Weronikamok 0 Napisano Maj 17, 2021 Kochałam się z swoim facetem dzień przed okresem bez zabezpieczeń, finał był. Okres skończył mi się po 3 dniu nigdy tak nie miałam, czy to tylko moja wyobraźnia tak działa że odrazu widzę ciążę. Czy to naprawdę jest możliwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Maj 18, 2021 Możliwe, ale mało prawdopodobne. Ten okres po prostu miałaś krótszy, ewentualne hormony ciążowe pojawiają się we krwi ok. 7 dni od zapłodnienia i nie mogły wpłynąć na długość krwawienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Maj 18, 2021 (edytowany) 11 godzin temu, Weronikamok napisał: Kochałam się z swoim facetem dzień przed okresem bez zabezpieczeń, finał był. Okres skończył mi się po 3 dniu nigdy tak nie miałam, czy to tylko moja wyobraźnia tak działa że odrazu widzę ciążę. Czy to naprawdę jest możliwe? ciąża w trakcie ^^^^^^^^^^^^ okresu nie jest możliwa. Podstawowa wiedza biologiczna. Nie może przetrwać plemnik w trakcie okresu i nie może dojść do zapłodnienia. Edytowano Maj 18, 2021 przez ddt60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Maj 18, 2021 (edytowany) Zależy jaki długi masz cykl. Im krótszy cykl tym owulacja jest wcześniej. Więc jeśli masz bardzo krótki cykl to jest to możliwe. Jeśli Twoje cykle są 28 dniowe, albo i dłuższe to nie ma na to szans. Edytowano Maj 18, 2021 przez Migotka95 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Maj 21, 2021 Sprawdzaj cykle po prostu na testerze owulacyjnym. Istnieją minimalne szanse, by doszło wtedy do zapłodnienia, ale jednak zawsze mogło coś się przesunąć w cyklu. Ja mam tester Afrodyta Smart, możesz na necie zobaczyć, czy Ci przypasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Maj 22, 2021 Dnia 18.05.2021 o 00:58, Weronikamok napisał: Kochałam się z swoim facetem dzień przed okresem bez zabezpieczeń, finał był. Okres skończył mi się po 3 dniu nigdy tak nie miałam, czy to tylko moja wyobraźnia tak działa że odrazu widzę ciążę. Czy to naprawdę jest możliwe? nieeee raczej. moze ze stresu tak wyszlo. ale no na przyszlosc zamiast pisac takie posty to zainwestuj w diafragma caya, duzo wygodniejsza niz gumki i bez stresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Maj 28, 2021 Też polecam diafragmę caya, osobiście nie raz używałam, dobrze mieć pod ręką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach