BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 27, 2021 6 minut temu, Niby normalny napisał: Ja na taką bym nie miał czasu, wiecznie nauka, jedyny temat to nauka. Widać, że nie zdajesz sobie sprawy, ile czasu wymaga np. medycyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 27, 2021 2 minuty temu, Niby normalny napisał: Ale mnie to nie interesuje, ja chce być z kimś kto ma dla mnie czas . Spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 27, 2021 3 minuty temu, Niby normalny napisał: Może jest to jakaś forma egoizmu,ale z doświadczenia wiem że nie ma to racji bytu. Albo związek albo poświęcenie się nauce i osiągnięcie w wieku 30 lat dobrze płatnej pracy. Tylko potem niech nie narzeka że nikt jej nie chce. A potem przepraszam to co? Nikt jej nie będzie chciał, bo ma 30 lat? A co to ma do rzeczy, ile kto ma lat? Zazdrościsz chyba, że ktoś, komu się chciało włożyć w coś wysiłek przez lata teraz zbiera żniwo, a ty nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 27, 2021 1 minutę temu, Niby normalny napisał: Nie, co mi po bogactwie jak ten cały czas poświęciłem nauce, a do człowieka nie umiem zagadać. A skąd pomysł, że ktoś taki unikał interakcji międzyludzkich? To są bzdury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach