Gosc3763 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Szarżujesz, to też wiesz. Nie pisałem? 28 minut temu, Gosc3763 napisał: Niepotrzebnie znowu jestem było lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Gosc3763 napisał: Nie pisałem? Dobra, rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 1 godzinę temu Kiedyś się uwolnisz od mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 1 godzinę temu Też mi niespodzianka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Też mi niespodzianka. I jaka pociecha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Gosc3763 napisał: I jaka pociecha Się wie! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Mgła napisał: Coś jeszcze, gdy tu się pisze, bywa zabawnie. Wolę tylko tak. Z dużym naciskiem na cyt: bywa. Ale i tak lepiej niż tam, gdzie się nie musisz pilnować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 1 godzinę temu Lepiej siebie pilnuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 1 godzinę temu Sobie teraz przypomniałam te nieudolne próby wywalenia mnie z forum, swego czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 1 godzinę temu ...ilem się z tobą a typ jebnol i hvj z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 1 godzinę temu Wytrącił Tobie karty z ręki. Pomijam że i tak były słabe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 1 godzinę temu W dupie to mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 1 godzinę temu No teraz to zapewne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 1 godzinę temu Wyszło na moje straciłaś natym aby że tyle tu jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 1 Napisano 1 godzinę temu Coś z logiki ma dziś:lej i nie becz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 302 Napisano 46 minut temu Dzięki, ale będę robić co zechcę. Dobrze to wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach