Jacek37 1 Napisano Kwiecień 12, 2023 (edytowany) Witam. Jestem w związku na odległosć a raczej byłem już chyba. Złożyła mi życzenia nświateczne i zablokowała mój numer nie odzywa sie. Miała przyjechać po swiętach ale ja to wszytsko zepsułem bo po prostu wygarnbałem jej że ma kogoś na boku skoro od 4 miesiecy sie nie widzieliśmy ( fakt no ja przez styczeń i luty czasu nie miałem z racji pracy) ale marzec i kwiecień to już ona. Chciała przyjechać po świętach ale to już chyba nieaktualne skoro mnie zablokowała. Bo jej napisałem że nie chcę kobiety widywać co 3-4 miesiace z która na dodatek 2 lata temu sie zareczyłem.Po co były te zaręczyny... Zastanawiam się czy po prostu nie dac sobie spokoju z jakimikolwiek związkami bo po kilku l;atach i tak sie wszystko sypie i spotykać sie tylko z dziewczynami w klimacie GFE ( GirlFriend Experience) gdzie mam z góry jasny układ i dozę czułości,dotyku, pocałunków tego co mi tak brakuje w związku na odleglość. Dajcie mi jakieś rady bo oszaleję Edytowano Kwiecień 12, 2023 przez Jacek37 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moderowanie zawartości 94 Napisano Kwiecień 12, 2023 Ten temat już był ale na innym nicku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacek37 1 Napisano Kwiecień 12, 2023 Nie napewno nie. Pierwszy raz mam taką sytuacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacek37 1 Napisano Kwiecień 12, 2023 7 minut temu, MAO napisał: Zwal sobie konia. A potrzeby bliskości i emocjonalne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacek37 1 Napisano Kwiecień 12, 2023 1 minutę temu, lex_luthor napisał: dobrze zrobiles. masz red flagi to masz info jak jej zależy Tylko ja ciągle trafiam na takie kobiety którym zazwyczaj po kilku latach przestaje zależeć. Tak po średnio 6...Chyba nie ma sensu się pchać w kolejny związek bo znowu będzie to samo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacek37 1 Napisano Kwiecień 12, 2023 (edytowany) 10 minut temu, Jajko w koszulce napisał: 6 lat hahaha. Po 6 latach to już powinniście być małżeństwem z bombelkiem co najmniej jednym xD Jesteś starym dziadem po kilku przechodzonych narzeczeństwach? Ona miała już 3 dzieci wiec po co nastepne. Tak jestem starym dziadem po 2 6 letnich związkach i 2 paromiesiecznych.Poza tym to ona zwlekała z rozwodem nie ja. 6 lat i sie rozswiezc nie mogła wyniosla sie chociaz od tego męża 3 lata temu Edytowano Kwiecień 12, 2023 przez Jacek37 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacek37 1 Napisano Kwiecień 12, 2023 1 minutę temu, Jajko w koszulce napisał: Naiwniak i złodziej żon. Masz co chciałeś. Ten typ był damskim bokserem i pijakiem więc to żaden mąż z niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moderowanie zawartości 94 Napisano Kwiecień 12, 2023 4 minuty temu, Jacek37 napisał: Ona miała już 3 dzieci wiec po co nastepne. Tak jestem starym dziadem po 2 6 letnich związkach i 2 paromiesiecznych.Poza tym to ona zwlekała z rozwodem nie ja. 6 lat i sie rozswiezc nie mogła wyniosla sie chociaz od tego męża 3 lata temu Był ten temat o mężatce zwlekającej z rozwodem, która niby się zaręczyła ale nadal jest z mężem. Beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moderowanie zawartości 94 Napisano Kwiecień 12, 2023 No i mam Cię. Mężatka zwlekająca z rozwodem 6 lat. Autorze ale to już było i nie wróci więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacek37 1 Napisano Kwiecień 12, 2023 1 minutę temu, moderowanie zawartości napisał: Był ten temat o mężatce zwlekającej z rozwodem, która niby się zaręczyła ale nadal jest z mężem. Beka Więc jak widać że częstsze to zjawisko jak by mogło się wydawać niestety. Ja znam tego męża wiem do czego był zdolny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacek37 1 Napisano Kwiecień 12, 2023 (edytowany) Więc skoro się odkochała mogła powiedzieć wprost milczenie jest najgorsze.Powiedzcie co ja mam dalej robić bo naprawdę nie wiem przyszedłem tutaj po poradę Edytowano Kwiecień 12, 2023 przez Jacek37 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moderowanie zawartości 94 Napisano Kwiecień 12, 2023 Przed chwilą, Jacek37 napisał: Więc jak widać że częstsze to zjawisko jak by mogło się wydawać niestety. Ja znam tego męża wiem do czego był zdolny Robisz zbyt długie spacje jak wtedy na tym innym nicku, kiedy przed Świętami opisałeś tą samą historie i każdy kazał ci dać sobie spokój. Nie ma wolnych kobiet? Co z tobą nie tak, że bierzesz się za mężatki? I jeszcze się zaręczaszSzkoda słów i niech to będzie najlepszą podsumowanie tego wymyślnego bajzlu niczym u Foresterów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacek37 1 Napisano Kwiecień 12, 2023 1 minutę temu, Qwerty83 napisał: Matka cie odepchnela jak byłeś dzieckiem i teraz wyszukujesz takie same. Musisz sie z tym rozprawic Ale jak ? Jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacek37 1 Napisano Kwiecień 12, 2023 1 minutę temu, moderowanie zawartości napisał: Robisz zbyt długie spacje jak wtedy na tym innym nicku, kiedy przed Świętami opisałeś tą samą historie i każdy kazał ci dać sobie spokój. Nie ma wolnych kobiet? Co z tobą nie tak, że bierzesz się za mężatki? I jeszcze się zaręczaszSzkoda słów i niech to będzie najlepszą podsumowanie tego wymyślnego bajzlu niczym u Foresterów Są ale nic nie wychodzi pisze szukam co popisze trochę to sie temat kończy i panna znika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacek37 1 Napisano Kwiecień 12, 2023 1 minutę temu, Qwerty83 napisał: co jak? Było tak? Możesz mi zapłacić 300/h to ci powiem Nie matka była cały czas przy mnie więc zła diagnoza. Po prostu być może trzeba mieć Porsche w garażu kupe kasy i super prace i dom wtedy kobieta nie odejdzie. A takto mam 2 stare auta i mieszkam w bloku. I tak więcej niż ten niby maż co to ciagle chclał i nawet nie wzial jej nigdy na wczasy nawet w Polskę. Ja lubię podróżować zwiedzać nowe miejsca widać to za mało w dzisiejszych czasach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacek37 1 Napisano Kwiecień 12, 2023 16 minut temu, Qwerty83 napisał: To może pierwsza dziewczyna? No pierwsza dziewczyna poszla sobie do mojego najlepszego kumpla ale nie pobyli razem dlugo zostawiła go a co to ma do rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Pantera 405 Napisano Kwiecień 12, 2023 3 minuty temu, lex_luthor napisał: nie dawaj sie podejsc laskom z forum, one są po przejsciach, zdradzone, wykorzystane przez chadów, trzymające koty w domu To prawda są w komunikatywie, tasuje karty i po zawodach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moderowanie zawartości 94 Napisano Kwiecień 12, 2023 20 minut temu, lex_luthor napisał: nie dawaj sie podejsc laskom z forum, one są po przejsciach, zdradzone, wykorzystane przez chadów, trzymające koty w domu Mam 4 koty. Drżyj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToMasz1985 296 Napisano Kwiecień 12, 2023 2 godziny temu, Jacek37 napisał: Ona miała już 3 dzieci wiec po co nastepne. Tak jestem starym dziadem po 2 6 letnich związkach i 2 paromiesiecznych.Poza tym to ona zwlekała z rozwodem nie ja. 6 lat i sie rozswiezc nie mogła wyniosla sie chociaz od tego męża 3 lata temu Okrutny, zły i podły. Jak mogłeś robić to z cudzą żoną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToMasz1985 296 Napisano Kwiecień 12, 2023 1 godzinę temu, Szynszylka napisał: Widocznie jejtez nie pasował taki związek z doskoku więc go zakończyła. Nie ma czego rozkminiać. Następnym razem nie oskarżaj dziewczyny o niewierność jeśli chcesz ją zatrzymać. Taka mała wskazówka. Ta jego dziewczyna miała też męża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToMasz1985 296 Napisano Kwiecień 12, 2023 46 minut temu, Szynszylka napisał: Ale za dużo marudzą, za bardzo pyskują i nie potrafią mruczeć do uszka, nie łaszą się, ani nie dają spokojnie pospać . A to szorstkie futro to już kaplica . Szok ile jeszcze muszę się nauczyć. Zacznę to gdzieś spisywać bo z czasem zapomnę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacek37 1 Napisano Kwiecień 12, 2023 Konkluzja dac sobie spokój ze związkami i już nigdy się nie pozwolić sobie zakochać i tego bedę się trzymał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukimaximhowlettflintpalme 64 Napisano Kwiecień 13, 2023 12 godzin temu, Jacek37 napisał: Witam. Jestem w związku na odległosć a raczej byłem już chyba. Złożyła mi życzenia nświateczne i zablokowała mój numer nie odzywa sie. Miała przyjechać po swiętach ale ja to wszytsko zepsułem bo po prostu wygarnbałem jej że ma kogoś na boku skoro od 4 miesiecy sie nie widzieliśmy ( fakt no ja przez styczeń i luty czasu nie miałem z racji pracy) ale marzec i kwiecień to już ona. Chciała przyjechać po świętach ale to już chyba nieaktualne skoro mnie zablokowała. Bo jej napisałem że nie chcę kobiety widywać co 3-4 miesiace z która na dodatek 2 lata temu sie zareczyłem.Po co były te zaręczyny... Zastanawiam się czy po prostu nie dac sobie spokoju z jakimikolwiek związkami bo po kilku l;atach i tak sie wszystko sypie i spotykać sie tylko z dziewczynami w klimacie GFE ( GirlFriend Experience) gdzie mam z góry jasny układ i dozę czułości,dotyku, pocałunków tego co mi tak brakuje w związku na odleglość. Dajcie mi jakieś rady bo oszaleję Ziom nie chodź na ..., to nie da Ci prawdziwej bliskosci, to tylko ułuda.Stracisz kasę i szacunek do siebie, wiem coś o tym bo tkwiłem w tym uzależnieniu wiele lat, jak zaczniesz chodzić na ...y to to jest upadek całkowity.Lepiej znajdź sobie miłą dziewczynę w swojej miejscowości. Związki na odległość, przez internet itd to także ułuda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes trzeci 56 Napisano Kwiecień 13, 2023 Jak najszybciej zakończ ta znajomość . Z tej mąki chleba już nie będzie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moderowanie zawartości 94 Napisano Kwiecień 13, 2023 15 godzin temu, lex_luthor napisał: straszne. A nie boisz sie ze kot moze Cie udusić? koty siadajà na twarzy pazurami się lapią za wlosy i nie zdejmiesz. to tak jak w tym filmie obcy 8 pasazer nostromo. Wykup ubezpieczenie lepiej Jest Kociara od lat i mam doświadczenie. Jeżeli kiedyś zmienisz zdanie i przygarniesz kota to służę radami. Miłego dnia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moderowanie zawartości 94 Napisano Kwiecień 13, 2023 3 minuty temu, Szprotka napisał: Stara panna z kotem. Miłego dnia Sporo wiesz jak na świeżaka. Wdowa świeżaku. Wdowa potrójna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mannex 32 Napisano Kwiecień 13, 2023 18 godzin temu, Jacek37 napisał: Witam. Jestem w związku na odległosć a raczej byłem już chyba. Złożyła mi życzenia nświateczne i zablokowała mój numer nie odzywa sie. Miała przyjechać po swiętach ale ja to wszytsko zepsułem bo po prostu wygarnbałem jej że ma kogoś na boku skoro od 4 miesiecy sie nie widzieliśmy ( fakt no ja przez styczeń i luty czasu nie miałem z racji pracy) ale marzec i kwiecień to już ona. Chciała przyjechać po świętach ale to już chyba nieaktualne skoro mnie zablokowała. Bo jej napisałem że nie chcę kobiety widywać co 3-4 miesiace z która na dodatek 2 lata temu sie zareczyłem.Po co były te zaręczyny... Zastanawiam się czy po prostu nie dac sobie spokoju z jakimikolwiek związkami bo po kilku l;atach i tak sie wszystko sypie i spotykać sie tylko z dziewczynami w klimacie GFE ( GirlFriend Experience) gdzie mam z góry jasny układ i dozę czułości,dotyku, pocałunków tego co mi tak brakuje w związku na odleglość. Dajcie mi jakieś rady bo oszaleję to po cholerę się z nią zaręczałeś, skoro było wiadomo, że po zaręczynach mieszkanie osobno? to czysty ...yzm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syndrome of a down 3 Napisano Kwiecień 13, 2023 6 godzin temu, Ramzes trzeci napisał: Jak najszybciej zakończ ta znajomość . Z tej mąki chleba już nie będzie. Kiedy zakończysz swoją przygodę z denaturatem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach