malwinka88 0 Napisano Luty 26, 2022 Hej, Potrzebuję pilnie namiar na dobrego podologa w Przemyślu. Ozłocę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brunon 1 Napisano Marzec 28, 2022 Potwierdzam, sam pochodzę z Przemyśla i oni mają na prawdę dobre opinie jako podolodzy. Moja mama leczy się u nich ze swojego schorzenia i bardzo jest zadowolona z lekarzy oraz podejścia. Przede wszystkim widzi rezultaty. Daj znać, czy udało Ci się ustalić tam szybko w miarę wizytę. Moja mama nie czekała długo na pierwszą, a później to już regularnie chodziła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwinka88 0 Napisano Maj 2, 2022 Dziękuję Wam bardzo za polecenie. Byłam tam na konsultacji po Świętach Wielkanocnych i będę miała wdrażane leczenie. Faktycznie podejście do pacjenta i profesjonalizm na najwyższym poziomie. Oby mi szybko pomogli, bo stopy sprawiają mi straszne problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brunon 1 Napisano Maj 4, 2022 Super, że mogliśmy Ci pomóc i jesteś zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwinka88 0 Napisano Lipiec 2, 2022 Tak pomogłeś mi bardzo Jestem zadowolona z efektów leczenia, już widać olbrzymią różnicę!!!! Instytut Podologiczny w Przemyślu to najlepsze miejsce, do którego mogłam trafić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach