Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kalinka76

Chęć posiadania dziecka

Polecane posty

Bardzo małą, chociaż NMPR uczy, że w sprzyjających warunkach, w ciążę można nawet zajść 6 dni przed owulacją. 

Chyba nie aż tak małą... Żeby zwiększyć szanse najlepiej w okresie okoloowulacyjnym odbywać jak najwięcej stosunków. 

11 godzin temu, Kalinka76 napisał:

Dobry wieczór.wspolzylam 6 czerwca a 10 była owulacja.jaka mamy szansę na dziecko 

Ja zaszłam w ciążę mimo, że kochaliśmy się z mężem 6 dni przed owulacja. Bylam zaskoczona, że się udało.😁

Jeśli któraś z pań miała podobna sytuację proszę o podpowiedź.dodam że stosunki były dwa .na 4 i 5 dni przed owulacja

Jeśli któraś z pań miała podobna sytuację proszę o podpowiedź.dodam że stosunki były dwa .na 4 i 5 dni przed owulacja a dzisiaj czuje jakby mi jajniki chciało rozerwac

Szanse zawsze są. Podobno plemniki w ciele kobiety potrafią przezyc do pięciu dni czekając na owulację. Więc szanse jakieś tam są. Mu ginekolog mówiła, by najlepiej współżyć dwa dni przed i dzień przed owulację, bo wtedy szanse są największe. Zrób test w dniu spodziewanej miesiączki. 

Zrobiłam dzisiaj na próbę test ciążowy ale wyszedł - negatywny czyżby zawczesnie ?