BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 7, 2021 Dziękujęmy, och kołczu, Bóg zapłać za kolejną dawkę oświecenia co tam jeszcze masz dla ciemnoty nisko wibrującej? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Kwiecień 7, 2021 Fajny pusty frazes. Ludziom raczej powiewa to, kto kogo może mieć. Chyba, że to coś w rodzaju snobizmu z powodu "posiadania". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 7, 2021 A to istnieje coś takiego jak prawdziwa kobieta i prawdziwy mężczyzna? Myślałem, że biologia to określa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 7, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: A to istnieje coś takiego jak prawdziwa kobieta i prawdziwy mężczyzna? Myślałem, że biologia to określa. No wiesz co z Ciebie za eldżebete. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 7, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: No wiesz co z Ciebie za eldżebete. Jak widzisz, chyba żaden. Zostałem wykluczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 7, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Jak widzisz, chyba żaden. Zostałem wykluczony. I jak teraz chcesz wytłumaczyć się przed społecznością lgbt? To się nie godzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 7, 2021 myślę ze ktos kto chcialby kazda kobiete swiata nie istnieje, chyba ze slepy, gluchy, i nie wiem co jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 7, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: myślę ze ktos kto chcialby kazda kobiete swiata nie istnieje, chyba ze slepy, gluchy, i nie wiem co jeszcze Soł dip. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiaki 2 Napisano Kwiecień 7, 2021 4 minuty temu, downhiil napisał: myślę ze ktos kto chcialby kazda kobiete swiata nie istnieje, chyba ze slepy, gluchy, i nie wiem co jeszcze Wszystkie chce np. downhill i on faktycznie nie nosi okularów, a ma wadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 7, 2021 13 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: I jak teraz chcesz wytłumaczyć się przed społecznością lgbt? To się nie godzi. Nie mam na siebie usprawiedliwienia, proszę o ukamienowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 7, 2021 2 minuty temu, kasiaki napisał: Wszystkie chce np. downhill i on faktycznie nie nosi okularów, a ma wadę Ty też masz wadę, bagno. Defekt mózgowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 7, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Nie mam na siebie usprawiedliwienia, proszę o ukamienowanie. Z drogi dzieci, kamień leci ! Kometa z kosmosu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 7, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Z drogi dzieci, kamień leci ! Kometa z kosmosu Zabij i się nie wahaj nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiaki 2 Napisano Kwiecień 7, 2021 3 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Ty też masz wadę, bagno. Defekt mózgowy. Ze mnie jest inteligentniejsza babka niż z ciebie facet. ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 7, 2021 4 minuty temu, Benniee napisał: Zabij i się nie wahaj nawet Nastawiam procę i walę kloce https://giphy.com/gifs/dancing-scarface-owiooI9tn2hjy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 7, 2021 6 minut temu, kasiaki napisał: Ze mnie jest inteligentniejsza babka niż z ciebie facet. ;* Zaprawdę powiadam Tobie, grunt to dobre samopoczucie, bo i tak skończysz w grobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 7, 2021 31 minut temu, kasiaki napisał: Wszystkie chce np. downhill i on faktycznie nie nosi okularów, a ma wadę Właśnie w tym problem ze praktycznie żadnej nie chce, a te co chce zajęte wiec pozostaje być samemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 7, 2021 3 minuty temu, downhiil napisał: Właśnie w tym problem ze praktycznie żadnej nie chce, a te co chce zajęte wiec pozostaje być samemu To podświadomość pcha cię do gøwna. Życje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 7, 2021 Przed chwilą, Mieczwpochwie napisał: Ciężko masz chłopie! nie przeszkadza mi to, w końcu ktoś sie trafi, może a jak nie to w życiu mozna robic inne ciekawe rzeczy niz nucie z kimś. Mi to sie juz odechciewa kobiet orzez to jakie są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 7, 2021 3 minuty temu, Mieczwpochwie napisał: Tak trzymaj! Trochę w lewo, trochę w prawo, baw się wajcho, baw się żwawo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 7, 2021 3 minuty temu, Mieczwpochwie napisał: Bo najlepsza dziewica to własna prawica. Ciasna ino własna. Bo najlepiej wziąć interes we własną rękę niż przeżywać udrękę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 7, 2021 2 minuty temu, Qwerty82 napisał: Ale tu komitywa w każdym niemal wątku. Wspólny wróg łączy?? Nic mnie tu z nikim nie łączy. Wypraszam sobie te insynuacje, stokrotko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 7, 2021 (edytowany) 1 minutę temu, Qwerty82 napisał: Ale nie ma co sie wypierać. Kibicuję wam dzióbaski Wam, czyli komu? Szlachetnie bronisz swojego idola. To godne pochwały i konia zwały Edytowano Kwiecień 7, 2021 przez BoniBluBabciaBandzior Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 7, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Wam, czyli komu? Szlachetnie bronisz swojego idola. To godne pochwały i konia zwały Ty to możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Kwiecień 7, 2021 Tak powinno być a rzeczywistość nieco inna Dla mnie to dotyczy kobiety jak i mężczyzny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Kwiecień 7, 2021 100 proc prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 7, 2021 2 minuty temu, Elciaa29 napisał: Ty to możesz Mianowicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 7, 2021 Przed chwilą, Qwerty82 napisał: Haha mylisz sie,mam do niego stosunek obojętny po prostu Czy ten idol to jest ten sam o którym myślę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 7, 2021 1 minutę temu, Qwerty82 napisał: Haha mylisz sie,mam do niego stosunek obojętny po prostu Czyli ph7. Zero chemii między wami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach