Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strusio85

In vitro 2022 cz.2

Polecane posty

Znowu ktoś nas zablokował🤣🤪🙈... A my niczym Feniks z popiołu powstaniemy za każdym razem na nowo 🥰😜

Strusio, co do Twojej bety. Przecież sama wiesz, że powyżej 10tys jej przyrost zwalnia i to USG jest najlepszym badaniem. 

Jest przyrost więc jest super 🙂 

Dasz radę do wizyty 💪

Dziewczyny wątek jest założony w niewłaściwym miejscu ( ciąża, poród, macieżyństwo). Dziewczyny będą miały problem by nas znaleźć. Kaja założyła wątek tam gdzie zawsze ( antykoncepcja, płodność, ginekolog). Może wrócimy tam gdzie zawsze aby każdy mógł nas znaleźć? 

32 minuty temu, Martuska napisał:

Dziewczyny wątek jest założony w niewłaściwym miejscu ( ciąża, poród, macieżyństwo). Dziewczyny będą miały problem by nas znaleźć. Kaja założyła wątek tam gdzie zawsze ( antykoncepcja, płodność, ginekolog). Może wrócimy tam gdzie zawsze aby każdy mógł nas znaleźć? 

Aaaaaa...dobra . Ja zakładałam ten wątek 🤪 nie wiedziałam, że to zła kategoria . Ok. Załóżmy tam gdzie wcześniej 😊

1 godzinę temu, Izuu07 napisał:

Strusio, co do Twojej bety. Przecież sama wiesz, że powyżej 10tys jej przyrost zwalnia i to USG jest najlepszym badaniem. 

Jest przyrost więc jest super 🙂 

Dasz radę do wizyty 💪

Tak ♥️napisałam do mojego gina i odpisał że przyrost jest w porządku.  Postanowiłam pójść tydzień wcześniej na usg- to mnie uspokoi 😊

Hej dziewczyny.

Witam Was i chetnie dolacze do Waszego grona.

My z mezem o dziecko staramy sie juz od okola 5 lat. Rok temu zdecydowalismy sie na in vitro w Anglii. Konkretnie klinika Care Fertility. W listopadzie 2021 oddalam 16 jajeczek z ktorych powstalo tylko 3 Elzy (to nasza osobista nazwa), ktore nadaly sie do mrozenia. W grudniu zaczelismy stymulacje jednak wedlug nich cos poszlo nie tak i musielismy odpuscic ten cykl. Dalismy sobie kilka miesiecy i w lutym podeszlismy kolejny raz do stymulacji. W dniu 10/03 nastapil transfer, a ja juz od kilku dni mam dwa paski na tescie ciazowym. Czekamy co bedzie dalej. Mamy tez syna 9 letniego z mojego poprzedniego zwiazku. 

Trzymam za Was wszystkie bardzo mocno kciuki, a tym ktorym sie nie udalo zycze cierpliwosci i upartosci w drodze do celu :)