Ma®kiz 4 Napisano Sierpień 1, 2022 (edytowany) Są takie delikatne, słabe i bezsilne.. Spójrzcie na ten film, wyglądają jak owieczki do zaspokajania męskich potrzeb. Nie mam na celu nikogo obrazić to wyłącznie przemyślenia z chwili. Edytowano Sierpień 1, 2022 przez Ma®kiz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lex 482 Napisano Sierpień 1, 2022 8 minut temu, Ma®kiz napisał: Są takie delikatne, słabe i bezsilne.. Spójrzcie na ten film, wyglądają jak owieczki do zaspokajania męskich potrzeb. oj tam o tam po rysach twarzy widac męskie cechy. może latała z karabinem w okopach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ma®kiz 4 Napisano Sierpień 1, 2022 2 minuty temu, lex napisał: oj tam o tam po rysach twarzy widac męskie cechy. może latała z karabinem w okopach... Latała po okopach. Każdemu dodawała otuchy Mniejsza z twardą sztuką po takiej cały pluton przejedzie i będzie spać spokojnie. Niestety chłopcy mają największą ochotę na delikatnej niewinne dziewczęta. Swoją drogą dawno nie spotkałem takiej kobiety anioła delikatnego. Wszystkie wydają się jakby z okopów wyszły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persona 239 Napisano Sierpień 2, 2022 Dnia 1.08.2022 o 16:27, Ma®kiz napisał: Latała po okopach. Każdemu dodawała otuchy Mniejsza z twardą sztuką po takiej cały pluton przejedzie i będzie spać spokojnie. Niestety chłopcy mają największą ochotę na delikatnej niewinne dziewczęta. Swoją drogą dawno nie spotkałem takiej kobiety anioła delikatnego. Wszystkie wydają się jakby z okopów wyszły moze wlasnie te babki ze starych filmow wyszly z okopow i wpoily im, wnuczkom, ze musza byc takie jak one Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ma®kiz 4 Napisano Sierpień 2, 2022 Szkoła mi ludzi żyjemy w go w n i a nym świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach