laska.maska.laska.maska 19 Napisano Luty 20, 2021 Glownie przegladam to forum, rzadko sie tu udzielam. Jednak widze ze przewija sie tu sporo ciekawych postaci, zastanawia mnie kto wedlug was jest najciekawszym uzytkownikiem (w senise negatywnym lub pozytywnym ) i co ogolnie myslicie o tej osobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 20, 2021 Niestety nie potrafię się zdecydować tylko na jedną osobę bo jest ich trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiaYuko 95 Napisano Luty 20, 2021 4 minuty temu, laska.maska.laska.maska napisał: Glownie przegladam to forum, rzadko sie tu udzielam. Jednak widze ze przewija sie tu sporo ciekawych postaci, zastanawia mnie kto wedlug was jest najciekawszym uzytkownikiem (w senise negatywnym lub pozytywnym ) i co ogolnie myslicie o tej osobie? To tak jak przy rodzicach pytała byś dziecka kogo kochasz bardziej mamę czy tatusia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 20, 2021 5 minut temu, laska.maska.laska.maska napisał: kto wedlug was jest najciekawszym uzytkownikiem (w senise negatywnym lub pozytywnym ) i co ogolnie myslicie o tej osobie? Najciekawszy jest oczywiście Przemek Pravik. Pod każdym względem. Myślę, że to fajny gość. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laska.maska.laska.maska 19 Napisano Luty 20, 2021 2 minuty temu, Elciaa29 napisał: Niestety nie potrafię się zdecydować tylko na jedną osobę bo jest ich trochę Wiec wymien kilka osob, z hierahia waznosci w stylu 1..... 2..... 3.... itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Luty 20, 2021 1 minutę temu, Nemetiisto napisał: Najciekawszy jest oczywiście Przemek Pravik. Pod każdym względem. Myślę, że to fajny gość. Tak, Pshem nie ma konkurencji, to jak Małysz Adam w najlepszym sezonie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 20, 2021 (edytowany) 3 minuty temu, Doktor Siurek napisał: Tak, Pshem nie ma konkurencji, to jak Małysz Adam w najlepszym sezonie... Szanuję obu. Za wytrwałość i nieugiętą postawę. Pamiętasz jak Adama ciągle dyskwalifikowali? Zupełnie jak Przemka tutaj. Edytowano Luty 20, 2021 przez Nemetiisto 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laska.maska.laska.maska 19 Napisano Luty 20, 2021 1 minutę temu, Nemetiisto napisał: Szanuję obu. Za wytrwałość i nieugiętą postawę. Pamiętasz jak Adama ciągle dyskwalifikowali? Zupełnie jak Przemka tutaj. A jak sie nazywa konto Przemka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 20, 2021 Przed chwilą, laska.maska.laska.maska napisał: A jak sie nazywa konto Przemka? Nie ma jednoznacznej odpowiedzi. W zależności od chwili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laska.maska.laska.maska 19 Napisano Luty 20, 2021 1 minutę temu, RoxihaveHope napisał: W znaczeniu?- coś jak Twoje tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 20, 2021 2 minuty temu, RoxihaveHope napisał: Nie płacz Bejbe. Jezus też wszystkich kocha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość888 366 Napisano Luty 20, 2021 To ja zacznę całkiem poważnie. Dobrosułka. Uważam ją za osobę szczerą, wrażliwą, bardzo empatyczną. Potrafiącą mądrze doradzić w wielu tematach a nie tylko zjechać i dobić człowieka jak to tutaj większość robi. Myślę, że z taką osobą jak ona mogłabym się bez problemu dogadać w realnym życiu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 20, 2021 Przed chwilą, RoxihaveHope napisał: przecież przez niego synabozego właśnie ryczę! Dzieci boże już tak mają. Cieszmy się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 20, 2021 4 minuty temu, Gość888 napisał: To ja zacznę całkiem poważnie. Kufa, dopiero pierwsza strona i już chcesz zabić wątek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 20, 2021 1 minutę temu, RoxihaveHope napisał: A widzisz! Brawo! Szacun dla Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 20, 2021 1 minutę temu, RoxihaveHope napisał: Wiesz co najbardziej dzieli Katolików od Żydów i od Muzułmanów i Od Świadków Jehowy? Katolicy modlą się do sufitu, Żydzi do ściany, Muzułmanie do podłogi a Jehowi do drzwi! A ateiści? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 20, 2021 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: Ktoś musi te drzwi jechowym otwierać Nago. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 20, 2021 2 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: To ja mam zagadkę... Wymień proszę trzy rzeczy które murzyn ma białego Dwie, które mi przychodzą do głowy, to czyste BDSM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 20, 2021 3 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: Oczy Zęby Pana Stawiałem na to, że Murzyn ma białego: - Pana - słuchać... (Przepraszam wszystkich Murzynów, możecie w odwecie wkleić dowcip o Białasach.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 20, 2021 2 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: No dobra mam trudniejszą zagadkę dla chętnych Chętny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 20, 2021 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: No to zgadujemy... Leży człowiek na łące, na plecach ma plecak, wokół plecaka latają muchy... Co jest w plecaku ? Nie mam pojęcia, ale czuję, że to nie jest kupa, a facet nie żyje. Coś, co mu wybuchło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 20, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: W plecaku jest Spadochron Oj, przykre. Edytowano Luty 20, 2021 przez agent of Asgard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marie3 89 Napisano Luty 20, 2021 Czuć tu alkohol, ale w końcu sobota a dziś w TV mówili że przez pandemie mamy takie obroty w monopolowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach