Ann39 72 Napisano Październik 18, 2023 Ostatnio zaczęłam obserwować, co o niej sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canada2030 717 Napisano Listopad 5, 2023 Dnia 19.10.2023 o 00:10, Ann39 napisał: Ostatnio zaczęłam obserwować, co o niej sądzicie? Coś mi koment nie chce się załadować... kurcze co jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canada2030 717 Napisano Listopad 5, 2023 Pisałam że pojechali na turnus i dopiero wtedy ubrali D okulary, wcześniej jak zwykle temat olewali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canada2030 717 Napisano Listopad 5, 2023 Bo gu s taki kochany mądry bardzo rezolutny, widać że fajnie się go na insta ogląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zazuzi 1188 Napisano Grudzień 29, 2023 Co sądzicie o nowym wywiadzie? Czy wywiad w ośrodku a. wyglądał podobnie czy inaczej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Holistyczna 83 Napisano Grudzień 30, 2023 Kupił ktoś książkę M? Ciekawa jestem czy to podobny styl pisarski jaki miała słynna M.G ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagusia88 0 Napisano Grudzień 30, 2023 Książki nie czytałam, a jedynie urywki wywiadu. Ona jest moim zdaniem zaburzonym człowiekiem.. uważa że to wszystko jest śmiesznie, cpanie, puszczanie się za hajs.. rozumiem opowiadać o przeszłości ale M sprawia wrażenie dumnej z tego. A przecież to żaden wesoły temat. mnie w niej wkurza, ze jak ktoś ma odmienne zdanie, lub zwraca jej uwagę na szkodliwość czegoś co robi, to traktuje to jako wielki hejt i atak. Jest wiecznie umęczona dziećmi i musi uciekać, a tak naprawdę od wszystkiego ma ludzi.. kreuje się na “zwykłą matkę” ale zupełnie nie rozumie, że jest mocno uprzywilejowana kasa. Na dodatek kasa która zarabia tak naprawdę na prywatności dzieci.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
snikers 94 Napisano Grudzień 31, 2023 (edytowany) po 2 lub wiecej latach prawie nie zagladam odkad fokus konta jest na nia(a zwl. odkad zmienila nazwe konta, zdjecie profilowe). ona i jej styl zycia, jej zadufanie w sobie mnie totalnie nie interesuja, tak samo jak ciagle reklamy. Edytowano Grudzień 31, 2023 przez snikers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zazuzi 1188 Napisano Grudzień 31, 2023 8 godzin temu, Dagusia88 napisał: Książki nie czytałam, a jedynie urywki wywiadu. Ona jest moim zdaniem zaburzonym człowiekiem.. uważa że to wszystko jest śmiesznie, cpanie, puszczanie się za hajs.. rozumiem opowiadać o przeszłości ale M sprawia wrażenie dumnej z tego. A przecież to żaden wesoły temat. mnie w niej wkurza, ze jak ktoś ma odmienne zdanie, lub zwraca jej uwagę na szkodliwość czegoś co robi, to traktuje to jako wielki hejt i atak. Jest wiecznie umęczona dziećmi i musi uciekać, a tak naprawdę od wszystkiego ma ludzi.. kreuje się na “zwykłą matkę” ale zupełnie nie rozumie, że jest mocno uprzywilejowana kasa. Na dodatek kasa która zarabia tak naprawdę na prywatności dzieci.. Mnie przypomina nastolatkę, która chce zaimponować na osiedlu niekoniecznie grzecznym chłopakom. Stoi przed nimi, popisuje się, chichocze i chwali że w szkole dyrka złapała ją na paleniu, ma naganę, szlaban od starych na kieszonkowe, ale ona ma wywalone ( z dumą). Jestem rowniacha joł joł. Z skrócie totalna niedojrzałość i te same schematy. Zwróćcie na mnie uwagę, zrobię i powiem najgłupsze rzeczy, tylko patrzcie, słuchajcie! No... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bromba 115 Napisano Grudzień 31, 2023 Dnia 19.10.2023 o 00:10, Ann39 napisał: Ostatnio zaczęłam obserwować, co o niej sądzicie? A my nie. Do głowy by mi nie przyszło obserwować kogoś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach