uległy_pies 0 Napisano Maj 22, 2021 moja konkubina potrzebuje szminki koloru koralowego, w płynie, z połyskiem i żeby sie za szybko nie zcierała. czy ktos moze cos polecic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Qince Napisano Maj 24, 2021 (edytowany) Dnia 22.05.2021 o 20:28, uległy_pies napisał: moja konkubina potrzebuje szminki koloru koralowego, w płynie, z połyskiem i żeby sie za szybko nie zcierała. czy ktos moze cos polecic? W płynie? Musi być tłusta wtedy się nie ściera i przylega do ust < W płynie to błyszczyki. Edytowano Maj 24, 2021 przez Qince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PNINA Napisano Maj 25, 2021 Dnia 22.05.2021 o 20:28, uległy_pies napisał: moja konkubina potrzebuje szminki koloru koralowego, w płynie, z połyskiem i żeby sie za szybko nie zcierała. czy ktos moze cos polecic? Maybelline nr 276 Niestety nie w płynie. Bardzo dobrze przylega do ust. Piękny koral. Niestety nie trafiony do mojej karnacji. Pięknie pachnie na migdałowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach