szczesliwaaaaa 0 Napisano Sierpień 8, 2021 Cześć! Nie znalazłam podobnego tematu a chcialam poznać Wasze opinie. Była mojego partnera ciągle ogląda moje instastory. Nic nie daje blokowanie bo wtedy robi to z kont znajomych. Jak zrobiłam profil prywatny to ciągle jakieś dziwne konta (0 znajomych, 0 zdjęć) chcą mnie obserwować. Jak myślicie po co to robi? Czy to jest normalna ciekawośc czy obsesja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubiona.9.5. 3 Napisano Sierpień 8, 2021 Mogła się wkręcić.. dla ciebie to nic szkodliwego i nie przejmowalabym sie. Dziewczyna ma pare problemow do przerobienia.. prędzej przy później dojdzie do wniosku ze jej to nie służy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymka 5 Napisano Sierpień 9, 2021 Niech sobie ogląda widocznie masz ładne zdjęcia:) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Sierpień 9, 2021 Coś na zasadzie obsesji, niespełnienia, wyobrażeń, i tak dalwe. 'Bo wieczorami mali chłopcy, sięgają po telefon. Śledzą konta dziewczyn, które nie chcą ich znać... No. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczesliwaaaaa 0 Napisano Sierpień 11, 2021 Dnia 8.08.2021 o 12:39, zagubiona.9.5. napisał: prędzej przy później dojdzie do wniosku ze jej to nie służy. Mam nadzieję, bo mimo wszystko jest to trochę creepy :D. Szczególnie, że to dorosła kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MakMakPol 0 Napisano Styczeń 31, 2022 Chcesz potępić tą byłą na forum? Może to była żona, i przez ciebie ją zostawił? Teraz jest nieszczęsliwa i porównuje się z tobą, rozważa,czemu wzięłaś sobie jej faceta, albo chce jakichś informacji o nim, bo tęskni. Ignoruj, jesli chcesz tego faceta, a jesli jesteś winna rozpadu ich związku, to go rzuć. Ciebie też zdradzi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdalenka93 2 Napisano Styczeń 31, 2022 2 godziny temu, MakMakPol napisał: Chcesz potępić tą byłą na forum? Może to była żona, i przez ciebie ją zostawił? Teraz jest nieszczęsliwa i porównuje się z tobą, rozważa,czemu wzięłaś sobie jej faceta, albo chce jakichś informacji o nim, bo tęskni. Ignoruj, jesli chcesz tego faceta, a jesli jesteś winna rozpadu ich związku, to go rzuć. Ciebie też zdradzi . MakMakPol, ktoś tu chyba doszukuje się wszędzie zdrady, o której w poście autorki nie było mowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach