herbatka miętowa 146 Napisano Styczeń 13, 2022 Hej zagrodzianki, i dojrzewające owoce, tutaj jestesmy 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joela 54 Napisano Styczeń 13, 2022 Witaj Herbatko.Rzuciło nas na rozne fora ale pora wracać na stare śmieci.Pozdrawiam serdecznie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adazina 653 Napisano Styczeń 14, 2022 Jestem i ja. Niestrudzone z nas Kobitki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saginata 102 Napisano Styczeń 14, 2022 Hej,hej silne Babeczk i 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyferkaa 558 Napisano Styczeń 14, 2022 Hej A wczoraj przysięgałam sobie, że już nigdy tu nie przyjdę Ale co by to tych na górze obchodziło, że strzeliłam focha Koleżanka Imuś ma bana, prawdopodobnie dożywocie....? a co to oznacza? Nie mam pojęcia. Pozdrawiam Was miłe koleżanki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imegan 113 Napisano Styczeń 14, 2022 Dziewczyny tu nie ma szans na pisanie, chodźcie tam gdzie jesteśmy teraz.Jest spokojnie i nikt wątków nie usuwa.Mam nieprzyjemne przeczucie,że za chwilę i to skasują.Cyferko chodźcie do nas,my nie tylko o zagrodzie gadamy,zresztą każda z nas ma swoją zagrodę czytaj dom i swój własny mikroświat do ogarnięcia.Piszemy w sumie o wszystkim.Chodzcie do nas i piszcie razem z nami. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adazina 653 Napisano Styczeń 14, 2022 Cyferko - kocham Cię......!!! Jesteś niesamowitą Babką.....!!! Imuś ma bana, prawdopodobnie dożywotnio......??? Kafeterio, powiem krótko - głupoty wyczyniasz......!!! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyferkaa 558 Napisano Styczeń 14, 2022 Imegan Jeszcze zdążyłam, żeby Ci podziękować Jutro zajrzę do Was. Sprzątam biurko i cieszę się, że piąteczek. Pozdrówki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adazina 653 Napisano Styczeń 14, 2022 Cyferko, proszę Cię, weź pod rękę Imuśkę oraz Globusiczkę i naprawdę chodźcie TAM...!!!! 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.and.a 56 Napisano Styczeń 14, 2022 A właściwie co się stało ze kasuja tak dobre tematy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adazina 653 Napisano Styczeń 14, 2022 Pando, TEGO właśnie nie wiemy. Spokojnie sobie na Kafe pogadujemy, trzymamy się zasad regulaminu, a tu ciągle kasują i kasują. Buuu...!! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.and.a 56 Napisano Styczeń 14, 2022 A na którym forum teraz bywacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach