redżina 2060 Napisano 10 Grudzień 1 godzinę temu, ktooooleznka napisał: no to pokazywanie dziecka w takich momentach to wołało o pomstę do nieba, bo z... ków nie brakuje w internecie, a ona nic z tym nie robiła, wystarczyłoby jakby nałożyła jakieś filtry jak przy zakrywaniu D.. ale po co. To samo Bugson. Pokazywanie majtek dzieci to już mnie przerastało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 248 Napisano 10 Grudzień ktoś: "Szusz zly przykład zobacz jak skończyła od rozwodu ma depresję zyje w totalnym syfie na okrągło opycha sie jakimiś badziewia mi wyglada nieciekawie jej filmy to albo sie opycha albo leży e betach oby ciebie to nie dopadło" szarlott "Ja Szusz nie oglądam, mówię w filmie na temat tego, że nagrałam film, który rozpoczął jej rozstanie i tyle, kropka!" to też takie, jak nie oglądasz a wiesz co było w jakimś filmie? ja nie oglądam i nawet nie wiem kto to ta Szusz XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2060 Napisano 10 Grudzień 15 minut temu, kotusdf napisał: ktoś: "Szusz zly przykład zobacz jak skończyła od rozwodu ma depresję zyje w totalnym syfie na okrągło opycha sie jakimiś badziewia mi wyglada nieciekawie jej filmy to albo sie opycha albo leży e betach oby ciebie to nie dopadło" szarlott "Ja Szusz nie oglądam, mówię w filmie na temat tego, że nagrałam film, który rozpoczął jej rozstanie i tyle, kropka!" to też takie, jak nie oglądasz a wiesz co było w jakimś filmie? ja nie oglądam i nawet nie wiem kto to ta Szusz XD Ona wszystkie te influ ogląda i chciała być jak one. Od Andziaks po Szusz i Boogie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wsedno 2219 Napisano 10 Grudzień 8 godzin temu, Sillysheep napisał: Oglądam teraz aktualnego vloga i jedno co mam do powiedzenia, to to, że Karola ma niezłych idoli. Szusz, Andziaks (a konkretnie jej "cudowni" rodzice). Cóż, chciala być jak one, a wyszło jak wyszło.... Już w tym vlogu zartuje ze chatę by puściła z dymem.... myślę, że jesli rozwód to prawda, to prędzej czy później dowiemy się wszystkiego To najlepsze. Już przez moment było mi jej żal, że po tylu latach nic nie ma i z dzieckiem będzie musiała iść na wynajem. No ale nie, jednak mi jej nie szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4359 Napisano 10 Grudzień 1 godzinę temu, redżina napisał: Ona wszystkie te influ ogląda i chciała być jak one. Od Andziaks po Szusz i Boogie. Jak nawet nie ogląda to czyta kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4359 Napisano 10 Grudzień (edytowany) Skoczyły wyświetlenia? Skoczyły, z ledwo 10k na 20, 30 + Jak będzie wolała kaskę z yt niż iść do pracy to wszystko opowie Edytowano 10 Grudzień przez Sylka856 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 34 Napisano 10 Grudzień Pobija rekordy oglądalności tym rozwodem. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2060 Napisano 10 Grudzień Wiecie co, ona jest albo cwana albo zaburzona. Z każdego tematu robi komedie na youtube. Nie odpowiada na komentarze tylko nagrywa klikalne tytuły. Ta laska już dawno powinna się zamknąć i zniknąć. Szok jak wyświetlenia się liczą w dzisiejszych czasach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 248 Napisano 10 Grudzień (edytowany) Kwiaty odda albo sprzeda Koty zabiera ze sobą. Do kawalerki. Koszt utrzymania 4 kotów to 400 zł miesięcznie Dziś reklama - zarabia - oszczędności XD Edytowano 10 Grudzień przez kotusdf 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sillysheep 23 Napisano 10 Grudzień I szmaty na vinted sprzedaje. Głównie po córce, ale swoje też i te zdjęcia to złoto A co z Królikami? Czy będzie kolejny film by wyświetlenia były? Ona żyje w jakiejś bańce. Mam kota i psa, czyli dwójkę, żwir, żarcie, suplementy, leki, weterynarze to koszt średnio 450 zł miesięcznie, a ona 400 zł na cztery koty? Nie wierzę w teorie, że to ona zdradziła. No bo jak, gdzie? Jak ona z tego Babiaka to ledwo do rodziców jeździ. I serio? Szarlot we wlogu mówi że koszulki od 3 dni nie zmieniła a głowy to już nie myła z tydzień. A wicki pieją że dba o siebie i kogoś ma.... Bez jaj, jak to czytam to zastanawiam się czy te same produkcje oglądamy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 248 Napisano 10 Grudzień 50 minut temu, Sillysheep napisał: A co z Królikami? Czy będzie kolejny film by wyświetlenia były? Nie wierzę w teorie, że to ona zdradziła. No bo jak, gdzie? Jak ona z tego Babiaka to ledwo do rodziców jeździ. I serio? Szarlot we wlogu mówi że koszulki od 3 dni nie zmieniła a głowy to już nie myła z tydzień. A wicki pieją że dba o siebie i kogoś ma.... Bez jaj, jak to czytam to zastanawiam się czy te same produkcje oglądamy. o królikach nic nie mówiła, może już je we wsi zjedli na obiad XD sorry.. kocham króliki ale kto ich tam wie. a Ona nie mieszka w Babiaku, tylko w Józefowo, więc może być kochanek w Babiaku XD ale myślę, że to nie o kochanka chodzi, raczej o coś innego się pokłócili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3789 Napisano 10 Grudzień 1 minutę temu, kotusdf napisał: o królikach nic nie mówiła, może już je we wsi zjedli na obiad XD sorry.. kocham króliki ale kto ich tam wie. a Ona nie mieszka w Babiaku, tylko w Józefowo, więc może być kochanek w Babiaku XD ale myślę, że to nie o kochanka chodzi, raczej o coś innego się pokłócili. A ona nie pochodzi z Babiaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 248 Napisano 10 Grudzień a vinted to masz rację XD chociaż by wyprasowała te szmaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 248 Napisano 10 Grudzień 2 minuty temu, Ta_z_1_ napisał: A ona nie pochodzi z Babiaka w Babiaku jest poczta, przedszkole i najbliższy sklep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sillysheep 23 Napisano 10 Grudzień 15 minut temu, kotusdf napisał: o królikach nic nie mówiła, może już je we wsi zjedli na obiad XD sorry.. kocham króliki ale kto ich tam wie. a Ona nie mieszka w Babiaku, tylko w Józefowo, więc może być kochanek w Babiaku XD ale myślę, że to nie o kochanka chodzi, raczej o coś innego się pokłócili. Kilka lat temu miala działalność na adres Babiak 7 (albo 5) nie pamiętam. Jak wyguglowalam na mapach to wyglądało to jak dom Szarlot. Nie wiem skąd to Józefowo się wzięło. W Babiaku miala też Dino w którym pracowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 248 Napisano 10 Grudzień 1 godzinę temu, Sillysheep napisał: Kilka lat temu miala działalność na adres Babiak 7 (albo 5) nie pamiętam. Jak wyguglowalam na mapach to wyglądało to jak dom Szarlot. Nie wiem skąd to Józefowo się wzięło. W Babiaku miala też Dino w którym pracowała. Jak spaceruje to obok ma pola lasy i sady. Z resztą właśnie w Józefowie jest dom Dawida i cała ta okolica która pokazuje jak spaceruje z koleżanką. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 248 Napisano 10 Grudzień Spacerując z koleżanką przechodzi przez wiadukt dla pociągów. To jest z Józefowa w stronę Zakrzewo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 248 Napisano 10 Grudzień (edytowany) Józefowo 16, tak myślę. Film śmieszne historie z 18lat związku tam widać jak wychodzi z domu. Drzewo się zgadza. Sad i dom w oddali. Nic tylko Józefowo. Edytowano 10 Grudzień przez kotusdf 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4359 Napisano 11 Grudzień (edytowany) 7 godzin temu, kotusdf napisał: Józefowo 16, tak myślę. Film śmieszne historie z 18lat związku tam widać jak wychodzi z domu. Drzewo się zgadza. Sad i dom w oddali. Nic tylko Józefowo. Kawał działki tam jest, czemu sobie osobnego domu nie wybudowali Jak chce sobie ludzi sprawdzić, to można na geoportalu podpatrzeć Edytowano 11 Grudzień przez Sylka856 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sillysheep 23 Napisano 11 Grudzień 10 godzin temu, kotusdf napisał: Józefowo 16, tak myślę. Film śmieszne historie z 18lat związku tam widać jak wychodzi z domu. Drzewo się zgadza. Sad i dom w oddali. Nic tylko Józefowo. W takim razie nie rozumiem. Przez wiele lat o szarlot mówiło się, że jest przasna baba z Babiaka. Miała tam na 100% zarejestrowana firmę. Nasuwa mi się jedna myśl, że celowo Karolina wprowadzała ludzi w błąd. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pipi41 34 Napisano 11 Grudzień Myślicie, że będzie nadal nagrywać vlogi w klitce? I zastanawiam się, po co ona inwestuje jeszcze w ten dom jak potrzebuje kasy. A ona co chwilę dokupuje bzdety, puzzle ramki, ozdabia (nie mówię tu o ozdobach świątecznych, bo wspomniała, że to robi dla Laury- nie dziwię się). Nie wyobrażam sobie z takiego domu, z taką przestrzenią i swoim kawałkiem podwórka wrócić do bloku i to jeszcze kawalerki (w drugą stronę już tak ). Kocha zwierzęta, chce brać wszystkie 4 koty nawet starszego już Bazyla, chociaż to podobno kot Dawida a co z królikami? Czy też weźmie te ogromne klatki ze sobą czy zostawi Dawidowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4359 Napisano 11 Grudzień 3 minuty temu, Pipi41 napisał: Myślicie, że będzie nadal nagrywać vlogi w klitce? I zastanawiam się, po co ona inwestuje jeszcze w ten dom jak potrzebuje kasy. A ona co chwilę dokupuje bzdety, puzzle ramki, ozdabia (nie mówię tu o ozdobach świątecznych, bo wspomniała, że to robi dla Laury- nie dziwię się). Nie wyobrażam sobie z takiego domu, z taką przestrzenią i swoim kawałkiem podwórka wrócić do bloku i to jeszcze kawalerki (w drugą stronę już tak ). Kocha zwierzęta, chce brać wszystkie 4 koty nawet starszego już Bazyla, chociaż to podobno kot Dawida a co z królikami? Czy też weźmie te ogromne klatki ze sobą czy zostawi Dawidowi Maja tam kawal ziemi, sąsiedzi daleko za polami a tu nagle kawalerka... Koty też nie sądzę, że będą zadowolone, jeden to jeszcze w kawalerce ale 4? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 64 Napisano 11 Grudzień Oby się pogodzili. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 64 Napisano 11 Grudzień PiS rezygnuje z ważnych stanowisk, PiS oddał stanowisko premiera Kosiniakowi, PiS oddał prezydenta Nawrockiemu, a niektórzy nadal nie rozumieją, że można oddać wszystko dla dobra Polski. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 248 Napisano 11 Grudzień 2 minuty temu, Anna Milska napisał: Oby się pogodzili. to by się najbardziej jej, kotom i Laurze opłacało, ale skoro Ona mówi że kłócą się od urodzin Laury? to już widać mają siebie dość skoro Ona chce się niby wyprowadzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 64 Napisano 11 Grudzień 1 godzinę temu, kotusdf napisał: to by się najbardziej jej, kotom i Laurze opłacało, ale skoro Ona mówi że kłócą się od urodzin Laury? to już widać mają siebie dość skoro Ona chce się niby wyprowadzać. Mogła nie ogłaszać rozstania w internetach, to by była dużo większa szansa na pogodzenie się. A tak chłop powie, że zrobiła z niego wariata publicznym mówieniem o rozwodzie i późniejszym publicznym wycofaniem się z tego pomysłu. Jak się zejdą, to on na bank postawi warunek, że koniec nagrywania. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 64 Napisano 11 Grudzień Pierwsze pokolenie dzieci, które dorastały przed kamerkami rodziców, obecnie jest już prawie dorosłe. Można sobie poczytać na zagranicznych forach (zwłaszcza na reddicie), co te dzieci na te temat myślą. One tego nienawidzą. Jakiś czas temu był świetny post dziewczyny lat 17, która od dziecka mieszka z rodzicami w kamperze. Oni jeżdżą po USA i żyją z youtuba. Marzy o własnym pokoju, normalnej szkole, przyjaciołach, szafie, w której mogłaby powiesić ubrania. Nawet nie ma jak się uwolnić, bo nie może znaleźć dorywczej pracy, zaoszczędzić i się wyprowadzić. Inny post był od 16latki, której matka to influencerka, która pokazuje "zycie rodziny" w sieci. Biedna dziewczyna z rozpaczy zaczęła zakładać bluzy z nadrukiem "nie zgadzam się na filmowanie", żeby tylko matka zostawiła ją w spokoju. Te posty ciężko się czyta, to jest znęcanie się nad dziećmi. Póki są małe to nie protestują, a potem wychodzi jak jest naprawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 248 Napisano 11 Grudzień 1 godzinę temu, Anna Milska napisał: Mogła nie ogłaszać rozstania w internetach, to by była dużo większa szansa na pogodzenie się. A tak chłop powie, że zrobiła z niego wariata publicznym mówieniem o rozwodzie i późniejszym publicznym wycofaniem się z tego pomysłu. Jak się zejdą, to on na bank postawi warunek, że koniec nagrywania. zgadzam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sillysheep 23 Napisano 11 Grudzień 4 godziny temu, Pipi41 napisał: Myślicie, że będzie nadal nagrywać vlogi w klitce? I zastanawiam się, po co ona inwestuje jeszcze w ten dom jak potrzebuje kasy. A ona co chwilę dokupuje bzdety, puzzle ramki, ozdabia (nie mówię tu o ozdobach świątecznych, bo wspomniała, że to robi dla Laury- nie dziwię się). Nie wyobrażam sobie z takiego domu, z taką przestrzenią i swoim kawałkiem podwórka wrócić do bloku i to jeszcze kawalerki (w drugą stronę już tak ). Kocha zwierzęta, chce brać wszystkie 4 koty nawet starszego już Bazyla, chociaż to podobno kot Dawida a co z królikami? Czy też weźmie te ogromne klatki ze sobą czy zostawi Dawidowi Nie będzie, bo się nie wyprowadzi. O ile rozumiem robienie czegoś dla dziecka, to nie rozumiem kupowania pierdół z hasłem że dla Laury. Dzieci widzą wszystko, kłótnie rodziców też. Ale absolutnie nie zwracają uwagi na dekoracje. Mała będzie pamiętać wspólne lepienie pierogów czy pierników lub dekorowanie chalupy, ale zdecydowanie nie będzie pamiętać czy matka kupiła nowe czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1277 Napisano 11 Grudzień A ja coś myślę, że przestanie nagrywać. Albo całkiem skasuje filmiki, albo zawiesi nagrywanie na pół roku. Zobaczycie. Z przeprowadzka też nie wiadomo. Jak to teraz ma wyglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach