downhiil 88 Napisano Maj 2, 2021 jakie są powody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Maj 2, 2021 31 minut temu, downhiil napisał: jakie są powody Jak jest zakazana. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Gdy cię nią raczą z każdej strony, więc masz już pełną dūpę i kapelusz, w związku z tym możesz z nadmiaru odrzucać i wybrzydzać. Bo myślisz, że gdzieś za górami i za lasami jest jakiś ideał, a potem się okazuje, że chūj, dūpa i kamieni kupa. 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 2, 2021 6 minut temu, Sempre napisał: Jak jest zakazana. czyli jaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 I z czego ty się śmiejesz? Naprawdę myślisz, że ktoś zostawi kogoś dla ciebie? A smoki tam latajo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 2, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: I z czego ty się śmiejesz? Naprawdę myślisz, że ktoś zostawi kogoś dla ciebie? A smoki tam latajo? a dlaczego nie dla mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, downhiil napisał: a dlaczego nie dla mnie? Bo gowno zrobiłeś, a żyjesz fantazją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Maj 2, 2021 powodem moze byc cierpienie zywych istot. mnie bola plecki dla przykladu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Maj 2, 2021 6 minut temu, downhiil napisał: czyli jaka Z osobą zajęta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, akimuszki napisał: powodem moze byc cierpienie zywych istot. mnie bola plecki dla przykladu. Zażyj kanabisa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 2, 2021 (edytowany) 3 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Bo gowno zrobiłeś, a żyjesz fantazją. no i pewnie przede wszystkim dlatego, ze nie ma komunikacji jednak wedlug mnie juz za pozno a ona mnie traktuje jak psa po czym wraca i mi sie juz nie chce zadalem pytanie z ciekawości Edytowano Maj 2, 2021 przez downhiil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 2, 2021 2 minuty temu, Sempre napisał: Z osobą zajęta to maly powód, jesli oboje sie kochaja a nie kochaja tego z kim jest a jak kochasz tego z kim jestes to nie powinno byc tematu innych osób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Uf. Kamień z serca. Ciekawość to 1 stopień do piekła. Wiem coś o tym. Soł lepiej odejdź na zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Maj 2, 2021 3 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Zażyj kanabisa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 11 minut temu, akimuszki napisał: I ananasa z łysky. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Maj 2, 2021 14 minut temu, downhiil napisał: to maly powód, jesli oboje sie kochaja a nie kochaja tego z kim jest a jak kochasz tego z kim jestes to nie powinno byc tematu innych osób A skąd wiesz, że u niej to odwzajemnione? Jesteś tego pewien. Razem pracujecie, ma męża może cię zwyczajnie lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 2, 2021 16 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Uf. Kamień z serca. Ciekawość to 1 stopień do piekła. Wiem coś o tym. Soł lepiej odejdź na zawsze. mysle nad tym ale na razie nie potrafię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 2, 2021 2 minuty temu, Sempre napisał: A skąd wiesz, że u niej to odwzajemnione? Jesteś tego pewien. Razem pracujecie, ma męża może cię zwyczajnie lubi. jeatem pewien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: mysle nad tym ale na razie nie potrafię To masz problem. Skończ już te wysrywy. Potrafisz? Z pewnościo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Maj 2, 2021 21 minut temu, amareee infortunii napisał: Tylko? Jest dużo więcej rodzajów miłości zakazanej Odniosłam się konkretnie do jego sytuacji. Nie wymieniałam wszystkich możliwych opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Maj 2, 2021 6 minut temu, downhiil napisał: jeatem pewien Jaki znak dostałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisnia90 0 Napisano Maj 2, 2021 (edytowany) Bardzo chętnie dowiedział bym sie, dlaczego Kobieta, ktora pokochałam (z tego powodu) od roku unika kontaktu ze mna... why? Edytowano Maj 2, 2021 przez wisnia90 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ava 24 Napisano Maj 2, 2021 1 godzinę temu, downhiil napisał: to maly powód, jesli oboje sie kochaja a nie kochaja tego z kim jest a jak kochasz tego z kim jestes to nie powinno byc tematu innych osób mały powód? To jest główny powód. Czy Ty byłeś w ogóle kiedykolwiek w poważnym związku? Już nawet niekoniecznie małżeńskim. Związek to poważna deklaracja, zobowiązanie, a nie jakiś chwilowy kaprys. Chyba, że ktoś ma zerową empatię i jest skrajnym egoistą. Zauroczenia pojawiają się nawet jak już jesteśmy w długoletnich związkach, ale odpowiedzialny człowiek walczy z pokusami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 To jedynie pokazuje, że monogamia to sztucznie narzucony przez ludzi samym sobie twór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 2, 2021 1 minutę temu, Ava napisał: mały powód? To jest główny powód. Czy Ty byłeś w ogóle kiedykolwiek w poważnym związku? Już nawet niekoniecznie małżeńskim. Związek to poważna deklaracja, zobowiązanie, a nie jakiś chwilowy kaprys. Chyba, że ktoś ma zerową empatię i jest skrajnym egoistą. Zauroczenia pojawiają się nawet jak już jesteśmy w długoletnich związkach, ale odpowiedzialny człowiek walczy z pokusami. jeden walczy a drugi poddaje sie flirtowi, gdyby walczyla to bym nie myslal sobie ze jest zainteresowana lub byla niektóre związki sie wypalają po czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Maj 2, 2021 59 minut temu, downhiil napisał: jeatem pewien Byłbyś pewien czy jest odwzajemnione czy nie gdybyś miał odwagę przy niej stanąć wtedy kiedy była na to okazja (choć moim zdaniem nigdy nie jest za późno) i jasno się określić. Wierzę że ją kochasz, ale jakby Ci raz ostro uzmysłowiła że to co czujesz nie jest odwzajemnione to o wiele szybciej byś potrafił o tej Twojej miłości zapomnieć. Umysł płata figle z powodu haju jakim jest zauroczenie i dlatego trzeba powiedzieć w pewnym momencie "sprawdzam" żeby nie okazało się czasami, że człowiek traci kontakt z rzeczywistością. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 4 minuty temu, downhiil napisał: jeden walczy a drugi poddaje sie flirtowi, gdyby walczyla to bym nie myslal sobie ze jest zainteresowana lub byla niektóre związki sie wypalają po czasie A ile toto ma lat? Jeśli 30 plus to wiedz, że zaraz zostanie zapłodniona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 2, 2021 3 minuty temu, Hellies napisał: Byłbyś pewien czy jest odwzajemnione czy nie gdybyś miał odwagę przy niej stanąć wtedy kiedy była na to okazja (choć moim zdaniem nigdy nie jest za późno) i jasno się określić. Wierzę że ją kochasz, ale jakby Ci raz ostro uzmysłowiła że to co czujesz nie jest odwzajemnione to o wiele szybciej byś potrafił o tej Twojej miłości zapomnieć. Umysł płata figle z powodu haju jakim jest zauroczenie i dlatego trzeba powiedzieć w pewnym momencie "sprawdzam" żeby nie okazało się czasami, że człowiek traci kontakt z rzeczywistością. jeśli ktos jest w związku to normalne że ma wahania i nawet gdybym tak zrobil, nie mam gwarancji zeby powiedziala prawde, pewnie w zależności od dnia albo bym trafil albo nie. W dodatku nie sadze ze wyznawanie uczuć, bez spotkania na gruncie prywatnym mogloby zostac odebrane pozytywnie z tego co widze to Ty kazdemu na kazdym kroku radzisz wyznawanie ucczuc a ja nie rzucam slow na wiatr skoro nawet dluzej nie rozmawialismy nie bede takich rzeczy wyznawał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: jeśli ktos jest w związku to normalne że ma wahania i nawet gdybym tak zrobil, nie mam gwarancji zeby powiedziala prawde, pewnie w zależności od dnia albo bym trafil albo nie. W dodatku nie sadze ze wyznawanie uczuć, bez spotkania na gruncie prywatnym mogloby zostac odebrane pozytywnie z tego co widze to Ty kazdemu na kazdym kroku radzisz wyznawanie ucczuc a ja nie rzucam slow na wiatr skoro nawet dluzej nie rozmawialismy nie bede takich rzeczy wyznawał Przecież wiesz, że ona cię kocha ale pierdy dla ubogich. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 2, 2021 3 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: A ile toto ma lat? Jeśli 30 plus to wiedz, że zaraz zostanie zapłodniona. mysle ze moj czas juz sie skonczyl, nie wiem jak to rozwiązać chyba po prostu się zmyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach