rafalxxx 0 Napisano Sierpień 22, 2021 Witam, od 8 lat mam dość nie typowe objawy. 1) Schodzi mi skóra z napletka 2) skóra jest bardzo cienka 3) po stosunku są zaczerwienienia 4) skóra robi się sina, penis biały 5) skóra na skórze pęka Byłem już u kilku lekarzy, dermatologów, urologów. Stosowałem różne maści. Jedyna, która pomaga to protopic 0,3%. Lekarz kazał mi ją stosować: 2 dni (jak jest stan zapalny), potem 2 razy w tygodniu. Potem stan zapalny mija. Dodam, że 10 lat temu, zdiagnozowano u mnie HPV. Nie mam żadnych kłykcin. Nic mi się nie pojawia. Jedyny problem, jest z tą skórą. Jest on przewlekły. Jak nie smaruję maścią, zaczyna się nawrót choroby. Czy ktoś z Was miał to samo co ja? Czy da się to wyleczyć? Po każdym stosunku penis jest podrażniony, skóra tak jakby pęka na nim, staje się czerwona. Problem jest przewlekły, po maści protopic, skóra weygląda idealne, ale warunkiem jest to, że muszę ją raz w tygodniu stosować. Na fortach przeczytałem, że wiele osób boryka się z takim problemem, tylko nie ma odpowiedzi, jak temu zaradzić. Więc zadaję to pytanie na tym forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach