Czika_x 206 Napisano Październik 30, 2023 10 godzin temu, Wego napisał: Raz się chwali w ilu miejscach inwestuje pieniądze, a innym razem przedstawia łzawe historyjki o zniszczonym aparacie. Przyznam się że oglądałam co roku vlogmasy, w tym roku raczej zrezygnuje, bo jest to już mocno wymuszone i nastawione na zarobek, tylko ciężko jej to powiedzieć wprost. Niestety przegapiłam ten płacz Co mniej więcej mówiła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 175 Napisano Październik 30, 2023 1 godzinę temu, Czika_x napisał: Niestety przegapiłam ten płacz Co mniej więcej mówiła? Że wzruszyło ja to, że ludzie zaproponowali jej tak licznie zrobienie zbiórki na nowy sprzęt... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czika_x 206 Napisano Październik 30, 2023 26 minut temu, Misha napisał: Że wzruszyło ja to, że ludzie zaproponowali jej tak licznie zrobienie zbiórki na nowy sprzęt... Wzruszające... Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzasNaKawe 625 Napisano Październik 30, 2023 16 godzin temu, Wego napisał: Raz się chwali w ilu miejscach inwestuje pieniądze, a innym razem przedstawia łzawe historyjki o zniszczonym aparacie. Przyznam się że oglądałam co roku vlogmasy, w tym roku raczej zrezygnuje, bo jest to już mocno wymuszone i nastawione na zarobek, tylko ciężko jej to powiedzieć wprost. Też mam takie wrażenie... Teraz mówi, że jeszcze nie wie czy będą czy nie będzie vlogmasów, ale jestem na 100% pewna, że jak przyjdzie co do czego to vlogmasy wjadą na całego, bo w końcu wtedy ma największy zarobek na yt. W zeszłym roku było to samo, zaczynam się zastanawiać czy ona nie robi tego specjalnie, aby wymusić komentarze z prośbami i błaganiem o vlogmasy 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jule3kaaa 548 Napisano Październik 30, 2023 6 godzin temu, CzasNaKawe napisał: Też mam takie wrażenie... Teraz mówi, że jeszcze nie wie czy będą czy nie będzie vlogmasów, ale jestem na 100% pewna, że jak przyjdzie co do czego to vlogmasy wjadą na całego, bo w końcu wtedy ma największy zarobek na yt. W zeszłym roku było to samo, zaczynam się zastanawiać czy ona nie robi tego specjalnie, aby wymusić komentarze z prośbami i błaganiem o vlogmasy Oczywiście, ale musi jeszcze wziąć na litość, bo Cebuli to zawsze wiatr w oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ananas88 33 Napisano Październik 30, 2023 dokladnie! kupuje drogie rzeczy a żebrze na aparat tragedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krokiet89 558 Napisano Listopad 8, 2023 (edytowany) Nieśka robi wszystko dla kasy. Cebula typowa. Ta obsesja na ciuch z lumpa, bo ma skład ok. Co z tego. Chodzić w starcyh szma.tach po kimś. Edytowano Listopad 8, 2023 przez Krokiet89 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Autobusyitramwaje 333 Napisano Listopad 8, 2023 29 minut temu, Krokiet89 napisał: Nieśka robi wszystko dla kasy. Cebula typowa. Ta obsesja na ciuch z lumpa, bo ma skład ok. Co z tego. Chodzić w starcyh szma.tach po kimś. A potem wystawia za bezcen na Vinted ciuchy z lumpa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznan_zdzislawa 333 Napisano Listopad 8, 2023 5 godzin temu, Krokiet89 napisał: Ta obsesja na ciuch z lumpa, bo ma skład ok. Co z tego. Chodzić w starcyh szma.tach po kimś. Ty tak na serio? Dałby buk, żeby każdy miał obsesję na punkcie ciucha BO SKŁAD. Konsumenci właśnie na skład nie patrzą, więc sklepy są zalane dziadostwem, a działy z przyzwoitym składem śmią nazywać premium. Istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że te nowe ciuchy też już były przez kogoś ubrane, chociażby przymierzane. Od tego aby ciuchy nie miały czyjegoś brudu i zapachu jest pralka. 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krokiet89 558 Napisano Listopad 10, 2023 Dnia 8.11.2023 o 18:49, Nieznan_zdzislawa napisał: Ty tak na serio? Dałby buk, żeby każdy miał obsesję na punkcie ciucha BO SKŁAD. Konsumenci właśnie na skład nie patrzą, więc sklepy są zalane dziadostwem, a działy z przyzwoitym składem śmią nazywać premium. Istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że te nowe ciuchy też już były przez kogoś ubrane, chociażby przymierzane. Od tego aby ciuchy nie miały czyjegoś brudu i zapachu jest pralka. Następny lump. 1 3 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznan_zdzislawa 333 Napisano Listopad 11, 2023 15 godzin temu, Krokiet89 napisał: Następny lump. Wytłumacz mi proszę co jest nieodpowiedniego w korzystaniu z lumpeksów i na czym polega twoim zdaniem wyższość sieciówek nad seconndhandami. 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czika_x 206 Napisano Listopad 11, 2023 6 godzin temu, Nieznan_zdzislawa napisał: Wytłumacz mi proszę co jest nieodpowiedniego w korzystaniu z lumpeksów i na czym polega twoim zdaniem wyższość sieciówek nad seconndhandami. Konsumpcjonizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznan_zdzislawa 333 Napisano Listopad 11, 2023 7 godzin temu, Czika_x napisał: Konsumpcjonizm. A wskaż mi influencerke, która nie uprawia konsumpcjonizmu. Ba, wskaż mi człowieka który nic nie kupuje. Chyba lepiej, żeby ktoś kupował z drugiej ręki i jak nie używa to odsprzedawał, niż zeby kupował nowe, jeszcze bez patrzenia na składy a potem oddawał całe torby ciuchów organizacjom które nawet tej ich "hojnosci" nie potrzebują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czika_x 206 Napisano Listopad 11, 2023 18 minut temu, Nieznan_zdzislawa napisał: A wskaż mi influencerke, która nie uprawia konsumpcjonizmu. Ba, wskaż mi człowieka który nic nie kupuje. Chyba lepiej, żeby ktoś kupował z drugiej ręki i jak nie używa to odsprzedawał, niż zeby kupował nowe, jeszcze bez patrzenia na składy a potem oddawał całe torby ciuchów organizacjom które nawet tej ich "hojnosci" nie potrzebują. Źle zrozumiałaś. Sieciówki to konsumpcjonizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznan_zdzislawa 333 Napisano Listopad 12, 2023 15 godzin temu, Czika_x napisał: Źle zrozumiałaś. Sieciówki to konsumpcjonizm. Źle zrozumiałam, bo odpowiadasz jednym słowem na pytanie 'na czym polega twoim zdaniem wyższość sieciówek nad seconndhandami'. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yello123 267 Napisano Listopad 16, 2023 (edytowany) Mnie drażni jej głos i ta maniera z angielskim akcentem w głosie. Edytowano Listopad 16, 2023 przez yello123 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jule3kaaa 548 Napisano Listopad 17, 2023 Coroczna dramat pod tytułem mam tyle obowiązków nie wiem, czy dam radę nagrać vlogmas 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czika_x 206 Napisano Listopad 20, 2023 A ta znowu reklamuje suplementy z ceną jak za zboże Na hej przykładzie widać jak działają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberta 225 Napisano Listopad 21, 2023 Dnia 17.11.2023 o 17:06, Jule3kaaa napisał: Coroczna dramat pod tytułem mam tyle obowiązków nie wiem, czy dam radę nagrać vlogmas Ona buduje napięcie a tak serio ogląda ktoś te vlogmasy ? Dla mnie mega nudne. A najbardziej mniej wkurza jak na początku we vlogach ona szczepce do kamery bo w mieszkaniu wszyscy śpią - jak nie możesz to lepiej nie nagrywaj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babette 535 Napisano Listopad 21, 2023 Dnia 16.11.2023 o 09:57, yello123 napisał: Mnie drażni jej głos i ta maniera z angielskim akcentem w głosie. Dokładnie. Ja jej przez to słuchać nie mogę. Coś okropnego. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1242 Napisano Listopad 22, 2023 Mówiła coś, że chciałaby wrócić do pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czika_x 206 Napisano Listopad 22, 2023 3 godziny temu, Paryz London napisał: Mówiła coś, że chciałaby wrócić do pl? Dawno temu,ale to była płatna współpraca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krokiet89 558 Napisano Listopad 27, 2023 Ona i ten cały Gav to się bardzo posunęli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czika_x 206 Napisano Listopad 27, 2023 1 godzinę temu, Krokiet89 napisał: Ona i ten cały Gav to się bardzo posunęli. No niestety nawet tona kosmetyków nie pomoże Jest zadbana to fakt, za to Gav... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberta 225 Napisano Listopad 28, 2023 16 godzin temu, Czika_x napisał: No niestety nawet tona kosmetyków nie pomoże Jest zadbana to fakt, za to Gav... Ja ich często widzę i szczerze to jeśli chodzi o dbanie o siebie to wyglądają bardzo podobnie. Jedynie on ma lekką nadwagę. Ona za to często wygląda na bardzo zmęczoną i zla. Od jakiegoś czasu robi sobie dziwnie włosy. Na insta wygląda to spoko a na żywo jakby na siłę zwiększała ich objętość. Nie wygląda to dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czika_x 206 Napisano Listopad 28, 2023 1 godzinę temu, Roberta napisał: Ja ich często widzę i szczerze to jeśli chodzi o dbanie o siebie to wyglądają bardzo podobnie. Jedynie on ma lekką nadwagę. Ona za to często wygląda na bardzo zmęczoną i zla. Od jakiegoś czasu robi sobie dziwnie włosy. Na insta wygląda to spoko a na żywo jakby na siłę zwiększała ich objętość. Nie wygląda to dobrze. Moim zdaniem to nie lekka nadwaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krokiet89 558 Napisano Grudzień 6, 2023 On to pocieszny grubasek się robi. Dzie.ci wiecznie się drą. Jak ona się postarzała. Kąciki ust w dół. Zmarchy. I jeszcze infantylną kokardę we włosy wpina. Efekt komiczny. ...enka z kokardami też kicz. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krokiet89 558 Napisano Grudzień 6, 2023 Dnia 27.11.2023 o 23:24, Czika_x napisał: No niestety nawet tona kosmetyków nie pomoże Jest zadbana to fakt, za to Gav... Ona zadbana. Wory pod oczami. Zmarszczki i wiecznie zajechana. 40 blisko. Do tego ma ogromny nos. Profil straszny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka1212 311 Napisano Grudzień 7, 2023 13 godzin temu, Krokiet89 napisał: Ona zadbana. Wory pod oczami. Zmarszczki i wiecznie zajechana. 40 blisko. Do tego ma ogromny nos. Profil straszny. duży nos chyba nie ma wiele wspolnego z byciem (lub nie) zadbanym, zmarszczki i poniekąd wory też 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 175 Napisano Grudzień 7, 2023 5 godzin temu, Anka1212 napisał: duży nos chyba nie ma wiele wspolnego z byciem (lub nie) zadbanym, zmarszczki i poniekąd wory też Dokładnie. Nie ma się wpływu na nos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach