Sołkjutka 504 Napisano Październik 9, 2023 Ostatnio zajrzałam do niej na insta. Pod ostatnim zdjęciem ktoś zapytał o filmy. Okazało się, że na kanale zostało tylko 5 filmów, a reszta jest prywatnych. Chyba niedługo już całkiem usunie kanał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilimau 209 Napisano Październik 16, 2023 Szkoda, bo ja bardzo lubiłam 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milutkaa 1932 Napisano Październik 16, 2023 4 minuty temu, lilimau napisał: Szkoda, bo ja bardzo lubiłam Ja tez ją oglądałam. Fajna dziewczyna i bardzo skromna. To był prawdziwy yt, a nie co teraz te infu odpier da lają. 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PituPitu1 1727 Napisano Październik 16, 2023 37 minut temu, Milutkaa napisał: Ja tez ją oglądałam. Fajna dziewczyna i bardzo skromna. To był prawdziwy yt, a nie co teraz te infu odpier da lają. To były super czasy. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PodTwojąObronę 109 Napisano Październik 27, 2023 Sympatyczna osoba. Szkoda, że już nie nagrywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Losica 288 Napisano Październik 30, 2023 Szkoda, ale też to szanuję. Skoro przestała się czuć na YT i w mediach społecznościowych dobrze, to zajęła się czymś innym. Zamiast narzekać na ciężkie jutubowe życie, wylewać frustracje na widzów, po prostu odeszła. Uczciwe, kilka innych osób mogłoby wziąć przykład. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5237 Napisano Październik 30, 2023 (edytowany) 8 minut temu, Losica napisał: Szkoda, ale też to szanuję. Skoro przestała się czuć na YT i w mediach społecznościowych dobrze, to zajęła się czymś innym. Zamiast narzekać na ciężkie jutubowe życie, wylewać frustracje na widzów, po prostu odeszła. Uczciwe, kilka innych osób mogłoby wziąć przykład. "Najlepsi" są ci, którzy jedyne co teraz mają do zaoferowania widzom to ciągłe reklamy i zdjęcia z 10 wakacji w roku i jeszcze się pultają do widzów, że ci śmią ich skrytykować za to zamiast piać z zachwytu nam tym goownem, które serwują. Najśmieszniejsze, że gdyby nie łatwy zarobek i niechęć do pracy na etat to by już dawno to porzucili bo nie chce im się już nic publikować ale udają umęczonych i przepracowanych. Edytowano Październik 30, 2023 przez Oh Celinee 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Retrogradacja 1982 Napisano Październik 30, 2023 Dnia 16.10.2023 o 12:53, lilimau napisał: Szkoda, bo ja bardzo lubiłam Ja też, fajna dziewczyna, lubiłam ją oglądać, chyba jedna z niewielu, która na siłę nic nie upiększała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka1212 311 Napisano Październik 30, 2023 (edytowany) ja ją pamiętam jako zarozumiałą, nieraz zachowywała się jakby pozjadała wszystkie rozumy, albo jakby życie w nowym jorku było jakimś osiągnięciem, zwłaszcza że nawet po ślubie wynajmowali z mężem pokój (co samo w sobie jest ok, ale ona czasami robila z.siebie jakas panią), ale lubiłam filmiki o jakichś rzeczach z USA (jedzeniu czy kosmetykach, bo ogólnie do twj pory lubie filmy o innych rzeczach z innych krajów) i jakieś denka czy zakupy kosmetyczne bo w tamtym czasie lubiłam podobne produkty do niej edit: a do usunięcia czy ukrycia filmów ma prawo, w końcu to jej kanał Edytowano Październik 30, 2023 przez Anka1212 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sołkjutka 504 Napisano Październik 31, 2023 Wiadomo, że ma prawo, nikt tego nie neguje. Ja ją odbierałam jako normalną osobę, nie wydawała mi się zarozumiała, ale każdy ma swoje odczucia. Jedyne, co mi się nie podobało, to to, ze odeszła ,,po cichu". Zawsze mówiła, że jak zrezygnuje z YT, to się pożegna, da znać, a nic takiego się nie wydarzyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach