Xao123 3 Napisano Październik 7, 2022 Witajcie moi drodzy mam pewien problem (a pro po chyba spodobało mi się umieszczanie tutaj postów zawsze otrzymam jakąś pomoc ,dzięki )więc tak dostałam w prezencie laptopa i mam problem bo ja tak po swojemu tam ustawiałam wszystko i teraz ten laptop ja z niego nie korzystam a jest profil mój i pisze zaloguj się aby synchronizować ale jak kliknę to nie trzeba nic naciskać to już jest zalogowane a ktoś inny korzysta z mojego laptopa który już nim nie jest 🫣a ja boję się trochę o swoje dane itd nie zrozumcie tego źle, ujmę to tak nie chce żeby to tam było jest i moje zdj na tym profilu i może mi ktoś za was powiedzieć co to jest Microsoft Edge? I czym to się różni od konta Google czy to jest to samo w sensie tylko inne nazwa przepraszam A swoją wiedzę na temat tej technologi was moi drodzy młoda jestem ale trochę głupia dalej nie ogarniam pewnych spraw ale na szczęście nie jestem aż tak do końca zacofana z tą technologią jak umiem tutaj post wstawić I znowu przepraszam ale ja krócej nie potrafię pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xao123 3 Napisano Październik 7, 2022 Chciałabym dodać co mam zrobić żeby pozbyć się tego profilu z laptopa który jest w przeglądarce internetowej 🫣czy da się to konto usunąć całkiem na zawsze żeby go nie było i jeśli go usunę to np takie konto które mam w telefonie Google to to konto też się nie usunie ? Przepraszam was za swoją wiedzę naprawdę taki baran ze mnie Proszę was o szybką odpowiedź pomoc w tym momencie to dla mnie ważne 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Październik 8, 2022 14 godzin temu, Xao123 napisał: Witajcie moi drodzy mam pewien problem (a pro po chyba spodobało mi się umieszczanie tutaj postów zawsze otrzymam jakąś pomoc ,dzięki )więc tak dostałam w prezencie laptopa i mam problem bo ja tak po swojemu tam ustawiałam wszystko i teraz ten laptop ja z niego nie korzystam a jest profil mój i pisze zaloguj się aby synchronizować ale jak kliknę to nie trzeba nic naciskać to już jest zalogowane a ktoś inny korzysta z mojego laptopa który już nim nie jest 🫣a ja boję się trochę o swoje dane itd nie zrozumcie tego źle, ujmę to tak nie chce żeby to tam było jest i moje zdj na tym profilu i może mi ktoś za was powiedzieć co to jest Microsoft Edge? I czym to się różni od konta Google czy to jest to samo w sensie tylko inne nazwa przepraszam A swoją wiedzę na temat tej technologi was moi drodzy młoda jestem ale trochę głupia dalej nie ogarniam pewnych spraw ale na szczęście nie jestem aż tak do końca zacofana z tą technologią jak umiem tutaj post wstawić I znowu przepraszam ale ja krócej nie potrafię pisać A możesz to napisać tak, żeby dało się zrozumieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Październik 8, 2022 W sensie oddałaś/sprzedałaś komuś laptopa, na którym jesteś zalogowana na swoje konta i teraz ktoś inny z tego korzysta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach