Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Goscinnie

Misza usunęła filmy?

Polecane posty

No tak coś czułam, że już nie pracuje w tym żłobku. Ale naprawdę dawno mnie tak żaden filmik nie ucieszył, zaraz się biorę do oglądania 😍

• Like 1

Obejrzałam i chyba ją ten rok bez yt przeorał, wydaje mi się taka przygaszona? Ale nie powiem, obejrzałam z ciekawością 😉

46 minut temu, Wafel napisał:

Obejrzałam i chyba ją ten rok bez yt przeorał, wydaje mi się taka przygaszona? Ale nie powiem, obejrzałam z ciekawością 😉

Praca zabiera mnóstwo czasu niestety i dodaje stresu i zmęczenia a ona wcześniej nie pracowała więc nie znała tego bólu. Teraz już wie, że jak to jest mieć ograniczony czas wolny XD. 

Bylam pewna , że nie wróci,ale to tylko pokazuje jak jest zagubiona,jak nie ma pomyslu na siebie. Ona nadal zyje chwilą...zhandlowala aparat bo juz nagrywac nie będzie 🤦 Nie ukrywam że mnie akurat to pasuje ze wróciła bo z nikim innym nie mam takiego ubawu 😅 Moim zdaniem po "porażce"w przedszkolu znow zapragnela atencji i szukac będzie na YouTube,stad ten powrót.

• Thanks 1

Pracuje na dwie zmiany, czyli pewnie jakaś produkcja. Ciekawe co się stało, że przez atmosferę z innymi dziewczynami nie pracuje już w żłobku, gadała o tym z takim żalem, że podejrzewam że to nie była jej decyzja, tylko zwyczajnie nie przedluzyli jej umowy. 

• Like 1

Ja myślę, że ona w tym prywatnym żłobku była na jakiś pracach interwencyjnych albo robotach publicznych z PUP. To częsta praktyka takich placówek. Kończą się prace, zatrudniają na kilka miesięcy i nie przedłużają umowy tylko biorą kolejną osobę. Dlatego w tych prywatnych placówkach taka rotacja pracowników. Zawsze to prawie darmowy pracownik. I tak zapewne było w tym przypadku. Ona się tam odnalazła a oni jej podziękowali. 

• Like 1

2 godziny temu, Szara mysz napisał:

Bylam pewna , że nie wróci,ale to tylko pokazuje jak jest zagubiona,jak nie ma pomyslu na siebie. Ona nadal zyje chwilą...zhandlowala aparat bo juz nagrywac nie będzie 🤦 Nie ukrywam że mnie akurat to pasuje ze wróciła bo z nikim innym nie mam takiego ubawu 😅 Moim zdaniem po "porażce"w przedszkolu znow zapragnela atencji i szukac będzie na YouTube,stad ten powrót.

Ona zawsze wracała, ale że wytrzymała aż rok bez yt to szok. Myślałam, że już nie wróci, za długo to było jak na nią. 

z wymarzonej roboty z dziećmi wylądowałam w jakieś fabryce? 

yyy awans po wuju 

1 godzinę temu, Magietka napisał:

Ja myślę, że ona w tym prywatnym żłobku była na jakiś pracach interwencyjnych albo robotach publicznych z PUP. To częsta praktyka takich placówek. Kończą się prace, zatrudniają na kilka miesięcy i nie przedłużają umowy tylko biorą kolejną osobę. Dlatego w tych prywatnych placówkach taka rotacja pracowników. Zawsze to prawie darmowy pracownik. I tak zapewne było w tym przypadku. Ona się tam odnalazła a oni jej podziękowali. 

Też tak myślę. Janusze biznesu w ten sposób szukają pracowników, że urząd pracy im kogoś podeśle i opłaci pensję, po czym Janusz przedłuża temu pracownikowi umowę na niezbędne minimum czasu a potem szuka powodu byleby się go pozbyć bo wtedy procedura zacznie się od nowa i tak w kółko. Mogło też być tak, że ten żłobek/ przedszkole nie ma dodatkowego etatu i dlatego potrzebują taniej siły roboczej w postaci pracowników z PUP.

Edytowano przez Oh Celinee

3 godziny temu, Szara mysz napisał:

Myślę, że tam było ciężko finansowo i dlatego też sprzedała aparat. I poszła do pracy. Niestety, w nowym kolegium trzeba się odnaleźć. Ona w sumie poza Anglią nigdzie nie pracowała i pewnie było jej ciężko. Czasem myślę, że praca pracą, ale to z KIM się pracuje jest mega ważne. 

Nie miała czasu nagrywać jak poszła do żłobka, a teraz jak robi na dwie zmiany to będzie nagrywać. 

Dziwne, pewnie powód jej zniknięcia był trochę inny...

1 godzinę temu, Montmorlonit napisał:

Nie miała czasu nagrywać jak poszła do żłobka, a teraz jak robi na dwie zmiany to będzie nagrywać. 

Dziwne, pewnie powód jej zniknięcia był trochę inny...

To co ona plecie to sie kupy nie trzyma. Odstawila nagrywanie bo poszla do pracy i nagle wraca bo zmienila prace na inną. Pomine juz fakt , że nawet przepraszam nie powiedziała ,ani slowa wyjasnienia rok temu choćby do swoich widzek,bo wiemy ze sa tez osoby które na serio uwazaja ja za madra i interesującą. Ja np. lubie ogladac miszei jej niekończącą sie glupote dla odmóżdżenia, ale do pozostałych mogla chocby na insta napisac , że dochodzi albo ze odchodzi na jakis czas cokolwiek 🤦

36 minut temu, CosmicLips napisał:

Jak nazywa się jej kanał na you tube?

MiszMaszka

• Like 1

Może bała się, że zdjęcia i opisy wycieczek z rebornem wypłyną i nie będzie mogła przebywać wokół prawdziwych dzieci. Osobiście nie chciałabym, żeby ktoś z tak skrzywioną psychiką zajmował się moim dzieckiem.

21 minut temu, fretka napisał:

Może bała się, że zdjęcia i opisy wycieczek z rebornem wypłyną i nie będzie mogła przebywać wokół prawdziwych dzieci. Osobiście nie chciałabym, żeby ktoś z tak skrzywioną psychiką zajmował się moim dzieckiem.

Ja podejrzewam, że te reborny to były po to, żeby zrobić "karierę" internetową. W tych czasach już ciężko czymś zszokować bo wszystko już było a jak wiadomo głupota dobrze się sprzedaje i można na niej nieźle zarobić (przykład tej babki, która poślubiła szmacianą kukiełkę) XD

• Thanks 1

5 godzin temu, Oh Celinee napisał:

Ja podejrzewam, że te reborny to były po to, żeby zrobić "karierę" internetową. W tych czasach już ciężko czymś zszokować bo wszystko już było a jak wiadomo głupota dobrze się sprzedaje i można na niej nieźle zarobić (przykład tej babki, która poślubiła szmacianą kukiełkę) XD

Pewnie marzyła jej się yotubowa kariera z darmoszkami, ale z takimi rzeczami trzeba uważać, bo teraz musi bardzo się pilnować, żeby te zdjęcia nie zaszkodziły jej w realnym życiu. Tym bardziej, że w przeszłości znaleźli się „życzliwi”, którzy słali na nią donosy. 

• Like 1

14 godzin temu, Oh Celinee napisał:

Ale jednak na jutubie nie odważyła się tych lalek pokazać. 

18 minut temu, Montmorlonit napisał:

Ale jednak na jutubie nie odważyła się tych lalek pokazać. 

Jakby po tym artykule w gazecie zaczęli ją zapraszać na wywiady to by nawet specjalny kanał o tym założyła. Ona nie raz pokazała, że jest zdolna do wielu rzeczy byleby wyświetlenia poszły w górę ( przykład tych wyzwań świątecznych).

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się