spide 3 Napisano Luty 22, 2021 Drogie Panie, chciałbym zapytać jakie cechy lub zachowania uważacie za najseksowniejsze u mężczyzn ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 22, 2021 Gruby portfel bardzo mnie podnieca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Luty 22, 2021 a tak powaznie to pewne, glebokie spojrzenie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 22, 2021 Oczywiście, że portfel gruby A po za tym to naszpikowana klata i blond włosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Luty 22, 2021 Jason Momoa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 22, 2021 3 minuty temu, Bimba napisał: Jason Momoa Na koszulce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda bez loginu 2258 Napisano Luty 22, 2021 1 godzinę temu, spide napisał: Drogie Panie, chciałbym zapytać jakie cechy lub zachowania uważacie za najseksowniejsze u mężczyzn ? Siła, cierpliwość i umiejętność słuchania. Bardzo cenie też poczucie dyskrecji. To tak w skrócie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Luty 22, 2021 mondrosc wykorzystywana odpowiednio (nie do goownianych rzeczy ala bracia samcy) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilay 20 Napisano Luty 22, 2021 (edytowany) 2 godziny temu, spide napisał: Drogie Panie, chciałbym zapytać jakie cechy lub zachowania uważacie za najseksowniejsze u mężczyzn ? 1. To Coś 2. Pewność siebie ale nie arogancja. Taką pewność przez którą nikomu nic nie musi udowadniać. 3. Akceptacja kobiecego pierwiastka w sobie 4. Altruizm (nawet jeśli wpisany w zawód) 5. Chęć doskonalenia się w swoim tempie/ciekawość. 6. Wysoki, szczupły, ładne dłonie ale nie patyki pianisty, ładne spojrzenie, zrównoważone poczucie humoru. Mogłabym tak wymieniać w nieskończoność ale po co. Edytowano Luty 22, 2021 przez Lilay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Luty 22, 2021 18 minut temu, agent of Asgard napisał: 21 minut temu, Bimba napisał: Jason Momoa Na koszulce? Na mnie bez koszulki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilay 20 Napisano Luty 22, 2021 3 minuty temu, Bimba napisał: Na mnie bez koszulki Aż mnie szcząchło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Luty 22, 2021 Mnie też! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spide 3 Napisano Luty 22, 2021 15 minut temu, Lilay napisał: 1. To Coś 2. Pewność siebie ale nie arogancja. Taką pewność przez którą nikomu nic nie musi udowadniać. 3. Akceptacja kobiecego pierwiastka w sobie 4. Altruizm (nawet jeśli wpisany w zawód) 5. Chęć doskonalenia się w swoim tempie/ciekawość. 6. Wysoki, szczupły, ładne dłonie ale nie patyki pianisty, ładne spojrzenie, zrównoważone poczucie humoru. Mogłabym tak wymieniać w nieskończoność ale po co. Można prosić jeszcze kilka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milkyway38 432 Napisano Luty 22, 2021 Uwielbiam Jak mezczyzna pieknie pachnie zawsze sie obejrze Za taka osoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Luty 22, 2021 po co o to pytasz jednej sie spodobasz innej nie, tak samo i w druga stronę. A co jest atrakcyjne ogólnie to raczej kazdy wie i mkze do tego dążyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Luty 22, 2021 6 minut temu, Milkyway38 napisał: Uwielbiam Jak mezczyzna pieknie pachnie zawsze sie obejrze Za taka osoba Też, i lubię niski głos. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilay 20 Napisano Luty 22, 2021 10 minut temu, spide napisał: Można prosić jeszcze kilka ? Ile ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spide 3 Napisano Luty 22, 2021 1 minutę temu, Lilay napisał: Ile ? kilka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 22, 2021 4 minuty temu, Lilay napisał: Ile ? Dziewięć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilay 20 Napisano Luty 22, 2021 18 minut temu, spide napisał: kilka... Zależy w co iść. Można w zasady, seks, umiejętności ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spide 3 Napisano Luty 22, 2021 29 minut temu, Lilay napisał: Zależy w co iść. Można w zasady, seks, umiejętności ? Głównie chodzi mi o ten początkowy etap. Co sprawia że dany facet potrafi Cię zainteresować sobą i nabierasz chęci żeby rozwijać z nim relacje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 22, 2021 1 godzinę temu, Lilay napisał: Ile ? Siedemnaście bym chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 22, 2021 Podwozie i gruby portfel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Luty 22, 2021 O , ja mam niski głos...i pełną szafkę perfum...myślę sobie że jestem seksowny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Luty 22, 2021 A ciuchów też pełną szafęsame normalnie się w ręce pchają...ciuchy znaczy się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spide 3 Napisano Luty 22, 2021 Wróćmy może do głównego wątku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Luty 22, 2021 Przed chwilą, spide napisał: Wróćmy może do głównego wątku Ok , z punktu widzenia faceta.Ładny ubiór , ładny zapach , higiena osobista , brak bębola piwnego , zadbane dłonie, umiejetność sklecenia kilku zdań złożonych , umiejętność słuchania kobiety.Kolejność przypadkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 22, 2021 2 godziny temu, Pocahontaz napisał: Żałosny ten biceps jest. Dno To Nie Biceps ją Wyzywał, Tylko JA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 22, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: ach..to brawo ty.. Czuję się zaszczycona, aż się wzruszyłam Dziękuję zatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilay 20 Napisano Luty 22, 2021 3 godziny temu, spide napisał: Głównie chodzi mi o ten początkowy etap. Co sprawia że dany facet potrafi Cię zainteresować sobą i nabierasz chęci żeby rozwijać z nim relacje ? 7. Musi być komunikatywny i wnikliwy bo ja jestem raczej małomówna, ale nie może być gadułą bo tego nienawidzę. 8. ciepły i uroczy ale nie bawidamek 9. Stanowczy ale nie skostniały, gotowy na ustępstwa 10. Musi umieć ubrać się stosownie do okoliczności, dbać o higienę ciała i języka (nie lubię wulgarności) 11. Zdrowie psychiczne 12. A to wszystko i tak na nic by się jemu nie przydało, gdyby na randce mi powiedział, że nie lubi się całować. Wtedy wzięłabym torebkę bez słowa wyszła. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach