Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
coffeeja

Polska lepsza niz Grecja czy Wlochy

Polecane posty

47 minut temu, Kasja78 napisał:

Olej z oliwy i kiłi. Ciekawa jestem serio jakie ona ma IQ, tak szczerze.

Nigdy o tym nie myślałam, ale obstawiam, że najostrzejszą kredką w piórniku to ona nie jest.

41 minut temu, Kasja78 napisał:

Haha, ale babcia trafiła z tą "niepowtarzalną" wnuczką. I pewnie dziękuje bogu, że niepowtarzalna, bo drugiej takiej by nie wydoliła.

Babcia odetchnęła z ulgą pewnie jak pojechała do Francji, szczególnie jak opowiadała jak się zachowywała.

• Like 1

Ładne sztuczne choinki za tysiac euro. Za drogo. A krokiet kaskader i żywa odpada.co za problemy 30latki

• Haha 1

45 minut temu, kotusdf napisał:

Ładne sztuczne choinki za tysiac euro. Za drogo. A krokiet kaskader i żywa odpada.co za problemy 30latki

Aha, faktycznie tysiąc. Chciałam Wam wrzucić lunk do francuskiego amazona, gdzie są SETKI spoko wyglądających choinek w granicach 50 euro, ale niestety mi nie przepuszczają postu z linkiem. Takie za 200 to już serio na wypasie. Ona myśli, że wszyscy są tacy głupi jak ona.

Edytowano przez Kasja78
  • Like 3
  • Thanks 2

17 minut temu, Kasja78 napisał:

Aha, faktycznie tysiąc. Chciałam Wam wrzucić lunk do francuskiego amazona, gdzie są SETKI spoko wyglądających choinek w granicach 50 euro, ale niestety mi nie przepuszczają postu z linkiem. Takie za 200 to już serio na wypasie. Ona myśli, że wszyscy są tacy głupi jak ona.

Przecież dla niej dwa tysiące euro to nic, więc chyba może wyłożyć tysiaka na choinkę, która uwaga jest na lata.

• Thanks 2
  • Haha 1

A tak w ogóle to nie czaję trochę: co z tego, czy kot przewróci żywą czy sztuczną choinkę? Może lolo po prostu powiedział, że nie chce mieć w tym ...niku jeszcze drzewa, albo serio nie mają nawet 50 euro.

• Like 1

54 minuty temu, Kasja78 napisał:

A tak w ogóle to nie czaję trochę: co z tego, czy kot przewróci żywą czy sztuczną choinkę? Może lolo po prostu powiedział, że nie chce mieć w tym ...niku jeszcze drzewa, albo serio nie mają nawet 50 euro.

W sumie racja. Z drugiej strony ja w zeszłe święta miałam żywą choinkę i do tego kota i szczeniaka i choinka stała. Więc wystarczy dobrze choinkę zamocować i nic się z nią nie stanie. 

No chyba chodzi głównie o ozdoby, że jak się przewróci to się stłuką (chociaż można plastikowe przecież...), ale to tak samo się stłuką na plastikowej jak i na żywej. A drzewu się nic nie stanie, co najwyżej trochę igieł spadnie, ale plastikowe też się sypią. Jak zwykle coś kręci. A jak nie wiadomo o co chodzi...

• Like 2

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o....  Kupienie raz sztucznej wyjdzie taniej niż co roku żywej. Ot tajemnica. 

• Like 2

6 godzin temu, piekielneoczy napisał:

W sumie racja. Z drugiej strony ja w zeszłe święta miałam żywą choinkę i do tego kota i szczeniaka i choinka stała. Więc wystarczy dobrze choinkę zamocować i nic się z nią nie stanie. 

W zeszłe święta miałam szczeniaka, który miał wtedy 5 miesięcy, rano ubrałam choinkę, wieczorem rozebrałam i schowałam (kolorowe piłeczki na wysokości były dla niej zbyt interesujące) czy przezywałam i wylałam z tego powodu morze łez? Nie. W tym roku też nie ubieram (głupol jeszcze wystarczająco nie zmądrzał). Czy będę przeżywać? Nie… a ona jak zwykle z igły widły 

• Like 2

nowe tiktoki XD i to o mężczyźnie, który nic nie daje od siebie, ciekawe jak często lolo jej kupuje kwiaty bez okazji? XD ale mimika jej gry aktorskiej - żenada 

• Like 1

Dnia 13.11.2024 o 10:19, Kasja78 napisał:

Ale kalendarz adwentowy z puzzlami za 10 - 20 euro to już nie szkoda kasy. 

• Haha 1

tik tok co bym chciała od męża pod choinkę i urodziny? aż się na koniec wzruszyła? takie to potrzebne graty? kup sobie sama, skoro jesteś zarabiającą kobietą

• Like 1
  • Thanks 1

Przecież nagrała też tik tok, że jaaaaak to kobieta ma dorobić 7 tysięcy do domowego budżetuuuuuu. Przypominam że 2 tys euro to dla niej żałosna kwota, czyli jakieś 9-10 tys. W ogóle te jej tik toki naprawdę zasługują na mandat, aż mnie skręca jak te widzę z żenady. 

• Thanks 1

Myślicie, że Zulia kupi adwentowe puzzelki z Maxem przed kominkiem? 🤪 

Gra aktorska w pierwszej storis,  gdy zaskoczyła sama siebie wypowiadając VLOGMAS! jesu,  ale cringe xP

Edytowano przez Roxy87

20 minut temu, Roxy87 napisał:

Myślicie, że Zulia kupi adwentowe puzzelki z Maxem przed kominkiem? 🤪 

Haha też o tym pomyślałam. Jak zapobiegawczo nie wspomniała nic o goldenie, który był centralnym punkcie tego obrazka.

• Like 2
  • Thanks 1

44 minuty temu, kotusdf napisał:

tik tok co bym chciała od męża pod choinkę i urodziny? aż się na koniec wzruszyła? takie to potrzebne graty? kup sobie sama, skoro jesteś zarabiającą kobietą

Na końcu prawie się popłakała jak pomyślała o tym że sama będzie musiała coś sobie kupić a potem wmawiać wszystkim na filmie że to od męża 

swoją drogą 200€ na te szpetne buty ok, ale tyle samo na drzwi to szafy to już za dużo? 

• Like 1

51 minut temu, zyx00 napisał:

Na końcu prawie się popłakała jak pomyślała o tym że sama będzie musiała coś sobie kupić a potem wmawiać wszystkim na filmie że to od męża 

swoją drogą 200€ na te szpetne buty ok, ale tyle samo na drzwi to szafy to już za dużo? 

Takie buty widziałam ostatnio u mnie w lumpie za 13 zł za kilo

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się