marie3 89 Napisano Kwiecień 29, 2021 Witajcie, chce zagadać do pewnego faceta, ale nie mogę wejść na jego profil z profilu bez zdjęcia. Chce założyć konto i dodać zdjęcie tylko ze nie chce żeby moi znajomi mnie rozpoznali bo mają tam konta, nie chce żeby ktoś z nich zaczął się potem gdzieś doczepiac. Czy jest opcja żeby ukryć konto aby nie było go widać w wynikach wyszukiwania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Kwiecień 29, 2021 Nie da się. Wyślij mu prywatnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marie3 89 Napisano Kwiecień 29, 2021 Nie wejdę na jego konto dopóki nie mam zdjęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Kwiecień 29, 2021 Wstaw zdjęcie myszy w profil. Prywatnie swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marie3 89 Napisano Kwiecień 29, 2021 Nie da się bo moderacja musi zaakceptować profilowe jest regulamin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jack445 260 Napisano Kwiecień 29, 2021 9 godzin temu, marie3 napisał: Czy jest opcja żeby ukryć konto aby nie było go widać w wynikach wyszukiwania? W ustawieniach masz w pierwszym punkcie "pokazuj w wynikach wyszukiwania" i ustaw na nie. Wtedy widzą Cię tylko osoby na których konto wejdziesz. Najpierw ukryj konto, a później dodaj zdjęcia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach