Barnaba 234 7 Napisano Styczeń 3, 2023 Że znajomi ze mną się zadają dla zwały , dowiedziałem się od kogoś to , pytam się dlaczego , a on nie wie. Czy to jest normalne . Dlaczego tak jest , moje przyczyny a) niektórzy minimum są młodsi o demnie 7 lat , śmieją się ze mnie że się z nimi zadaje. b ) słaba relacją, czyli gadka . c słaba relacja , dowartościowują się na mnie Albo o coś innego nie mają do mnie kultury . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Styczeń 9, 2023 Bo to są dzieciaki i chcą się pośmiać na czyjś koszt. Wcześniej im pasowało że jesteś starszy, bo mogli się pochwalić, a może 8 nie mieli z kim. A że pewnie zachowywałeś się nie tak jak oni, to się teraz śmieją. Pewnie nie mają o czym z Tobą gadać, bo jesteś do tyłu i nie rozumiesz o czym gadają. Tak i te twoje przyczyny. Bo niektórzy są głupi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano Styczeń 9, 2023 7 godzin temu, Bezrobotna napisał: Bo to są dzieciaki i chcą się pośmiać na czyjś koszt. Wcześniej im pasowało że jesteś starszy, bo mogli się pochwalić, a może 8 nie mieli z kim. A że pewnie zachowywałeś się nie tak jak oni, to się teraz śmieją. Pewnie nie mają o czym z Tobą gadać, bo jesteś do tyłu i nie rozumiesz o czym gadają. Tak i te twoje przyczyny. Bo niektórzy są głupi. Ty masz mi nie odpowiadać, tłumaczyłem Ci coś . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Styczeń 10, 2023 11 godzin temu, Barnaba 234 napisał: Ty masz mi nie odpowiadać, tłumaczyłem Ci coś . Wytłumacz dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano Styczeń 10, 2023 2 godziny temu, Bezrobotna napisał: Wytłumacz dlaczego? Bo cb nie lubię i tyle , masz siedzieć cicho . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Styczeń 10, 2023 1 godzinę temu, Barnaba 234 napisał: Bo cb nie lubię i tyle , masz siedzieć cicho . Mi nie można nic zabronić. A dlaczego mnie nie lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrrr_gzium 239 Napisano Styczeń 10, 2023 Może jesteś życiowym nieogarem i dajesz im ku temu powody. Jesli Twoje grono znajomych to z reguły dzieciaki to już może sygnalizować coś niepokojącego. Czemu nie masz znajomych swoich wieku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano Styczeń 10, 2023 7 minut temu, wrrr_gzium napisał: Może jesteś życiowym nieogarem i dajesz im ku temu powody. Jesli Twoje grono znajomych to z reguły dzieciaki to już może sygnalizować coś niepokojącego. Czemu nie masz znajomych swoich wieku ? Po 30 ciężko o znajomych , ja kawaler . Reszta możesz się domyśleć dlaczego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrrr_gzium 239 Napisano Styczeń 10, 2023 4 minuty temu, Barnaba 234 napisał: Po 30 ciężko o znajomych , ja kawaler . Reszta możesz się domyśleć dlaczego . No ale mozzna mieć znajomych z liceum, studiów z pracy … nie szuka się w każdym wieku nowych. Zreszya piszesz ze masz tylko ze młodszych to coś jest nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Styczeń 10, 2023 5 minut temu, Barnaba 234 napisał: Po 30 ciężko o znajomych , ja kawaler . Reszta możesz się domyśleć dlaczego . Lepiej nie mieć znajomych, niż przyjaznic się z ...ami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano Styczeń 10, 2023 2 minuty temu, Bezrobotna napisał: Lepiej nie mieć znajomych, niż przyjaznic się z ...ami. Czyli nie zadawać z tymi znajomymi , tylko wirtualnie ze znajomymi z Kafeterii ?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Styczeń 10, 2023 2 minuty temu, Barnaba 234 napisał: Czyli nie zadawać z tymi znajomymi , tylko wirtualnie ze znajomymi z Kafeterii ?. No jak się nie da inaczej. Ja nie mam od paru lat i jakoś żyje. Też byli młodsi, oni mnie sami zostawili. Starsze osoby są dla młodszych za nudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano Styczeń 10, 2023 33 minuty temu, Bezrobotna napisał: No jak się nie da inaczej. Ja nie mam od paru lat i jakoś żyje. Też byli młodsi, oni mnie sami zostawili. Starsze osoby są dla młodszych za nudne. To według cb powinien zostawić swoich kolegów , a zaprzyjaźnić się z Kafeteria, np z tymi ludźmi z tąd ?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Styczeń 10, 2023 10 minut temu, Barnaba 234 napisał: To według cb powinien zostawić swoich kolegów , a zaprzyjaźnić się z Kafeteria, np z tymi ludźmi z tąd ?. Albo znaleźć innych na miejscu, bo zaprzyjaźnić się z tymi z tad to ja nie wiem czy się da. Ale znajomych z tad można mieć albo i z innego forum. Bez przyjaciół można żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano Styczeń 10, 2023 Ja wolę tylko siedzieć z kolegami tylko z Kafeterii i koleżankami , są po prostu lepsi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Styczeń 10, 2023 49 minut temu, Barnaba 234 napisał: Ja wolę tylko siedzieć z kolegami tylko z Kafeterii i koleżankami , są po prostu lepsi . Ok To jak chcesz się kolegować ( chyba że ze mną nie chcesz) to jak masz na imię? (no chyba że któreś z twoich nicków jest prawdziwe). Dla ośmielenia podam swoje Anna jestem. Przepraszam za wredność w odpowiedziach taka już jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano Styczeń 10, 2023 1 godzinę temu, Bezrobotna napisał: Ok To jak chcesz się kolegować ( chyba że ze mną nie chcesz) to jak masz na imię? (no chyba że któreś z twoich nicków jest prawdziwe). Dla ośmielenia podam swoje Anna jestem. Przepraszam za wredność w odpowiedziach taka już jestem. Z skąd ty ?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Styczeń 10, 2023 48 minut temu, Barnaba 234 napisał: Z skąd ty ?. Ja z Lubelszczyzny, Roztocza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano Styczeń 10, 2023 1 godzinę temu, Barnaba 234 napisał: Z skąd ty ?. Nie pisz do mnie i tyle . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Styczeń 10, 2023 23 minuty temu, Barnaba 234 napisał: Nie pisz do mnie i tyle . Ale dlaczego, wstydzisz się mnie czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano Styczeń 10, 2023 10 minut temu, Bezrobotna napisał: Ale dlaczego, wstydzisz się mnie czy co? Wstydzę się cb i tyle , nie pisz do mnie, rozumiesz ?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Styczeń 10, 2023 Nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Styczeń 10, 2023 31 minut temu, Barnaba 234 napisał: Wstydzę się cb i tyle , nie pisz do mnie, rozumiesz ?. A zresztą jak chcesz chciałam pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano Styczeń 10, 2023 14 minut temu, Bezrobotna napisał: A zresztą jak chcesz chciałam pomóc. I ok , więcej mi nie odpowiadaj na tematy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach