Lola15 168 Napisano Kwiecień 27, 2021 12 godzin temu, Dagmara 1 napisał: Dlatego te romanse, to rzecz najbardziej złudna Dlatego też już dziś nie rozumiem jak można prosić fochem i o zwrócenie na siebie uwagi i nie rozumiem wielu rzeczy, które się robiło, a nie powinno... Dlatego, że po czasie myśli się na trzeźwo No chyba ze po . To wtedy nie na trzezwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrawiczekPzn 179 Napisano Kwiecień 28, 2021 (edytowany) Dnia 26.04.2021 o 14:50, Joasiaa1 napisał: Jeśli chodzi o tą kwestie, to nie mam z tym jakiegoś specjalnie problemu. Potrzebuje tylko bliskości z nim, nie związku. Nie zdradzaj, nie bądź ze zdradzającym tylko uczciwie: pinterest.com/pin/748793875539008363/ queenzcustomz.com/post/polygyny-why-black-women-prefer-to-be-side-hoes Edytowano Kwiecień 28, 2021 przez PrawiczekPzn pinterest.com/pin/223561568991809943/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagmara 1 216 Napisano Kwiecień 28, 2021 14 godzin temu, Lola15 napisał: No chyba ze po . To wtedy nie na trzezwo No chyba, że następnego dnia czytasz co napisane zostało po i stwierdzasz, że się z tym zgadzasz, znaczy, że wino miało zbawienny wpływ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Judyta_20 316 Napisano Kwiecień 28, 2021 7 godzin temu, Dagmara 1 napisał: No chyba, że następnego dnia czytasz co napisane zostało po i stwierdzasz, że się z tym zgadzasz, znaczy, że wino miało zbawienny wpływ Już starożytni uważali, że "in vino veritas", jednak czasami pisanie po bywa zbyt szczere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola15 168 Napisano Kwiecień 28, 2021 1 godzinę temu, Judyta_20 napisał: Już starożytni uważali, że "in vino veritas", jednak czasami pisanie po bywa zbyt szczere Tak. Moj k duzo o tym moglby powiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagmara 1 216 Napisano Kwiecień 28, 2021 2 godziny temu, Judyta_20 napisał: Już starożytni uważali, że "in vino veritas", jednak czasami pisanie po bywa zbyt szczere No bywa i tak Czasami dobrze mówią, że jak o czymś się myśli na trzeźwo, a brakuje odwagi na słowa, to przemawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie.idealna 85 Napisano Kwiecień 29, 2021 8 godzin temu, Dagmara 1 napisał: No bywa i tak Czasami dobrze mówią, że jak o czymś się myśli na trzeźwo, a brakuje odwagi na słowa, to przemawia No do mnie już przejawia stoi tam... patrzy się na mnie... rano jest, a ono woła: napij się kochana - przygarnij mię 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Judyta_20 316 Napisano Kwiecień 29, 2021 46 minut temu, nie.idealna napisał: No do mnie już przejawia stoi tam... patrzy się na mnie... rano jest, a ono woła: napij się kochana - przygarnij mię Jak nic - choroba! (ta, o której pisała Dagmara). 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie.idealna 85 Napisano Kwiecień 30, 2021 23 godziny temu, Judyta_20 napisał: Jak nic - choroba! (ta, o której pisała Dagmara). Na bank!!! A jeszcze dziś piątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Judyta_20 316 Napisano Kwiecień 30, 2021 50 minut temu, nie.idealna napisał: Na bank!!! A jeszcze dziś piątek Nareszcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Judyta_20 316 Napisano Kwiecień 30, 2021 Dnia 28.04.2021 o 20:57, Lola15 napisał: Dnia 28.04.2021 o 22:16, Dagmara 1 napisał: 11 godzin temu, nie.idealna napisał: Ponieważ "wychodzenie" jako temat usuwane jest z namiętną konsekwencją - nie pozdrawiam - myślę, że w "kochankach" da się przycupnąć na trochę. Przy okazji sprawdzimy, czy kasują tematy czy użytkowników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie.idealna 85 Napisano Kwiecień 30, 2021 28 minut temu, Judyta_20 napisał: Ponieważ "wychodzenie" jako temat usuwane jest z namiętną konsekwencją - nie pozdrawiam - myślę, że w "kochankach" da się przycupnąć na trochę. Przy okazji sprawdzimy, czy kasują tematy czy użytkowników Jak nas wyczają... a wiesz polowanie na czarownice w majowy weekend to może być gratka ... długo może się nie utrzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie.idealna 85 Napisano Kwiecień 30, 2021 @zagubiona990 jak u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abi74 4 Napisano Maj 1, 2021 Cześć dziewczyny nie moge was jakos nigdzie znaleźć....te kasowanie tematow to jakas paranoja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abi74 4 Napisano Maj 1, 2021 Joasiaa1 wiem co przezywasz bo tez to przechodze I nie jest latwo....jest beznadziejnie...leb peka od myslenia...za co to wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie.idealna 85 Napisano Maj 1, 2021 2 godziny temu, Abi74 napisał: Cześć dziewczyny nie moge was jakos nigdzie znaleźć....te kasowanie tematow to jakas paranoja... Narazie chyba nie ma nowych „wychodzących”... może któraś założy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie.idealna 85 Napisano Maj 1, 2021 2 godziny temu, Abi74 napisał: Joasiaa1 wiem co przezywasz bo tez to przechodze I nie jest latwo....jest beznadziejnie...leb peka od myslenia...za co to wszystko Nic lepiej Abi? Było już przecież całkiem dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena34# 24 Napisano Maj 1, 2021 Ehhh... dziewczyny spędzam majówkę z moim facetem ale myślę cały czas o k.... nawet mi się śni... tym bardziej że w tym tygodniu spotkaliśmy się 3 razy gdzie zawsze spotykaliśmy się raz w tygodniu...to jest jak sinusoida dzien euforii pozniej pikowanie w dol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abi74 4 Napisano Maj 1, 2021 24 minuty temu, nie.idealna napisał: Nic lepiej Abi? Było już przecież całkiem dobrze To sa takie jakies dziwne wachania...nie jest tak bardzo zle...ale doszlam do wniosku ze jednak jak sie widzimy w pracy tak jak ostatnio I rozmawialismy tak normalnie o jakis tam biezacych rzeczach to bylo mi jakos lzej...niewiem dlaczego...hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Maj 1, 2021 Dnia 26.04.2021 o 16:07, marinero napisał: Uznal ze jestes nieobliczalna a wiec lepiej sie trzymac od ciebie z daleka Nie obliczalna raczej ruszyło ja sumienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Maj 1, 2021 Dnia 26.04.2021 o 16:10, marinero napisał: Z takimi pytaniami prosze na priv Welcome! my lady! Uuuu grubo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena34# 24 Napisano Maj 1, 2021 2 minuty temu, marinero napisał: Trudno nazwac kogos ze "ma sumienie" jak wszedl bez krempacji w zwiazek ktory od poczatku byl"niemoralny" LOL Nie rozmawiamy tu o moralności.... zresztą nikt nie zrozumie tego dopóki nie przeżyje na własnej skórze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Maj 1, 2021 1 minutę temu, marinero napisał: Trudno nazwac kogos ze "ma sumienie" jak wszedl bez krempacji w zwiazek ktory od poczatku byl"niemoralny" LOL Życie nie zawsze jest czarno białe. Każdy jest kowalem własnego losu i ponosi konsekwencje własnych decyzji. Wiadomo, że takie układy rzadko kiedy kończą się happy endem ale najwidoczniej w obu tych związkach brakowalo fajerwerków a zostały zobowiązania. Stąd decyzja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Maj 1, 2021 1 minutę temu, Lena34# napisał: Nie rozmawiamy tu o moralności.... zresztą nikt nie zrozumie tego dopóki nie przeżyje na własnej skórze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena34# 24 Napisano Maj 1, 2021 1 minutę temu, marinero napisał: Wiemy o czym rozmawiamy wiec mozemy sobie darowac argumenty z gatunku "moralne" np cos takiego jak sumienie Dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Maj 1, 2021 1 minutę temu, marinero napisał: To nie starozytni ale bard przedrewolucyjnej Rosji Aleksander Błok No jest ryzyko że się komuś uleje i pierdzielnie coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Maj 1, 2021 2 minuty temu, marinero napisał: Piles? -nie jedz! LOL Odkrycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Judyta_20 316 Napisano Maj 1, 2021 8 minut temu, marinero napisał: Piles? -nie jedz! LOL Nie piłeś? - wypij! 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Judyta_20 316 Napisano Maj 1, 2021 12 minut temu, marinero napisał: Nie narzucaj swiatu swojego formatu To był cytat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie.idealna 85 Napisano Maj 1, 2021 48 minut temu, Judyta_20 napisał: Nie piłeś? - wypij! Piłam... i znów wypiję najpierw kolacja 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach