował tak na konkrus dla par homo to pewnie już by nie zył - dostałam bana. jako osoba, która odczuwa wielką niesprawiedliwość związaną z CAŁĄ działalnością VP, która opiera się, tak jak wyżej pisaliście, na plotach z grup, kradzionych memach bardzo się cieszę, że w końcu wszystko wyszło na jaw. mam nadzieję że będzie to dla nich kubeł zimnej głowy i może zrozumieją, że nie są jedyni w necie i nie są w nim królami. pozdro! 6 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiandra 41 Napisano Styczeń 24, 2021 Wg mnie to usunięciem grupy sami sobie strzelają w kolano, ale no cóż. Nie będę tęsknić za tymi podwójnymi standardami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BombelekBubi 46 Napisano Styczeń 24, 2021 Teraz to chyba bd musieli zatrudnic jakas agencje, zeby posprzatac ten burdel, bo no mega slabo to wyglada xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AanDeRand 444 Napisano Styczeń 24, 2021 Lubie Wardege za to ze potrafi przyznać sie do błędu. Jest problem, nagrywa, wyjasnia, konkretnie, rzeczowo. Vogule pl nie polubilam niestety jesli chodzi o maniere z jaką sie wypowiadaja i powolne budowanie zdań. Nasmiewanie sie z nastolatek też jest wg mnie nie na miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowiecieco? 72 Napisano Styczeń 24, 2021 6 minut temu, rosół napisał: Pamiętam też jak w jednym ze swoich filmików mówili coś o jakimś konkursie tańca? chyba, nie pamiętam dokładnie. w każdym razie konkurs byl dla par hetero co panowie skomentowali parsknięciem i beką. napisałam komentarz pod filmem, że nie do końca mi sie to podoba i nie powinni tak reagować, bo gdyby to ktoś zareagował tak na konkrus dla par homo to pewnie już by nie zył Kurs dla par hetero nie musi być motywowany homofobicznymi poglądami twórców kursu. Być może program zakłada tańce z podnoszeniem partnerki itd. - a jest większa szansa że facet podniesie kobietę niż facet faceta. Możliwe też, że program zakłada, że jedna osoba z pary powinna mieć buty na obcasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ololo 531 Napisano Styczeń 24, 2021 I kto ich teraz będzie utrzymywał w tej Barcelonie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BombelekBubi 46 Napisano Styczeń 24, 2021 Właśnie grupa spadła z rowerka xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sttaciata 106 Napisano Styczeń 24, 2021 (edytowany) Słuchajcie, właśnie zarchiwizowali Hydeparka. Chyba nawet o tym nie poinformowali wprost członków, tylko wyszli z założenia, że każdy przeczyta oświadczenie Edytowano Styczeń 24, 2021 przez Sttaciata błąd stylistyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia76682 874 Napisano Styczeń 24, 2021 A jednak stalo sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ejno 817 Napisano Styczeń 24, 2021 1 godzinę temu, Sttaciata napisał: Czy ktoś wie o co chodzi w dramie Patryka z Tesco czy sklepem podobnym? To ja o tym wcześniej pisałam chyba. Z tego co pamiętam: stał w kolejce do kasy i jacyś ludzie (pijaczki chyba) powiedzieli o nim, że wygląda p.e.dal.sko. Patryk oczekiwał reakcji najpierw od kasjerki, potem od ochroniarza (pewnie rencisty), ale oni nie zareagowali, później od kierownika sklepu (ci z kolejki już poszli w tym czasie). To nie były jakieś przepychanki, tylko ktoś rzucił komentarz. No i potem pisał listy i zgłaszał jakimś organizacjom LGBT, że Carrefour (chyba) jest homofobiczny, pisał też do Złotych Tarasów i jakieś specjalne przeprosiny w końcu były. Aha, ja uważam, że niefajne jest komentowanie czyjegoś wyglądu! Nie jestem tylko w stanie ogarnąć, jaka powinna być reakcja kasjerki, obawiam się, że gdyby ktoś w kolejce powiedział, że jestem brzydka to szefostwo sklepu/sieci, nie mówiąc o kasjerce, raczej nie byłoby tym zainteresowane. Biedronka na moją dosyć istotną skargę nie odpisała od dwóch lat xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paździochowa 1004 Napisano Styczeń 24, 2021 W sumie jestem pewna, że robią to po to, by fani ich namawiali lub wręcz błagali, by nie usuwali hyde. Atencjometr wyje**ało im w kosmos już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babka_w_te_Pedach 1527 Napisano Styczeń 24, 2021 6 minut temu, niewinna czarodziejka napisał: Ja zostałam usunięta za komentarz, który w 100% był neutralny niestety te 2 pedałki mają ciągły ból swoich dup*ek. To “pedalki” Byl- niepotrzebne Siostro 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach