Minija 1297 Napisano 27 Czerwiec Stary wątek spadł. Ale co się stało z discord? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slawekrybinski 15 Napisano 28 Czerwiec o kim mowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 175 Napisano 29 Czerwiec Czuli kto?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gościna 17 Napisano 29 Czerwiec Czy mowa o Kate N.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka 912 Napisano 29 Czerwiec 2 minuty temu, Gościna napisał: Czy mowa o Kate N.? Myślę, że o E.O. ale może o Beauty Queen ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotekpsotek 16 Napisano 30 Czerwiec Pato z uk moze być tylko jedno. Wiadomo o kim mowa ! : D dwa kacze dzioby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megg10 12 Napisano 30 Czerwiec 4 godziny temu, Kotekpsotek napisał: Pato z uk moze być tylko jedno. Wiadomo o kim mowa ! : D dwa kacze dzioby O kaczych dziobach jest watek Soł Bjuti Kłin - 15 stron. Ten jest o E.O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagMag 503 Napisano 4 Lipiec E. O. postawiła kotka na nogi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minija 1297 Napisano 6 Lipiec Dnia 4.07.2024 o 09:38, MagMag napisał: E. O. postawiła kotka na nogi? Konkretnie to weterynarz ale fakt że udało się uratować go Jakoś wątpię ze E połaczy kropki i zadba o niego, no ale... Czy discord działa? bo coś tam cicho od paru dni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gzzxxd5 43 Napisano 6 Lipiec Ma ktoś linka do discorda, ten drugi nowy padł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagMag 503 Napisano 4 Sierpień Tak się zastanawiam czy E. gdzieś zabierze dzieciaki w te wakacje czy znowu będzie chora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gzzxxd5 43 Napisano 10 Sierpień Mam pytanie czy już jest nowy discord? Czy już w ogóle zaginął, czy zakładamy nowy ? Co do Estery, wczorajszy film tragedia, zakupy z lumpeksu od koleżanki, a tarczyca aż wyskoczyć chce z gardła. Kupuje ozdoby halloweenowe, słomki na imprezę, i opakowania urodzinowe prezentowane dla gości. Przecież oni nie robią urodzin, jedynie rudy przychodzi. Roża nie ma koleżanek, do przedszkola nie pójdzie teraz bo cisza o tym. Bardzo wychowawczo że Dawid grał do 5 rano. Bardzo zdrowo dla kręgosłupa. Psychika też siada po gapieniu się w ekran. A nie zapomniałam kupiła okulary blokujące niebieskie światło, no genialny pomysł zwłaszcza że blokuje im też dostęp do naturalnego.chora baba nigdzie nie pojedzie, nic nie ogarnie tym dzieciom. Zapakować się w taksi i jechać nie mogą do zoo czy nad wodę. Kasę na pierdoły ma, szmaty używane, za małe ona kompulsywne kupuje byle co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1176 Napisano 10 Sierpień Wyskoczył mi przypadkowo jej ostatni filmik i czy ona czasem znowu nie jest w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gzzxxd5 43 Napisano 10 Sierpień Hej nie wiem coś o okresie wspominała bo dostala termofor, więc raczej nie, chociaż wygląda bardzo źle ogólnie gorzej niż w ciąży z Roża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1176 Napisano 10 Sierpień 2 godziny temu, Gzzxxd5 napisał: Hej nie wiem coś o okresie wspominała bo dostala termofor, więc raczej nie, chociaż wygląda bardzo źle ogólnie gorzej niż w ciąży z Roża. Wspominać to sobie może, poprzednia ciąże też długo ukrywała. Dla mnie w ogóle niewiarygodna osoba jeśli chodzi o gadanie. Ja widzę zmiany na buzi, usta jakieś takie napuchniete, cycki wysoko i spore, dziwna sprawa.... wszystko się okaże z biegiem czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagaaga 250 Napisano 10 Sierpień 6 godzin temu, SheriDANKA napisał: Wyskoczył mi przypadkowo jej ostatni filmik i czy ona czasem znowu nie jest w ciąży? O tym samym pomyślałam jak zobaczyłam ten film... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotekpsotek 16 Napisano 14 Sierpień Twiedzi , ze przytyła od antydepresantów i beta blokerów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotekpsotek 16 Napisano 14 Sierpień Miałam wrażenie, ze mówi o bjuti qeen… 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagMag 503 Napisano 14 Sierpień Dokładnie o tym samym pomyślałam. Że to o soł bjuti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagMag 503 Napisano 14 Sierpień O jej wadze mam dwie myśli, pierwsza to ciąża, a druga myślę że ona nieumiejętnie prowadziła ta dietę keto. Przynajmniej ja znam koleżanka która mówiła że jest na keto, ale stosowała ja po swojemu i przybrała 10 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bjutiguru 120 Napisano 15 Sierpień Dnia 14.08.2024 o 13:55, MagMag napisał: O jej wadze mam dwie myśli, pierwsza to ciąża, a druga myślę że ona nieumiejętnie prowadziła ta dietę keto. Przynajmniej ja znam koleżanka która mówiła że jest na keto, ale stosowała ja po swojemu i przybrała 10 kg Może też mieć problemy z tarczycą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MagMag 503 Napisano 16 Sierpień 22 godziny temu, Bjutiguru napisał: Może też mieć problemy z tarczycą. Też może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gzzxxd5 43 Napisano 28 Sierpień Hejka ktoś jeszcze ogląda?nasz Łukaszek miał 40 urodziny, Estera kupiła sobie zmywarkę i jest zadowolona, mała we vlogu jak szogun włosy sklejone brudne, o przedszkolu cisza, o chłopakach cisza we vlogu. Nudy i ...olo jak zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gejlkozloski 1814 Napisano 29 Sierpień Rudy już 40 ma? Myślałam że jest młodszy od niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paździochowa 1004 Napisano 1 Wrzesień Te włosy czarne, zaniedbane zęby i strój no nie pomagają, żeby jej dawać tyle lat ile ma metrykalnie. Lekko mówiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gejlkozloski 1814 Napisano 2 Wrzesień A czy ta mała nie miała czasem iść teraz do przedszkola? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
petunia 980 Napisano 2 Wrzesień 5 godzin temu, Gejlkozloski napisał: A czy ta mała nie miała czasem iść teraz do przedszkola? Ona jest z pazdziernika wiec moze isc w kolejnym semestrze po skonczonych 3 urodzinach, w tym przypadku to styczen. Myslicie ze ona ja da do przedszkola jak o godzinie 20 lata z nia po sklepach, a potem z rana spia do poludnia? Bedzie siedziala w domu dopoki szkola sie nie zacznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bjutiguru 120 Napisano 3 Wrzesień 9 godzin temu, petunia napisał: Ona jest z pazdziernika wiec moze isc w kolejnym semestrze po skonczonych 3 urodzinach, w tym przypadku to styczen. Myslicie ze ona ja da do przedszkola jak o godzinie 20 lata z nia po sklepach, a potem z rana spia do poludnia? Bedzie siedziala w domu dopoki szkola sie nie zacznie. No i co w tym złego? Ja też nie chodziłam do przedszkola i żyję. Nie będzie chodzić do przedszkola, to więcej najmłodszych lat spędzi z mamą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paula12132 87 Napisano 3 Wrzesień 12 godzin temu, petunia napisał: Ona jest z pazdziernika wiec moze isc w kolejnym semestrze po skonczonych 3 urodzinach, w tym przypadku to styczen. Myslicie ze ona ja da do przedszkola jak o godzinie 20 lata z nia po sklepach, a potem z rana spia do poludnia? Bedzie siedziala w domu dopoki szkola sie nie zacznie. Ale ona juz bedzie konczyc 4 lata w pazdziernkiu , wiec mogla do przedszkola isc od stycznia tego roku . Jak kazdy widzi Estera jest za leniwa zeby wstac rano ogarnac ja i wyslac na kilka godz do przedszkola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Worcester 162 Napisano 6 Wrzesień Dnia 3.09.2024 o 07:54, Bjutiguru napisał: No i co w tym złego? Ja też nie chodziłam do przedszkola i żyję. Nie będzie chodzić do przedszkola, to więcej najmłodszych lat spędzi z mamą. Mysle ze dziewczyna nie miala nic zlego na mysli piszac to.Tu nie chodzi o to zeby wyslac dziecko do przedszkola i miec problem z głowy. Dzieci w UK zaczynaja szkole po ukonczeniu 4go roku zycia. W przypadku Rozy bedzie to w przyszlym roku we wrzesniu poniewaz urodzila sie po 1 wrzesnia. W Polsce dziecko idzie do szkoly jak ma 7 lat. Jest to kolosalna roznica w psychice dziecka, jest o wiele bardziej samodzielene, o wiele wiecej rozumie i potrafi, wkoncu to 3 lata roznicy. Mysle ze dla Rozy dobrze by bylo pocwiczyc spedzanie czasu miedzy rowiesnikami i pocwiczyc separacje od rodzicow. Nie mowie zeby oddac ja na caly dzien ale przynajmniej na 2-3 godziny poniewaz od wrzesnia bedzie musiala byc od 8:50 do 15:20. Poprostu moze to byc dla tak malego dziecka traumatyczne przezycie wiec moze lepiej pocwiczyc to stopniowo poki ma taka mozliwosc. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach