K 0 Napisano Wrzesień 13, 2021 Witam chciałam zapytać czy do cc może być przezroczysty żel na paznokciach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika1908 25 Napisano Wrzesień 13, 2021 Po co? Paznokcie powinny być czyste, bo jeśli w trakcie porodu zaczniesz mieć problemy z krążeniem, to najpierw będzie po nich widać. A jak nie będzie widać, to po prostu lekarze zareagują później.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Urbanlegend Napisano Wrzesień 13, 2021 Przy cc zakładają na palec pulsoksymetr żeby śledzic czy wszystko podczas zabiegu ok. Żel może zaburzać odczyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red 6 Napisano Wrzesień 14, 2021 Ja ściągałam hybrydę. Miałam "gołe" paznokcie do szpitala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Wrzesień 14, 2021 A po co lakier? Bez niego nie można? Lekarze zawsze podkreślają, że na paznokciach nie powinno być lakieru kiedy robią jakiś zabieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach