wierzejej 0 Napisano Lipiec 18, 2021 Od paru dni mi nie odpisuje. Napisałam mu dzisiaj, że zmarła ważna dla mnie osoba. Udaje, że nie widzi. Czuję się okropnie...Chyba bardzo musi mnie nienawidzić, że nie odpowiedzieć nawet na takie coś...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 18, 2021 Przed chwilą, overcome napisał: Kto nie widzi? No typ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 18, 2021 Przed chwilą, overcome napisał: Chodziło mi o relacje, bo to istotne w tym wątku. No nie widzi jej ten typ właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Lipiec 18, 2021 Jeżeli jest to prawdą i jesteście dorośli, dojrzali ludzie to to jest nieodpowiednie zachowanie do zaistniałej sytuacji. Pozostaje tylko współczuć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Transgression 296 Napisano Lipiec 18, 2021 9 minut temu, wierzejej napisał: Od paru dni mi nie odpisuje. Napisałam mu dzisiaj, że zmarła ważna dla mnie osoba. Udaje, że nie widzi. Czuję się okropnie...Chyba bardzo musi mnie nienawidzić, że nie odpowiedzieć nawet na takie coś...:( Twój brat? Może jemu też zmarła matka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Lipiec 18, 2021 4 minuty temu, FreshPrincess napisał: hehe solero jak zwykle - odpowiedź w stylu robota: "nieodpowiednie zachowanie do sytuacji" kisnę do autorki: po prostu pokazał jak mu na tobie "Zależy" wyciągfnij wnioski na litość.. Taka prawda, jeżeli jest to ktoś dorosły, dojrzały to na pewno tak by się nie zachował. Skąd można wiedzieć ile autorka i ten ktoś ma lat, nie wiem czy wiesz ale tu też grasują teletubisie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Lipiec 18, 2021 1 minutę temu, FreshPrincess napisał: Ja sie zgadzam , ze to ujowe zachowanie , ale ty jesteś zawsze ta politycznie poprawny, ze mnie to baw3i To dobrze, cieszę się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzejej 0 Napisano Lipiec 18, 2021 14 minut temu, Solero napisał: Taka prawda, jeżeli jest to ktoś dorosły, dojrzały to na pewno tak by się nie zachował. Skąd można wiedzieć ile autorka i ten ktoś ma lat, nie wiem czy wiesz ale tu też grasują teletubisie Jesteśmy dorośli. Pytam was, bo już nie wiem czy zwariowałam. Jakby mi nawet ktoś obcy coś takiego napisał to bym nawet zareagowała, no ku*wa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Lipiec 18, 2021 2 minuty temu, wierzejej napisał: Jesteśmy dorośli. Pytam was, bo już nie wiem czy zwariowałam. Jakby mi nawet ktoś obcy coś takiego napisał to bym nawet zareagowała, no ku*wa. To są te pokolenia bez żadnych wzorców, wartości a będzie jeszcze gorzej. Brak słów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Lipiec 18, 2021 Na pewno przeczytał? Różnie z tym bywa choć to tylko jako "adwokat diabła" napisałem bo stawiam na chamską zlewkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzejej 0 Napisano Lipiec 18, 2021 4 minuty temu, Misiowie puszyści napisał: Na pewno przeczytał? Różnie z tym bywa choć to tylko jako "adwokat diabła" napisałem bo stawiam na chamską zlewkę. No jeśli siedzi na fb dzień i noc, a moja wiadomość zmieściła się nawet jej nie otwierając to chyba nie ma innej opcji. Nic więcej już chyba nie mogę zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Lipiec 18, 2021 4 minuty temu, wierzejej napisał: zmieściła się nawet jej nie otwierając Coś Ci autokorekta namieszała ale zrozumiałem, że olał i nawet nie przeczytał. Jeśli tak to olewka nadal chamska ale nie możesz mieć pretensji że na jej treść nie zareagował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KKeira 383 Napisano Lipiec 18, 2021 Słabe. Chociaż wyrazy współczucia, cokolwiek pokazującego ze Cię wspiera, a tu duuuupa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzejej 0 Napisano Lipiec 19, 2021 Dalej nic... Napisac mu coś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Lipiec 19, 2021 9 minut temu, wierzejej napisał: Dalej nic... Napisac mu coś jeszcze? Rozumiem, że doszło między Wami do konfliktu. Może narzucasz się i facet powiedział, pass. Mało danych umieściłaś. Nic już nie pisz, po co! Widzę, że Cię swędzi. Pogorszysz sytuację i dasz mu satysfakcję. Gdyby tylko chciał, odpisał by przecież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzejej 0 Napisano Lipiec 19, 2021 15 minut temu, Olimpia napisał: Rozumiem, że doszło między Wami do konfliktu. Może narzucasz się i facet powiedział, pass. Mało danych umieściłaś. Nic już nie pisz, po co! Widzę, że Cię swędzi. Pogorszysz sytuację i dasz mu satysfakcję. Gdyby tylko chciał, odpisał by przecież. Dziękuje. Masz racje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 19, 2021 48 minut temu, wierzejej napisał: Dalej nic... Napisac mu coś jeszcze? Napisz, że umierasz. Wtedy z pewnością poruszysz jego nieczułe już na twoje zaloty słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwenus 88 Napisano Lipiec 19, 2021 1 godzinę temu, wierzejej napisał: Dalej nic... Napisac mu coś jeszcze? Potrzebujesz większego dowodu, jak głęboko ma Cię w doopie? To pisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzejej 0 Napisano Lipiec 19, 2021 Czas to zakonczyc. Nie to nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 19, 2021 No raczej. Ktoś ci umarł, a on ma wyebane. Zajebista prognoza. Olej moczem o tak pssss. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzejej 0 Napisano Lipiec 19, 2021 Napisałam, ze jak bedzie chciał porozmaiwac to niech wtedy on pisze, bedzie prościej niż ja sie będę narzucać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzejej 0 Napisano Lipiec 19, 2021 Zostawiam decyzje jemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzejej 0 Napisano Lipiec 19, 2021 Zostawiam decyzje jemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 19, 2021 Chlop jest od decyzji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzejej 0 Napisano Lipiec 19, 2021 Ano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 19, 2021 Jo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzejej 0 Napisano Lipiec 19, 2021 Nic innego nie zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzejej 0 Napisano Lipiec 20, 2021 Zablokowałam go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluButler 233 Napisano Lipiec 20, 2021 Kongratulejszynz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Lipiec 20, 2021 Kiedy odblokujesz i spradzisz czy napisał coś. Za pięć minut pewnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach