jakaja1@tlen.pl 359 Napisano 16 Wrzesień 19 godzin temu, redżina napisał: W tym nowym filmie Justyna wspomina - jak znajdę czas to obejrzę serial. Serio ??? Serio ??? Ona nie może znaleść czasu. Wstanie rano, odwiezie dzieci, pójdzie na spacer z psem i zrobi obiad (a nieraz mówi że robi na trzy dni) i…??? Na insta jej praktycznie nie ma, na jutub odwali film w prostym montażu i tyle. A kobiety pracują na etacie, ogarniają życie, obiady, zakup, a nieraz i zwierzęta, nauka z dziećmi, sprzątanie a taka Justynka nie ma czasu na serial. oderwanie od rzeczywistości. Nigdy bym jej o to nie podejrzewała bo to Kaśka wiodła w tym prym ale nawet ona i dołączyła do tego żeby nie być gorsza. Film z reklamą basiclab a jakże. Serio, kto wierzy w dobre intencje tego ?? A jak naa instagramie skomentowałam coś w tym stylu, że tylko torebki za reklamowała a teraz relax, to mnie zablokowala, 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretgarden 979 Napisano 16 Wrzesień 46 minut temu, jakaja1@tlen.pl napisał: A jak naa instagramie skomentowałam coś w tym stylu, że tylko torebki za reklamowała a teraz relax, to mnie zablokowala, No niestety, również zaobserwowałam, że niewygodne komentarze są zsyłane na banicję. Pod filmami widoczne są tylko te pochlebne opinie, czego nie przyjmują do wiadomości fanki z sąsiedniego forum, które zarzucają krytykującym, że skoro coś mają do zarzucenia to dlaczego nie są aktywni i nie zgłaszają uwag. Zgłaszają, ale są skutecznie blokowani, czego mało błyskotliwe adwokatki nie chcą zaakceptować. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2020 Napisano 16 Wrzesień 47 minut temu, secretgarden napisał: No niestety, również zaobserwowałam, że niewygodne komentarze są zsyłane na banicję. Pod filmami widoczne są tylko te pochlebne opinie, czego nie przyjmują do wiadomości fanki z sąsiedniego forum, które zarzucają krytykującym, że skoro coś mają do zarzucenia to dlaczego nie są aktywni i nie zgłaszają uwag. Zgłaszają, ale są skutecznie blokowani, czego mało błyskotliwe adwokatki nie chcą zaakceptować. Adwokatki influ to mnie rozśmieszają. Jedną pisze do drugiej „po co komentujesz”. Miałabym to samo pytanie. Słodkie komentarze to taaaak ale jak już ktoś napisze coś złego (w ich mniemaniu) to od razu źle i taka osoba jest atakowana. Najśmieszniejsze że nie przez same LGS które i takie adwokatki mają gdzieś. A te myślą że serduszko dostaną. Żenada 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5237 Napisano 16 Wrzesień I to jest prawdziwe oblicze tych wszystkich zasiedzianych matron Youtuba czyli banowanie za komentarze inne niż te słodzące. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretgarden 979 Napisano 17 Wrzesień (edytowany) W skali porównawczej ostatniego filmu Justyny, a dzisiejszego vloga Kaśki to ta druga, mimo wszystko ciekawszego zmontowała, oczywiście musiałam przewinąć reklamę kosmetyków, ale przy nudach w wydaniu Dżasty to się jeszcze dało obejrzeć. Swoją drogą Justyna lubi agasavę i jej vlogi regularnie oglądać, a sama lifestylowych vlogów nie chce już montować. Agata wystarczy, że pokaże spacer z psami, wycieczkę rowerową, czy wypad do knajpy i ma kontent chętnie i systematycznie oglądany przez tysiące obserwujących. Czyli jak najbardziej się da tylko trzeba po prostu chcieć. Edytowano 17 Wrzesień przez secretgarden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2020 Napisano 18 Wrzesień Jeżeli o mnie chodzi…jeżeli o mnie chodzi…jeżeli o mnie chodzi. Oczywiście…oczywiście…oczywiście To tylko jedna reklama na insta w trzech klatkach. Tego się nie da słuchać. Katarzyna LGS znawca języka polskiego. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola99999 141 Napisano 21 Wrzesień Dnia 18.09.2024 o 12:43, redżina napisał: Jeżeli o mnie chodzi…jeżeli o mnie chodzi…jeżeli o mnie chodzi. Oczywiście…oczywiście…oczywiście To tylko jedna reklama na insta w trzech klatkach. Tego się nie da słuchać. Katarzyna LGS znawca języka polskiego. A to było przygotowane i czytane z kartki, wyobraź sobie jak jest na żywo. Miałam okazję słyszeć polszczyznę tej Pani w kawiarni i nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5237 Napisano 21 Wrzesień Dnia 18.09.2024 o 12:43, redżina napisał: Jeżeli o mnie chodzi…jeżeli o mnie chodzi…jeżeli o mnie chodzi. Oczywiście…oczywiście…oczywiście To tylko jedna reklama na insta w trzech klatkach. Tego się nie da słuchać. Katarzyna LGS znawca języka polskiego. 31 minut temu, Lola99999 napisał: A to było przygotowane i czytane z kartki, wyobraź sobie jak jest na żywo. Miałam okazję słyszeć polszczyznę tej Pani w kawiarni i nie polecam Szkoda, że te wszystkie influ o rozwój umysłowy nie dbają tak bardzo jak o wygląd zewnętrzny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2020 Napisano 21 Wrzesień (edytowany) 1 godzinę temu, Lola99999 napisał: A to było przygotowane i czytane z kartki, wyobraź sobie jak jest na żywo. Miałam okazję słyszeć polszczyznę tej Pani w kawiarni i nie polecam I taka osoba ma kasę praktycznie za nic a wykształceni, piękni ludzie ledwo wiążą koniec z końcem. Naprawdę im się trafił ten jutub bo tak to dalej by dymala w Lotto a druga w okienku w urzędzie a zamiast piżamek za 509 zł byłyby z poliestru za 30 zł. Edytowano 21 Wrzesień przez redżina 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakaja1@tlen.pl 359 Napisano 21 Wrzesień Dnia 17.09.2024 o 17:44, secretgarden napisał: W skali porównawczej ostatniego filmu Justyny, a dzisiejszego vloga Kaśki to ta druga, mimo wszystko ciekawszego zmontowała, oczywiście musiałam przewinąć reklamę kosmetyków, ale przy nudach w wydaniu Dżasty to się jeszcze dało obejrzeć. Swoją drogą Justyna lubi agasavę i jej vlogi regularnie oglądać, a sama lifestylowych vlogów nie chce już montować. Agata wystarczy, że pokaże spacer z psami, wycieczkę rowerową, czy wypad do knajpy i ma kontent chętnie i systematycznie oglądany przez tysiące obserwujących. Czyli jak najbardziej się da tylko trzeba po prostu chcieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5237 Napisano 21 Wrzesień (edytowany) 2 godziny temu, redżina napisał: I taka osoba ma kasę praktycznie za nic a wykształceni, piękni ludzie ledwo wiążą koniec z końcem. Naprawdę im się trafił ten jutub bo tak to dalej by dymala w Lotto a druga w okienku w urzędzie a zamiast piżamek za 509 zł byłyby z poliestru za 30 zł. To prawda. Justyna nie mogłaby sobie pozwolić tzw. bycie matką 24/7 tylko dzieciaki do żłobka i przedszkola a ona by zaiwaniała do roboty na 7 rano a Kaśka pracowała do późna w tym Lotto w galerii. Wtedy nie byłoby czasu na ciągłe kawki na mieście i pieniędzy na kolejne perełeczki 10/10 po kilkaset zł/sztuka tylko każdy grosz by liczyły bo tak łatwo by nie przychodził. Edytowano 21 Wrzesień przez Oh Celinee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2020 Napisano 24 Wrzesień Ależ my jesteśmy przewidywalne. Odwalone reklamy i torebki to jedna się wyleguje na plaży a o drugiej słuch zaginął od dwóch tygodni. Tak trzeba żyć! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5237 Napisano 24 Wrzesień 4 minuty temu, redżina napisał: Ależ my jesteśmy przewidywalne. Odwalone reklamy i torebki to jedna się wyleguje na plaży a o drugiej słuch zaginął od dwóch tygodni. Tak trzeba żyć! Ok tam. Naiwne fanki wybaczą wszystko. Zaraz wleci vlog z wakajek i opowieść o jesiennym katarze u dzieciaków. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretgarden 979 Napisano 24 Wrzesień 5 minut temu, redżina napisał: Ależ my jesteśmy przewidywalne. Odwalone reklamy i torebki to jedna się wyleguje na plaży a o drugiej słuch zaginął od dwóch tygodni. Tak trzeba żyć! Justyna wspomniała w rolce o tygodniowym pobycie w szpitalu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hanipipol 707 Napisano 24 Wrzesień 6 godzin temu, secretgarden napisał: Justyna wspomniała w rolce o tygodniowym pobycie w szpitalu. No wyrazy wspolczucia. Ale tydzień byla w szpitalu ale na kanał ma wywalone od tygodni : ) 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretgarden 979 Napisano 24 Wrzesień Wleciały migusiem kolejne rolki Dżasty, czyżby szybka reakcja na strofujące komentarze na forach plotkarskich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakaja1@tlen.pl 359 Napisano 24 Wrzesień 10 godzin temu, redżina napisał: Ależ my jesteśmy przewidywalne. Odwalone reklamy i torebki to jedna się wyleguje na plaży a o drugiej słuch zaginął od dwóch tygodni. Tak trzeba żyć! One są przewidywalne a my jesteśmy przewidujące . 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretgarden 979 Napisano 26 Wrzesień (edytowany) Mnie naprawdę dziwi "niefrasobliwość" Kasi, nocleg z trzema "fanatycznymi" facetami? W wyniku poszukiwania wrażeń i partnera zanikł jej chyba instynkt samozachowawczy. Jakiś wypad dla singli na łodzi i potem czworokąt, czy inna figura geometryczna? Edytowano 26 Wrzesień przez secretgarden 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hanipipol 707 Napisano 29 Wrzesień Laski na wandzie to same obronczynie lgs’ow w kazdym temacie. Na wszystko maja wytlumaczenie XD nie mozna swojego zdania napisac bo atak hien zmasowany xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2020 Napisano 29 Wrzesień 7 godzin temu, hanipipol napisał: Laski na wandzie to same obronczynie lgs’ow w kazdym temacie. Na wszystko maja wytlumaczenie XD nie mozna swojego zdania napisac bo atak hien zmasowany xd Na jutubie tez jak ktos napisze komentarz nie słodko pierdzący to się adwokatki odzywają. Same autorki wywalone. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hanipipol 707 Napisano 29 Wrzesień 1 godzinę temu, redżina napisał: Na jutubie tez jak ktos napisze komentarz nie słodko pierdzący to się adwokatki odzywają. Same autorki wywalone. Ciekawy jest ten wianuszek ratlerków broniących lgsy, ktory nie widzi jak one maja wywalone we wszystko xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foutoir 53 Napisano 30 Wrzesień 19 godzin temu, hanipipol napisał: Ciekawy jest ten wianuszek ratlerków broniących lgsy, ktory nie widzi jak one maja wywalone we wszystko xd To ja trochę z innej strony, bo nic dobrego też nie można napisać i nawet niedawno tutaj na forum zostałam posadzona o to, że jestem jedną z dziewczyn, bo napsialam coś w opozycji do reszty xd Sama się nad tym zastanawiam, czemu widownia się tak się podzieliła. W przeszłości zupełnie inaczej się oglądało ten duet i wiele z nas razem z nimi dorastało, może to kwestia sentymentu, stąd taka forma „wsparcia”? Ciekawie się na to patrzy, znajdując się dokładnie po środku: ani nie jestem ich psychofanka, ani nie przeszkadzają mi szczególnie z tą swoją nudna aura i masą reklam, które po prostu przewijam. A najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że dwie strony się nakręcają, a same zainteresowane mają wszystko w poważaniu haha Dejcie więcej popcornu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2020 Napisano 30 Wrzesień 1 godzinę temu, Foutoir napisał: To ja trochę z innej strony, bo nic dobrego też nie można napisać i nawet niedawno tutaj na forum zostałam posadzona o to, że jestem jedną z dziewczyn, bo napsialam coś w opozycji do reszty xd Sama się nad tym zastanawiam, czemu widownia się tak się podzieliła. W przeszłości zupełnie inaczej się oglądało ten duet i wiele z nas razem z nimi dorastało, może to kwestia sentymentu, stąd taka forma „wsparcia”? Ciekawie się na to patrzy, znajdując się dokładnie po środku: ani nie jestem ich psychofanka, ani nie przeszkadzają mi szczególnie z tą swoją nudna aura i masą reklam, które po prostu przewijam. A najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że dwie strony się nakręcają, a same zainteresowane mają wszystko w poważaniu haha Dejcie więcej popcornu Dokładnie. Wywalone a kaska za reklamę swetrów za ponad pół tysiąca leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2020 Napisano 14 Październik Obejrzałam ten kulinarny ostatni film. Justyna stara się być zabawna opowiadając o kroczu koszykarza do którego wspinał się P.Diddy a Katarzyna dalej zasób słów ogranicza do „oczywiście”. Uszy bolą. Widać ze film bez reklamy bo na odwal i jak same powiedziały spontanicznie. Chaos i dziwnie kręcony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1646 Napisano 15 Październik 20 godzin temu, redżina napisał: Obejrzałam ten kulinarny ostatni film. Justyna stara się być zabawna opowiadając o kroczu koszykarza do którego wspinał się P.Diddy a Katarzyna dalej zasób słów ogranicza do „oczywiście”. Uszy bolą. Widać ze film bez reklamy bo na odwal i jak same powiedziały spontanicznie. Chaos i dziwnie kręcony. Uszy bolą to na rolkach Kaśki. Duka jakby z kartki czytała. I była w podstawówce. Właśnie oglądnęłam i uderzyła mnie ta drewniana narracja XD. A filmu o gotowaniu nie odpalałam, bo mnie pichcenie nie interesuje. Ale masz racje, one im dłużej na YT tym bardziej spięte. Kuriozum. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2020 Napisano 15 Październik 1 godzinę temu, Anitella napisał: Uszy bolą to na rolkach Kaśki. Duka jakby z kartki czytała. I była w podstawówce. Właśnie oglądnęłam i uderzyła mnie ta drewniana narracja XD. A filmu o gotowaniu nie odpalałam, bo mnie pichcenie nie interesuje. Ale masz racje, one im dłużej na YT tym bardziej spięte. Kuriozum. A to zawsze. Dukała z kartki bez żadnej przerwy czy wzięcia oddechu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretgarden 979 Napisano 15 Październik Mam dziwne wrażenie, że ten ich ostatnio wyemitowany kulinarny vlog to taki na przysłowiowy odpiernicz, zrobiony pro forma dla algorytmu. Przewinęłam, nic ciekawego. One chyba już własny ogon gonią. Najlepiej się oglądają (o czym one doskonale wiedzą) domowe vlogi z tzw. prozą życia, a tych jak na lekarstwo w ich wydaniu. Nie da się lifestylu kręcić bez pokazania swych czterech kątów, psa, czy zwykłego ogarniania rutyny, biuro nie zastąpi klimatu domu, a klitka vel salono-kuchnia Kaśki mnie zwyczajnie nudzi, wolałam jej wcześniejsze mieszkanie. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1646 Napisano 15 Październik 6 godzin temu, redżina napisał: A to zawsze. Dukała z kartki bez żadnej przerwy czy wzięcia oddechu. To się w tym chyba "udoskonaliła", bo się tego nie da słuchać. Kaleczy uszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitella 1646 Napisano 15 Październik (edytowany) 1 godzinę temu, secretgarden napisał: Mam dziwne wrażenie, że ten ich ostatnio wyemitowany kulinarny vlog to taki na przysłowiowy odpiernicz, zrobiony pro forma dla algorytmu. Przewinęłam, nic ciekawego. One chyba już własny ogon gonią. Najlepiej się oglądają (o czym one doskonale wiedzą) domowe vlogi z tzw. prozą życia, a tych jak na lekarstwo w ich wydaniu. Nie da się lifestylu kręcić bez pokazania swych czterech kątów, psa, czy zwykłego ogarniania rutyny, biuro nie zastąpi klimatu domu, a klitka vel salono-kuchnia Kaśki mnie zwyczajnie nudzi, wolałam jej wcześniejsze mieszkanie. Mnie to dziwi, że one mają tylu obserwatorów. Jest teraz tyle młodych, fajnych, lasek, które są ciekawsze od nich. Ludzie je chyba z przyzwyczajenia oglądają. Tylko dlaczego aż tylu. Edytowano 15 Październik przez Anitella 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5237 Napisano 15 Październik 12 minut temu, Anitella napisał: Mnie to dziwi, że one mają tylu obserwatorów. Jest teraz tyle młodych, fajnych, lasek, które są ciekawsze od nich. Ludzie je chyba z przyzwyczajenia oglądają. Tylko dlaczego aż tylu. Z przyzwyczajenia ludzie je ogladają bo nie każdemu się chce szukać innego kanału. Wbrew pozorom na tle innych dinozaurów Youtuba (np. takiej MsDoncellity) wypadają dobrze bo są znośne w odbiorze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach