Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Lubaszenka

Dlaczego pączki domowe są gorsze, twardsze od tych cukierni?

Polecane posty

Z cukierni są cudne, mięciusieńkie i przepyszne. Domowe zawsze twarde i niedobre. Od czego to zależy? 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Ja tam wolę domowe twardsze,te że sklepu smakują i kleją się do zębów jak modelina. Domowe pączki są robione z kolejnych składników,a sklepowe z gotowego mixu i efekt taki jak robisz ciasto w domu vs z torebki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Brzmi jakbyś dodawała za duzo maki i nie dała wyrosnąc ciastu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

×