Skb 862 Napisano Grudzień 10, 2022 1 minutę temu, Foko Loko napisał: Śluz nie jest wyznacznikiem dni płodnych albo ich braku A u dorosłych kobiet piersi się nie zmieniają tak nagle bez przyczyny. Słuchaj eksperta i ucz się od niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unlan 901 Napisano Grudzień 10, 2022 2 minuty temu, Foko Loko napisał: Śluz nie jest wyznacznikiem dni płodnych albo ich braku A u dorosłych kobiet piersi się nie zmieniają tak nagle bez przyczyny. Jest jednym z wyznaczników, ale właśnie dlatego, że jest jednym z wyznaczników, to nie powinno się polegać tylko na metodzie obserwacji śluzu. Tak, piersi się bez przyczyny nie zmieniają. Autorka o ile to nie trolling powinna najeść się uderzeniowej dawki magnezu, bo utrzymujące się powiększenie piersi, może być utrzymującym się od poprzedniego cyklu nadmiarem wody w organiźmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unlan 901 Napisano Grudzień 10, 2022 1 minutę temu, mariner2 napisał: Piersi sa jednym z elementow twego systemu rozrodczego i sa powiazne z jajnikami systemem hormonow i polaczen nerwowych.Jesli w jajnikach sie cos dzieje to piersi moga(!) reagowac w najroznieszy sposob.Czasem w czasie jajeczkowania nagle puchna ale to sa sprawy indywidualne zwiazane z wrazliwoscia i responsywnoscia twojego calego sytemu. Zgodzę się. Są takie kobiety, co puchną podczas owulacji. Przeważnie woda się wiąże. Większość kobiet takie jazdy ma przed samą miesiączką, bo organizm wtedy odkłada minerały na uzupełnienie krwi, którą się traci. Jaki jest mechanizm puchnięcia podczas owulacji tego nie wiem, ale współczucia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robiejaklubie 663 Napisano Grudzień 10, 2022 Do czego to doszło, że tylko na ciążowym można popisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Grudzień 10, 2022 1 godzinę temu, Robiejaklubie napisał: Do czego to doszło, że tylko na ciążowym można popisać Wichura pewnie była.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robiejaklubie 663 Napisano Grudzień 10, 2022 3 godziny temu, Skb napisał: Wichura pewnie była.... Nie jedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Grudzień 10, 2022 10 minut temu, Robiejaklubie napisał: Nie jedna Zatem wszystkich wywiało.... W dodatku za oknem pada śnieg i robi się biało.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robiejaklubie 663 Napisano Grudzień 10, 2022 13 minut temu, Skb napisał: Zatem wszystkich wywiało.... W dodatku za oknem pada śnieg i robi się biało.... U mnie nie pada, byłam na lodowisku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Grudzień 10, 2022 11 minut temu, Robiejaklubie napisał: U mnie nie pada, byłam na lodowisku. Świetnie. Jak było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robiejaklubie 663 Napisano Grudzień 10, 2022 2 godziny temu, Skb napisał: Świetnie. Jak było? Super było jak zawsze. Jutro też się wybieram. Naostrzyłam łyżwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Grudzień 10, 2022 1 minutę temu, Robiejaklubie napisał: Super było jak zawsze. Jutro też się wybieram. Naostrzyłam łyżwy. Miło słyszeć, że dobrze się bawisz. To dobry sposób na ponurą jesień.... Lodowisko kryte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robiejaklubie 663 Napisano Grudzień 10, 2022 Przed chwilą, Skb napisał: Miło słyszeć, że dobrze się bawisz. To dobry sposób na ponurą jesień.... Lodowisko kryte? To na którym byłam było odkryte i trochę zmarzłam, bo najpierw stałam w kolejce do ostrzenia. Potem na lodowisku się rozgrzałam. Niestety za cienko się ubrałam, bo miałam tylko lajkry i polar. Jutro pojadę na lodowisko zakryte, tam jest cieplej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Grudzień 10, 2022 Przed chwilą, Robiejaklubie napisał: To na którym byłam było odkryte i trochę zmarzłam, bo najpierw stałam w kolejce do ostrzenia. Potem na lodowisku się rozgrzałam. Niestety za cienko się ubrałam, bo miałam tylko lajkry i polar. Jutro pojadę na lodowisko zakryte, tam jest cieplej. Niestety robi się coraz zimniej, a do tego przenikliwy wiatr.... Świetnie, że jest wybór. U mnie jest ale odkryte... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robiejaklubie 663 Napisano Grudzień 10, 2022 4 minuty temu, Skb napisał: Niestety robi się coraz zimniej, a do tego przenikliwy wiatr.... Świetnie, że jest wybór. U mnie jest ale odkryte... Kiedy chcę zasnąć to myślę o czymś miłym, wyobrażam sobie, zwalniam oddech. Mam jeszcze coś takiego: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rokabaska 15 Napisano Sierpień 22, 2023 polskye imie niye polska pisovnja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach