Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 godzinę temu, Anna Milska napisał:

Pierwsze pokolenie dzieci, które dorastały przed kamerkami rodziców, obecnie jest już prawie dorosłe. Można sobie poczytać na zagranicznych forach (zwłaszcza na reddicie), co te dzieci na te temat myślą. One tego nienawidzą. Jakiś czas temu był świetny post dziewczyny lat 17, która od dziecka mieszka z rodzicami w kamperze. Oni jeżdżą po USA i żyją z youtuba. Marzy o własnym pokoju, normalnej szkole, przyjaciołach, szafie, w której mogłaby powiesić ubrania. Nawet nie ma jak się uwolnić, bo nie może znaleźć dorywczej pracy, zaoszczędzić i się wyprowadzić. Inny post był od 16latki, której matka to influencerka, która pokazuje "zycie rodziny" w sieci. Biedna dziewczyna z rozpaczy zaczęła zakładać bluzy z nadrukiem "nie zgadzam się na filmowanie", żeby tylko matka zostawiła ją w spokoju. Te posty ciężko się czyta, to jest znęcanie się nad dziećmi. Póki są małe to nie protestują, a potem wychodzi jak jest naprawdę.

Tak też może być. Poza tym dzieci lubią sie buntować. 4 latek nie jest świadomy tego, co to jest vlog. Ale już 8 czy 10 latek tak i może nie chcieć się pokazywać.

• Like 1

jej nie przetłumaczysz. będzie pokazywac swoją małpkę vlogovą tak długo jak sie da.

to dziecko nie zdaje sobie sprawy, że jest wywalone na pokaz przed dziesiątkami tysięcy ludzi. Głupota? Brak wyobraźni? chciwość? Szarlota WHY???

• Like 1

Napisano (edytowany)

szarlot "Ja chcę istnieć w internecie dalej i decyduje o tym co chce przekazać w tej sytuacji i ja sobie nie wyobrażam o mówieniu szczegółowym, ja wiem, że są różni ludzie w internecie. Nawet takie, które wywlekają dosłownie wszystko. Ja sobie tego nie wyobrażam. Gdyby była przemoc w rodzinie to bym nie zostawiła suchej nitki, zresztą, ja bym nie pozwoliła sobie na takie sytuacje, jak bym oddała to bez kitu faceta zabiła. Nie wyobrażam sobie o takich rzeczach mówić." 

"Co jest przykre? to, że mam dobre serce i wolałabym iść pod most niż zostawić zwierzęta? oglądasz filmy żywego człowieka, a nie scenariusz w serialu. Zadnemu zwierzęciu nie stanie się krzywda, ja nadal wybieram treści jakie pokazuje, bo to moje życie i nigdy nie pokazywałam królików duzo. Króliki żyją, mają się dobrze. Dziękuje za troskę.

Edytowano przez kotusdf

17 minut temu, Paryz London napisał:

A ja coś myślę, że przestanie nagrywać. Albo całkiem skasuje filmiki, albo zawiesi nagrywanie na pół roku. Zobaczycie. Z przeprowadzka też nie wiadomo. Jak to teraz ma wyglądać.

Ja uważam, że będzie ciągnęła kontent rozstania, singielstwa, samotnej matki, depresja (już mówi, że nie wiadomo czy nie ma) 

21 minut temu, Sylka856 napisał:

Ja uważam, że będzie ciągnęła kontent rozstania, singielstwa, samotnej matki, depresja (już mówi, że nie wiadomo czy nie ma) 

A ja, że nie. Bo jak się wyprowadzi, będzie musiała znaleźć sobie prace. Wtedy, jak u Miszy, nie będzie już tyle czasu na codzienne vlogi. A jak zostanie w dotychczasowym domu, jeśli faktycznie jest źle, to siadzie jej psychika i nie hedzie miała siły nagrywać. A jak powie, że jednak się pogodzili, to ludzie zjedzą ją w komentarzach.

Zobaczycie, że zamknie kanał niedługo.

Napisano (edytowany)

c.d. infomacji - ZOSTAJEMY W TYM DOMU! VLOGMAS 2024 

podzielą dom na pół, rozstaje się,  dwa wejścia i pół podwórka XD jaka szopka. 

...ale ogólnie to jej prywatna sprawa co pokazuje XD 

Edytowano przez kotusdf
  • Like 1

Napisano (edytowany)

Dawid ogólnie mieszka na dole, z kwiatkami, a ona na górze śpi.
spotykają się w kuchni XD 

i przyznała się że nie stać ją na wynajem

Edytowano przez kotusdf

Ona jest nawiedzona. Dziękuję za uwagę.

• Haha 2

Co ona w ogóle gada że ścianę będą mogli dopiero po rozwodzie postawić... Co ma tu rozwód do rzeczy... Dla sądu to chyba jeszcze lepiej że nie mieszkają razem bo kolejny powód do uznania że relacje ustały... Czy to ja coś mam złe myślenie?

Napisano (edytowany)
10 minut temu, kotusdf napisał:

Może Dawid czytał kafe co się pisało. No jednak tam też chodzi o jego córkę... 

Poza tym na yt po nim jechali.... Może taki cel też miala 

Edytowano przez Sylka856

Ciekawe jak finansowo to rozwiążą, w takiej sytuacji alimenty chyba nie wchodzą w grę 🤔

Wiecie co, tego jeszcze na yt nie grali nawet szusze przebija 😂

• Haha 3

20 godzin temu, Sillysheep napisał:

Kilka lat temu miala działalność na adres Babiak 7 (albo 5) nie pamiętam. Jak wyguglowalam na mapach to wyglądało to jak dom Szarlot. Nie wiem skąd to Józefowo się wzięło. W Babiaku miala też Dino w którym pracowała. 

Pracowała ? To jedźcie i zapytajcie czy ją ktoś z tej pracy kojarzy 😂😂😂 i nie mieszka w Babiaku ,a faktycznie w Józefowie.

ja tym bardziej uważam że ten "rozwód" to był dla wyświetleń XD i nic się nie zmieni - i teraz chce mówić już o codzienności życia a nie ciągle odpowiadać na pytania widzów o rozwód: kwiaty, koty, króliki. kłamstwa ją przerosły. 

...bo jak Ona chce ścianą dzielić dom na pół to jak podzieli kuchnię? nową gdzieś zrobi? czy kuchnia dalej wspólna? 
i co będzie te wszystkie kwiaty przestawiać na górę? i już nic nie nagra na dole ? 
i właśnie niby czemu dopiero za pół roku? czemu nie od razu? co ma sędzia do tego jak wygląda ich dom? kolor ścian im też karze przemalować? XD 

7 godzin temu, Pipi41 napisał:

Myślicie, że będzie nadal nagrywać vlogi w klitce? I zastanawiam się, po co ona inwestuje jeszcze w ten dom jak potrzebuje kasy. A ona co chwilę dokupuje bzdety, puzzle ramki, ozdabia (nie mówię tu o ozdobach świątecznych, bo wspomniała, że to robi dla Laury- nie dziwię się). Nie wyobrażam sobie z takiego domu, z taką przestrzenią i swoim kawałkiem podwórka wrócić do bloku i to jeszcze kawalerki (w drugą stronę już tak 😉). Kocha zwierzęta, chce brać wszystkie 4 koty nawet starszego już Bazyla, chociaż to podobno kot Dawida a co z królikami? Czy też weźmie te ogromne klatki ze sobą czy zostawi Dawidowi 🤣 

Jestem ciekawa kto w dzisiejszych czasach wynajmie jej mieszkanie . Przykro mi Karolina ,ale chcąc wynająć mieszkanie to ludzie dość często nie chcą samotnym matką to po pierwsze , po drugie nawet wołają pokazania umowy o pracę ,czyli bezrobotnej nie wynajmą,po trzecie na zwierzaki tym bardziej 4 koty nikt się jej nie zgodzi . W kwestiach nie oszuka ,bo tak teraz jest , że wynajmujący ma prawo wejść do domu pod Twoją nieobecność i sprawdzić czy mieszkanie nie jest zdemolowane . Także łatwo nie będzie . Wiem od koleżanek które wynajmują jaki jest problem ! 

ludzie " To kuchnia wspólna czy zrobicie drugą?"
szarlott 
" no w tej chwili wspólna, a tak każdy ma swój dom i swoją kuchnię. Wydaje mi się, że serio prosto to wytłumaczyłam w filmie."

"co? no każdy ma swoją, w tej chwili jest wspólna, a tak ma każdy normalny dom po 80 metrów."

dalej są pytania XD dalej musi tłumaczyć. ale serio wg mnie nie wyjaśniła tej sprawy, też nie rozumiem. 
tym bardziej uważam że kłamie. bo jak podzielą kuchnię? kto kupi nowy sprzęt - piekarnik? ekspres itp ? ona sama mówiła że wynajmowanym najważniejsze dla niej jest to żeby już była urządzona kuchnia, czyli ją nie stać na to by kupować nową kuchnię. 
będzie nagrywać w starej i powie że mąż ma nową? XD 

• Haha 1

ludzie "Dziewczyno idź do prawnika a nie pytasz się ludzi .Kazda sytuacja jest inna ." 

ona "to oczywista, oczywistość! Czy ja wygląda na taką głupią? pytam, bo to po prostu daje jakiś pogląd i wiesz na jaki czas możesz się przygotować. Ja nie pytam o Bóg wie co, tylko ile czasu to ludziom zajęło. Boże!" 

tak XD XD XD 

15 minut temu, Sylka856 napisał:

Wiecie co, tego jeszcze na yt nie grali nawet szusze przebija 😂

Zgadzam się! Cyrk na kółkach 🙈🤦🤣😅 ja chyba jednak już podziękuję 😂😋

Napisano (edytowany)

i to też dobre 

szarlott "a gdzie ja powiedziałam, że mnie nie stać na wynajem? nie stać mnie na wynajem 3 pokoi, ale na wynajem mniejszego jak najbardziej plus życie i potrzeby dziecka i to z moich pieniędzy. Ja nie jestem gówniara, która nie ma oszczędności i nie jestem na tyle głupia żeby nie mieć co teraz dzielić. Może Ty byś spróbowała poprawić swoją sytuację finansową, bo jak na samotną matkę jestem dumna z tego na co mnie stać w tej chwili i jakie zabezpieczenie finansowe mam. A jakbym szukała pracy jako księgowa to z przykrością Ci mówię, że nie masz szans." 

sama mówiła że nie ma oszczędności ostatnio.... XD 

Edytowano przez kotusdf
  • Haha 2

6 minut temu, kotusdf napisał:

ja tym bardziej uważam że ten "rozwód" to był dla wyświetleń XD i nic się nie zmieni - i teraz chce mówić już o codzienności życia a nie ciągle odpowiadać na pytania widzów o rozwód: kwiaty, koty, króliki. kłamstwa ją przerosły. 

...bo jak Ona chce ścianą dzielić dom na pół to jak podzieli kuchnię? nową gdzieś zrobi? czy kuchnia dalej wspólna? 
i co będzie te wszystkie kwiaty przestawiać na górę? i już nic nie nagra na dole ? 
i właśnie niby czemu dopiero za pół roku? czemu nie od razu? co ma sędzia do tego jak wygląda ich dom? kolor ścian im też karze przemalować? XD 

No wlasnie. Ścianę przecież można już postawić, mogą być już w separacji przecież 🤔 no i rozumiem mieszkać tak jakiś czas, nawet rok, ale co, jak sobie kogoś znajdzie Dawid czy ona, będą mieszkac wszyscy koło siebie? 😂 I kuchnie sama sobie zrobi za swoje czy były ma jej sponsorować? 

szarlott "a w czym mi Teściowa ma przeszkadzać? Wy serio myślicie, że rozwód to jest tylko darcie kotów i kłótnie z ludźmi? moja teściowa jest dla mnie jak druga Mama i Nasza relacja się nie zmieni" 

to tym bardziej uważam że skoro nic się nie zmieni, i dalej będzie się toczyło życie, to  jakaś lipa XD 

i szarlott chyba już puszczają nerwy "słuchaj co mówię dokładnie, a nie będziesz zadawać zbędnych pytań. 'po co?, po co?' a codziennie wchodzi i ogląda, 'ale po co?'" 

31 minut temu, kotusdf napisał:

To już jest chore. Ona nie ma  depresji a dwubiegunowość. Dopiero gadała, że nie chce tu być ani chwili dłużej, że będą musieli się heszcze kilka miesiecy mijać a teraz że zostaje. To dkatego nadsl meblowała i dekorowala tę chalupę a nie wsli ściemy non stop. Po co zaczynała temat. Mogli najpierw wszystko ustalić a ta pieprzy jakieś ...ety ciągle...

• Thanks 1

Napisano (edytowany)

Jakiego prawnika? Takie rzeczy to się u psychiatry konsultuje a nie u prawnika 🤣 myśli że z ludzi i.d.i.o.t.o.w będzie robić 🤣 Wcale się nie zdziwię jak się potwierdzi to co pisalyscie że narobili długów i w ten sposób chcą sprawę rozwiązać 🤣 może wszystko będzie przepisane na Karolinę a Dadid ogłosi upadłość konsumencka 🤣

Edytowano przez Ta_z_1_
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

szarlott "jakim ... mać trójkącie. każdy ma swoj dom, swoje wejście, które się nawet nie krzyżuje. Tak jak i rodzina która tu mieszka. Wy serio myślicie, se to oznacza tylko wielkie kłótnie i dramy między ludźmi. że jak ktoś się rozstaje to kłóci się cała rodzina? serio? moja Teściowa to jak moja druga Mama i to nic między nami nie zmieni. Mając osobny dom, gdzie mam nawet swoje podwórko z tyłu domu, pójdę na 30 metrów do kawalerki. No, już biegnę."

Co ten Dawid jej zrobił, że tak marzy o tej ścianie oddzielajacej 🤔

2 minuty temu, Sylka856 napisał:

Nic. Teraz to jestem pewna że nic jej nie zrobił. To jakaś szopka 🤣

• Like 5

4 minuty temu, kotusdf napisał:

szarlott "jakim ... mać trójkącie. każdy ma swoj dom, swoje wejście, które się nawet nie krzyżuje. Tak jak i rodzina która tu mieszka. Wy serio myślicie, se to oznacza tylko wielkie kłótnie i dramy między ludźmi. że jak ktoś się rozstaje to kłóci się cała rodzina? serio? moja Teściowa to jak moja druga Mama i to nic między nami nie zmieni. Mając osobny dom, gdzie mam nawet swoje podwórko z tyłu domu, pójdę na 30 metrów do kawalerki. No, już biegnę."

No no. A jak np ona lub Dawid by kogoś poznali?  Czy tak zamierzają żyć do śmierci🤣

Napisano (edytowany)
5 minut temu, Sylka856 napisał:

nie wiem, może powiedział - ale beznadziejnie urządziłaś tą sypialnie, nie podoba mi się ta ściana, zdejmij te talerze? XD 
cały dzień od rana do nocy w pracy a potem wraca a tam taka sypialnia, w której nie da się wyluzować, potem idzie do pokoju gościnnego na kanapę a tam busz kwiatów, wszędzie się panoszy Karolina i zmienia wszystko, i szlak go trafił

Edytowano przez kotusdf
  • Thanks 1
  • Haha 1

Dawid ma dół a ona i tak mu tam Siedzi, trzyma swoje rzeczy kwiaty 🤔 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się