Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zafira

Czy taki związek ma przyszłośc?

Polecane posty

Przed chwilą, Kuui napisał:

Rozumiem utożsamiasz z tym.  Więc moje pytanie było całkiem zasadne.

Z tytułem? : )

Mitkowa więcej gada o technikach manipulacyjnych jakie ludzie stosują... każdy je stosuje w mniejszym lub większym stopniu, nie zawsze świadomie ale często tak.

Przed chwilą, marawstala napisał:

Z tytułem? : )

Z Całą treścią. Nauczyła dobrze manipulować to by Cię na  rękach nosił kiedyś byś chciała.

4 minuty temu, buongiorno napisał:

A ja sobie odslucham te babeczke wytatuowana bo nie lubie sie kierowac pierwszym wrazeniem bo nie chce byc wiesniakiem burackim huh.

Ta Kopaniszyn nawet fajna.

Pokaże jak kiedyś wyglądała... 

https://plejada.pl/newsy/psycholozka-z-rozmow-w-toku-przeszla-metamorfoze-dzis-nie-przypomina-siebie/v1ne5st

• Like 1

4 minuty temu, Kuui napisał:

Z Całą treścią. Nauczyła dobrze manipulować to by Cię na  rękach nosił kiedyś byś chciała.

: ) może i warto wciągnąć się w ten temat. .) 

Mara ja mam uprzedzenie ale zasadne. TVN muszą być specjaliści od manipulowania treścią aby lemingi wierzyły.

Stacji TVN mają ogromną wiedzę i specjalistów.

2 minuty temu, marawstala napisał:

: ) może i warto wciągnąć się w ten temat. .) 

Wspomniałem w jakiej stacji jest zatrudniona.

Analogicznie skuteczność oceniam na 30 procent.

Działa ale na wąskiej grupie.

1 minutę temu, Kuui napisał:

Mara ja mam uprzedzenie ale zasadne. TVN muszą być specjaliści od manipulowania treścią aby lemingi wierzyły.

Stacji TVN mają ogromną wiedzę i specjalistów.

To był rozrywkowy program... ale dobrze się ich słuchało mam na myśli ekspertów. Taki mocny punkt programu. Nie wszystko trzeba mieszać z polityką zresztą kiedy to było... wieki temu. Trochę inny świat. : )

1 minutę temu, marawstala napisał:

To był rozrywkowy program... ale dobrze się ich słuchało mam na myśli ekspertów. Taki mocny punkt programu. Nie wszystko trzeba mieszać z polityką zresztą kiedy to było... wieki temu. Trochę inny świat. : )

Inny specjaliści ci sami. Jak można ocenić skuteczność takiej techniki jak tylko tak.

7 minut temu, Kuui napisał:

Wspomniałem w jakiej stacji jest zatrudniona.

Analogicznie skuteczność oceniam na 30 procent.

Działa ale na wąskiej grupie.

Przecież mówi, że jak ktoś nie jest w czyimś typie to czary mary nie pomogą... to co dla jednego u kogoś jest wadą dla drugiej osoby może być atutem. Czyli wszystko jest względne... : ) nie był to poradnik w stylu co tu zrobić by kogoś do siebie przyciągnąć i go zmanipulować. 

Edytowano przez marawstala

2 minuty temu, Kuui napisał:

Inny specjaliści ci sami. Jak można ocenić skuteczność takiej techniki jak tylko tak.

Może nie oglądałeś całości. : ) 

Przed chwilą, marawstala napisał:

Przecież mówi, że jak ktoś nie jest w czymś typie to czary mary nie pomogą... to co dla jednego u kogoś jest wadą dla drugiej osoby może być atutem. Czyli wszystko jest względne... : ) nie był to poradnik w stylu co tu zrobić by kogoś do siebie przyciągnąć i go zmanipulować. 

Technika podrasowania oczòw. Podgryzanie wargi. Eksponowanie kobiecości nie zda egzaminu zostaje manipulacja i zakończyła odcinek. Będzie kontynuować.

4 minuty temu, Kuui napisał:

Technika podrasowania oczòw. Podgryzanie wargi. Eksponowanie kobiecości nie zda egzaminu zostaje manipulacja i zakończyła odcinek. Będzie kontynuować.

... raczej zakończyła i ciągu dalszego nie będzie, ale fajnie się jej słucha. 

I tyle... jak ktoś chce może sie zapoznać z resztą... innymi nagraniami.

Dobranoc : )

Edytowano przez marawstala

4 minuty temu, marawstala napisał:

Może nie oglądałeś całości. : ) 

Szybciej mnie interesuje twoja dłoń z awatara twoja?

Bardzo smukłe palce jakbyś ważyła naprawdę mało.

2 minuty temu, Kuui napisał:

Szybciej mnie interesuje twoja dłoń z awatara twoja?

Bardzo smukłe palce jakbyś ważyła naprawdę mało.

To tylko cień było dobre światło i takie zdjęcie powstało ... w rzeczywistości aż tak szczupła nie jest. 

Pa 

To tylko cień było dobre światło i takie zdjęcie powstało ... w rzeczywistości aż tak szczupła nie jest. 

Pa 

Pa bawisz się światłem. 

1 godzinę temu, Kuui napisał:

Pa bawisz się światłem. 

Lubię światło, jak jest kiepskie też ponoć zdjęcia mogą wyjść fajne, ale tego jeszcze nie opanowałam. 

5 godzin temu, marawstala napisał:

Przeszła sporą metamorfozę. : ) 

prosiaczek z rozmow w toku pamietam ja, kiedys radzila jak zaakceptowac siebie i sie dobrze czuc we wlasnym ciele a teraz pewnie radzi jak schudnac i nie byc knurem. to potwierdza moaj teporia ze wiekszosc psychologow to ma problem sam z soba i sami nie potrafia ciebie wyleczyc a chca innych

5 minut temu, libedowsky napisał:

prosiaczek z rozmow w toku pamietam ja, kiedys radzila jak zaakceptowac siebie i sie dobrze czuc we wlasnym ciele a teraz pewnie radzi jak schudnac i nie byc knurem. to potwierdza moaj teporia ze wiekszosc psychologow to ma problem sam z soba i sami nie potrafia ciebie wyleczyc a chca innych

Rozmawiałam z miesiąc temu ze studentką psychologii i faktycznie potwierdziła że większość osób wybierających ten kierunek sama ma problem, ale to z jednej strony chyba dobrze?

• Thanks 1

8 minut temu, libedowsky napisał:

"Aleksandra Sarna przez wiele lat zmagała się z otyłością, co niejednokrotnie narażało ją na negatywne komentarze i źle wpływało na jej samopoczucie. "Miałam poczucie, że jestem tylko moim ciałem, którego sama ani nie lubiłam, ani nie akceptowałam" — wyznała w lipcu 2021 r. w wywiadzie dla portalu Ofeminin."

Psycholog też człowiek, pewnie że mają swoje problemy których być może są bardziej świadomi... może też być tak, że innym mogą pomóc bo znają mechanizmy, narzędzia... ale sobie już niekoniecznie i muszą szukać wsparcia na zewnątrz. 

5 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Rozmawiałam z miesiąc temu ze studentką psychologii i faktycznie potwierdziła że większość osób wybierających ten kierunek sama ma problem, ale to z jednej strony chyba dobrze?

raczej zle chcialbys zeby ci zęby leczył szczerbaty dentysta z próchnicą ? bo ja nie

"Aleksandra Sarna przez wiele lat zmagała się z otyłością, co niejednokrotnie narażało ją na negatywne komentarze i źle wpływało na jej samopoczucie. "Miałam poczucie, że jestem tylko moim ciałem, którego sama ani nie lubiłam, ani nie akceptowałam" — wyznała w lipcu 2021 r. w wywiadzie dla portalu Ofeminin."

Psycholog też człowiek, pewnie że mają swoje problemy których być może są bardziej świadomi... może też być tak, że innym mogą pomóc bo znają mechanizmy, narzędzia... ale sobie już niekoniecznie i muszą szukać wsparcia na zewnątrz. 

brak konsekwencji 15 lat temu mowila co innego

zawsze mowi to co sie dobrze sprzedaje a ta druga to nie zaden ekspert to corka znanego psychaitry haidmana i stad pewnie poszla na latwizne i media ja promuja tez z rozmow w toku

jakby prosiaczek wiedzial na czym polega odchudzanie to by nie musiala miec wycinanej skory klasyczna anorektyczka nagle przestala jesc odchudzila sie w takim tempie ze skora nie dala rady. skora ma okreslone mozliwosci skurczu to tam iles% na rok jak sie schudnie to skóra sie tez kurczy zwlaszcza jak sie odchudza cwiczeniami a nie nie jedzeniem albo odsysaniem tluszczu

jest jeszcze jeden prosiaczek ta jakas dominika ktora opowiadala jak super sie czuje jak schudla jak to zrobic itd a pozniej znowu zrobila z siebie swinke a tyle rad dawala jak sie chudnie jak utrzymac i jakei to fajne a pozniej znowu zostala hipopotamem no super rady od takich osob.

obstawiam ze ta sarna tez bedzie grubasem za pare lat

Edytowano przez libedowsky

Przed chwilą, libedowsky napisał:

brak konsekwencji 15 lat temu mowila co innego

zawsze mowi to co sie dobrze sprzedaje a ta druga to nie zaden ekspert to corka znanego psychaitry haidmana i stad pewnie poszla na latwizne i media ja promuja tez z rozmow w toku

Z jednej strony wysyłasz do lekarzy mówiąc lecz się, ale skoro nie wierzysz w ich kompetencje no to wychodzi na to, że nie ma sensu szukać u nich pomocy. : )

2 minuty temu, libedowsky napisał:

raczej zle chcialbys zeby ci zęby leczył szczerbaty dentysta z próchnicą ? bo ja nie

No nie, w tym przypadku akurat porównania do szczerbatych dentystów i dietetyków z nadwagą nie mają sensu, moim zdaniem tacy ludzie z podobnymi problemami wybierając ten kierunek znają ten problem jakby od środka a nie tylko tyle co wyczytają w książkach.

Z jednej strony wysyłasz do lekarzy mówiąc lecz się, ale skoro nie wierzysz w ich kompetencje no to wychodzi na to, że nie ma sensu szukać u nich pomocy. : )

wysylam do psychiatry, psycholog to nie lekarz ma wiecej z szamanem wspolnego bo leczy dobrym slowem. psychatra p[rzepisuej leki

tak jak leczy psycholog to io kolezanka cie moze wyleczyc i pocieszyc

1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

No nie, w tym przypadku akurat porównania do szczerbatych dentystów i dietetyków z nadwagą nie mają sensu, moim zdaniem tacy ludzie z podobnymi problemami wybierając ten kierunek znają ten problem jakby od środka a nie tylko tyle co wyczytają w książkach.

wole wiedze z ksiazek jak ktos stosuje niz na chlopski rozum zwlaszcza jak sam choruje 😄

Przed chwilą, libedowsky napisał:

wysylam do psychiatry, psycholog to nie lekarz ma wiecej z szamanem wspolnego bo leczy dobrym slowem. psychatra p[rzepisuej leki

tak jak leczy psycholog to io kolezanka cie moze wyleczyc i pocieszyc

Z psychiatra sobie nie pogadasz (chyba) a nie każdy potrzebuje leków... łyknie proszki i po sprawie.

Z psychiatra sobie nie pogadasz (chyba) a nie każdy potrzebuje leków... łyknie proszki i po sprawie.

chory potrzebuje leków od gadania wyzdrowieje jedynei hipochondryk 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się