Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia772

Jakie pieluchy

Polecane posty

Cześć dziewczyny mam 4 miesięczne dziecko.

Zakładam mu pieluchy Pampers premium.

Jak wstaje rano to jest cały posikany a jak zrobi kupę to smród i cały w tej kupie.

Jakie inne pieluchy polecacie?

Ja takie małe dziecko przewijałam w nocy. I tak się budziła na karmienie, więc wtedy przewijałam. Po całej nocy w pieluszce to też nie wiem, co by było 🙂 Kupę przebierałam od razu jak tylko poczułam. Używałam tych samych pieluch co ty i nigdy nie było problemów.

To nie kwestia pieluch tylko tego, że nie przebierasz dziecka w nocy. Co karmienie, to zmiana pieluchy i problem zniknie. Dziecku zmienia się pieluszki, a nie pozwala spać w mokrych całą noc. Pampersy to bardzo chłonne i dobre pieluchy. Może i nieekologiczne ale z całą pewnością ułatwiające życie rodzicom co nie znaczy, że nie przychodzi moment kiedy już nie są w stanie utrzymać zawartości. 

To nie wiedzialas do tej pory ze kupa smierdzi czy jak? Popsikaj pampersa perfuma moze bedzie lepiej 😄

Częściej zmieniaj. W nocy zmieniaj tylko jak poczujesz że coś w środku jest to od razu zmieniaj pampersa 

Trzeba sprawdzać i jak coś to zmieniać żeby odparzenia się nie zrobiły.

O odparzenia to wcale nietrudno. Dlatego lepiej unikać składników, które mogą uczulać delikatną skórę dziecka. U nas naturalne pieluszki moltex zdają egzamin wzorowo, bezzapachowe, żadnego chloru, lateksu, super delikatne dla skóry.