Natalia_1990_ 17 Napisano Marzec 11, 2022 30 minut temu, Strusio85 napisał: Nie wiem. Powiedział , że w ciąży ogólnie leki rozkurczowe nie są wskazane i że mam nic nie brać. Też się zdziwiłam bo po ivf kazali mi brać te leki w dniu transferu i po Kurcze, co lekarz to teoria. Chyba prawie kazda z nas na tym forum brała rozkurczowe po transferze lub przy naturalnej ciąży. Dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martuska 1734 Napisano Marzec 11, 2022 1 godzinę temu, Strusio85 napisał: Nie wiem. Powiedział , że w ciąży ogólnie leki rozkurczowe nie są wskazane i że mam nic nie brać. Też się zdziwiłam bo po ivf kazali mi brać te leki w dniu transferu i po Słuchamy zaleceń lekarza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennn 453 Napisano Marzec 11, 2022 1 godzinę temu, Strusio85 napisał: Nie wiem. Powiedział , że w ciąży ogólnie leki rozkurczowe nie są wskazane i że mam nic nie brać. Też się zdziwiłam bo po ivf kazali mi brać te leki w dniu transferu i po Mnie przed żadnym transferem ani po nie kazali brać leków rozkurczowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Marzec 11, 2022 1 godzinę temu, Martuska napisał: Słuchamy zaleceń lekarza Tak będę robić. Nie tknę nospy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalia_1990_ 17 Napisano Marzec 11, 2022 33 minuty temu, Jennn napisał: Mnie przed żadnym transferem ani po nie kazali brać leków rozkurczowych Mi zawsze przepisywali i kazali brać czy były skurcze czy nie i to 3 razy dziennie do momentu badania bety plus do tego duże dawki magnezu a później w razie potrzeby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jennn 453 Napisano Marzec 11, 2022 20 minut temu, Natalia_1990_ napisał: Mi zawsze przepisywali i kazali brać czy były skurcze czy nie i to 3 razy dziennie do momentu badania bety plus do tego duże dawki magnezu a później w razie potrzeby. W każdej klinice są chyba inne standardy Miałaś USG przed transferem aby sprawdzić czy nie ma skurczów macicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalia_1990_ 17 Napisano Marzec 11, 2022 58 minut temu, Jennn napisał: W każdej klinice są chyba inne standardy Miałaś USG przed transferem aby sprawdzić czy nie ma skurczów macicy? Tak miałam, lekarz u którego podchodziłam do transferów każdej wypisuje prawie ten sam zestaw leków :). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzanna. 697 Napisano Marzec 12, 2022 Dziewczyny 4dpt progesteron 29,95 ng/ml boję się czy nie za dużo podrósł nagle z 15.08 albo czy pielęgniarka nie pomyliła fiołek. Lekarz napisał że jest ok. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Marzec 12, 2022 14 minut temu, Zuzanna. napisał: Dziewczyny 4dpt progesteron 29,95 ng/ml boję się czy nie za dużo podrósł nagle z 15.08 albo czy pielęgniarka nie pomyliła fiołek. Lekarz napisał że jest ok. Piękny progesteron. Nie ma się co bać Jest wydzielany skokowo więc wtedy jak miałaś 15 za godzinę mógł być 25 trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ada23 34 Napisano Marzec 12, 2022 15 minut temu, Zuzanna. napisał: Dziewczyny 4dpt progesteron 29,95 ng/ml boję się czy nie za dużo podrósł nagle z 15.08 albo czy pielęgniarka nie pomyliła fiołek. Lekarz napisał że jest ok. Jak na cykl sztuczny to jest super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strusio85 1271 Napisano Marzec 12, 2022 Dziewczynki. Mam betę ... Nie za mały przyrost ? Jak sądzicie? W czwartek (10.03 )15 697 dziś. (12.03 ) 22 177 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach