Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madawa

Lubię być targana za uszy - taki fetysz

Polecane posty

Moim fetyszem są uszy. A najlepiej ukarane czerwone uszy. Lubię jak za karę facet mi je ściska, wykręca, naciera, targa i naciera (oczywiście w granicach rozsądku bo chodzi nie o robienie krzywdy ale o zadanie bólu by piekło). Taki mam fetysz... i do tego klapsy. Jedną ręką za ucho a drugą klapsy. Wyrwać się wtedy nie mozna bo ucho bardziej piecze... Takie małe maso fetyszystki. A gdy uszy już są bardzo czerwone i pieką i tyłek od klapsów też... to po prostu ma się ochotę na.... sami wiecie na co 😉

Czy ktoś z Was też tak ma? Lubicie wykręcać za karę ucho partnerce, lub lubicie gdy wam to robią? Na zagranicznych forach jest pełno ludzi z takim fetyszem, a w Polsce mam wrażenie że tylko ja mam taki fetysz, a facet zawsze musi się zmuszać do tego by tak mnie ukarać. Jestem w związku soft DD i lubię gdy facet daje mi kary za przewinienia.

10 minut temu, Madawa napisał:

Czy ktoś z Was też tak ma? Lubicie wykręcać za karę ucho partnerce,

nie lubię. Jeśli już to wolę dać delikatnego, symbolicznego klapsa w pupę

Dnia 9.07.2021 o 20:06, lex napisał:

Ciekawe. Czy ktoś zna nazwe dla takiego fetyszu? earsting w google nie odpowiada...

ear pull, ear twisting... i tak dalej, dużo tego jest na angielskojęzycznych stronach, indyjskich i rosyjskich.

Dnia 9.07.2021 o 22:06, Sak32 napisał:

Za ucho kara dobra fajna opcja 

I można tak ukarać wszędzie.

Dnia 9.07.2021 o 12:12, ddt60 napisał:

nie lubię. Jeśli już to wolę dać delikatnego, symbolicznego klapsa w pupę

mam taki trzepak na podwórku, przewieszam męża przez pół na gorze a potem mam taki drąg i walę . drze się aż go w sąsiednim mieście słyszą. nawet nie w warszawie

Dnia 26.08.2021 o 14:39, portki. napisał:

mam taki trzepak na podwórku, przewieszam męża przez pół na gorze a potem mam taki drąg i walę . drze się aż go w sąsiednim mieście słyszą. nawet nie w warszawie

No wreszcie jakaś prawdziwa domina na forum 😄 

15 minut temu, Marcin40 napisał:

No wreszcie jakaś prawdziwa domina na forum 😄 

Taaaa…. ten drąg w moich rękach. Mam za małe palce na uchwyt. Dla mnie ino wystarczy na patyczek 😄 pozerkać… 

7 minut temu, jbsg napisał:

Poczekaj jak on Cię spierze i powiesi za uszy na sznurze... pewnie nawet u mnie będzie Cię słychać... 😉

Hmm… raczej to niemożliwe już. A drugi raz za monsz wyjść nie zamierzam. Ponadto lubię swoje uszy. Targać ich nie pozwoliłam i zdania nie zmienię. 

14 godzin temu, marinero napisał:

Nie mamy powodow do kompleksow .Jak przystalo na najbardziej patriotycznego z Patriotow jestem dumny z naszej ojczyzny  i matek-Polek ! Ole! 

prawdę mówiąc w tym zadawaniu bólu kobietom w trakcie seksu trochę trzeba uważać, ponieważ w tej materii - czyli zadawaniu bólu - kobiety mają takie same szanse jak i mężczyźni, którzy mają też trochę tych czułych miejsc - przede wszystkich worek z jajkami. Jak kobieta kopnie lub skręci może być bardzo źle.