Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
coffeeja

Polska lepsza niz Grecja czy Wlochy

Polecane posty

9,80 a 10,50/10,80 - to wg Julki to jest różnica tylko 20 centymów :classic_blink: i wtedy jest drogo i już nie kupi nic. 

"To jest niepojęte, jaki problem z nadmiernym konsumpcjonizmem masz. + Nie wyobrażam sobie siedzieć w domu, nie pracować jak Ty i doprowadzić do takiego syfu w domu, współczuję Twoim dzieciom, że wychowują się w takich warunkach. Może niech kolejną Twoją pasją zostanie sprzątanie? Wszyscy by na tym skorzystali."

• Thanks 1
  • Haha 2

Napisano (edytowany)

Julka pokazuje jakieś zabawki lego i pisze "shut up and take my money". Julcia, obawiam się że to moze kosztować więcej niż twoje "money", czyli jakieś 25 centów.

Edytowano przez Kasja78
  • Haha 3

Kot zdrowieje 

W domu nie ma żelaska ale są nowe książki na listopad

Przekąska z tik taka ale w sumie nie rozumiem co to jest? 

To jakieś światło czy dziwny nowy kolor włosów? 

• Like 1

Trend "czasami musisz zjeść cały ogórek"? Fascynujące...

35 minut temu, kotusdf napisał:

Kot zdrowieje 

W domu nie ma żelaska ale są nowe książki na listopad

Przekąska z tik taka ale w sumie nie rozumiem co to jest? 

To jakieś światło czy dziwny nowy kolor włosów? 

Przed chwilą, Kasja78 napisał:

Trend "czasami musisz zjeść cały ogórek"? Fascynujące...

Ja chyba nie ogarniam tych trendów z tik toka, ale nie wygląda to ani trochę apetycznie. 

Ja jestem na bieżąco z tik tokiem, ale nigdy w życiu nie widziałam tam czegoś takiego. Ale ona pewnie ogląda jakieś "rozrywkowe" konta dla dzieci i stamtąd to bierze.

• Haha 2

Napisano (edytowany)

.

Edytowano przez kotusdf

2 godziny temu, Kasja78 napisał:

Ja jestem na bieżąco z tik tokiem, ale nigdy w życiu nie widziałam tam czegoś takiego. Ale ona pewnie ogląda jakieś "rozrywkowe" konta dla dzieci i stamtąd to bierze.

jest odnośnik - filmik Logana z tym samym przepisem obejrzało 7.7M - pewnie liczy na ten sam sukces XD 

ja to nie mogę się napatrzeć na jej nowy kolor włosów? szare? czarne? czarne z niebieskim połyskiem? 

• Haha 1

Kolejne niesamowite wyzwanie na tik toku, julia je całego banana. W chwili gdy to oglądam rzeczony film ma 0 polubień.

30 minut temu, Kasja78 napisał:

Kolejne niesamowite wyzwanie na tik toku, julia je całego banana. W chwili gdy to oglądam rzeczony film ma 0 polubień.

Jej się naprawdę musi nudzić w życiu, że się takimi ...ami zajmuje...

• Haha 1

Noi jej plany na listopad ... kupić prezenty na święta 😆 a gdzie to oszczędzanie minimalizm 

• Haha 1

29 minut temu, kotusdf napisał:

Noi jej plany na listopad ... kupić prezenty na święta 😆 a gdzie to oszczędzanie minimalizm 

I publikowanie większej ilości trosci xD tylko żeby nam się dziewczyna nie przepracowała xD

• Haha 2

14 minut temu, piekielneoczy napisał:

I publikowanie większej ilości trosci xD tylko żeby nam się dziewczyna nie przepracowała xD

wczoraj jablko, dzis banan jutro gruszka i hop wiecej tresci xd chyba ze chodzilo jej o produkowanie wiecej tresci zoladkowych skoro zaczela jesc sniadanie xd 

swoja droga nie rozumiem wgl o co chodzi z tym ogorkiem xd 

• Like 1
  • Haha 1

Najwyraźniej marnujesz content, zresztą ja też, bo dla mnie banan czy ogórek w słupkach to jest drugie śniadanie, a nie "wyzwanie" na tik toka xd

• Like 1

Ale apetycznie wygląda z tą zjedzoną czerwoną szminką na nowym tiktoku.. serio… laska pracuje wyglądem, poprawienie pomadki przed nagraniem filmu zajęłoby 10 sekund i od razu człowiek schludniej wygląda, a ona jak zwykle jak obdartus 

• Like 1
  • Thanks 2

Julki filmik "czemu zasada dzielenia się kosztami 50x50 jest głupia". Przeciez wiemy Julka, że ty nie masz ani 50 ani 5%, komu chcesz zamydlić oczy ładnymi słowami? Chyba sobie.

• Like 3
  • Thanks 1

19 minut temu, Kasja78 napisał:

Julki filmik "czemu zasada dzielenia się kosztami 50x50 jest głupia". Przeciez wiemy Julka, że ty nie masz ani 50 ani 5%, komu chcesz zamydlić oczy ładnymi słowami? Chyba sobie.

Julka opowiadająca o tym, że nie będzie od męża wymagać, by po pracy jeździł na mopie, tymczasem ona siedząca cały dzień na d***e i też nie jeździ na mopie, bo w chałupie bajzel jak cholera. Ciekawa jestem, kto jest właścicielem domu? W 100% Loro? 

• Thanks 2

jestem ciekawa w którym to niby momencie zarabiała więcej niż MójMąż i że to ona sponsorowała wakacje? czyli w sumie teraz już wszystko sponsoruje ON bo ona ma zły czas i depresje :classic_laugh:

• Like 1
  • Thanks 1

14 godzin temu, kotusdf napisał:

jestem ciekawa w którym to niby momencie zarabiała więcej niż MójMąż i że to ona sponsorowała wakacje? czyli w sumie teraz już wszystko sponsoruje ON bo ona ma zły czas i depresje :classic_laugh:

No ja jestem w stanie uwierzyć, że raz czy dwa razy miała taki miesiąc, że wpadło jej parę współprac i udało jej się zarobić więcej niż Lolo. Ale ona już któryś raz o tym mówi więc chyba ją to boli...

• Like 1

Kolejne super tiktoki 😆 13latki..

I rolka na insta "nie mówią wam o... byciu zza granicą " ogólnie spoko ale ona za długo już tam mieszka żeby takie coś nagrywać. 

Żałosne są te jej tik toki na maksa. Nagrywa wszystkie trendy jak leci, nie ważne, że jej to w żaden sposób nie dotyczy. Ciekawe czy ona kiedykolwiek w życiu cokolwiek sama wymyśliła, a nie zgapiła.

• Like 2
  • Thanks 2

Tak w ogóle to co, wiemy już na pewno że "moja przyjaciółka" to teściowa? Bo odkąd zmarła to ani razu julka nic nie dostała "od przyjaciółki" ani nie była u niej. Fajna odklejka, siostra to znajomi, teściowa to przyjaciółka, ciekawe kogo obsadziła w roli "córeczki" przyjaciółki. Może siostra lolo ma dziecko i jak zostawiała u babci to była "córeczka przyjaciółki".

• Thanks 1

1 godzinę temu, Kasja78 napisał:

Tak w ogóle to co, wiemy już na pewno że "moja przyjaciółka" to teściowa? Bo odkąd zmarła to ani razu julka nic nie dostała "od przyjaciółki" ani nie była u niej. Fajna odklejka, siostra to znajomi, teściowa to przyjaciółka, ciekawe kogo obsadziła w roli "córeczki" przyjaciółki. Może siostra lolo ma dziecko i jak zostawiała u babci to była "córeczka przyjaciółki".

Nie no byla przecież na placu zabaw z przyjaciółką i dziećmi, co mówiła że dostały bilety wstępu od swoich mężów z pracy. 

Więc ktoś tam jest jakiś znajomy, choć też uważam że te wszystkie rzeczy co dostała to od teściowej. 

Najzabawniejsze jak mówiła że się zajmuje psem znajomyxh XD 

• Like 3

1 minutę temu, kotusdf napisał:

Nie no byla przecież na placu zabaw z przyjaciółką i dziećmi, co mówiła że dostały bilety wstępu od swoich mężów z pracy. 

Więc ktoś tam jest jakiś znajomy, choć też uważam że te wszystkie rzeczy co dostała to od teściowej. 

Nieee, to było z "koleżanką", żoną kolegi z pracy lolo. To odebrałam akurat w miare szczerze, że była z jakąś półobcą babką, bo obie akurat miały te firmowe bilety.

4 godziny temu, Kasja78 napisał:

Nieee, to było z "koleżanką", żoną kolegi z pracy lolo. To odebrałam akurat w miare szczerze, że była z jakąś półobcą babką, bo obie akurat miały te firmowe bilety.

no właśnie czyli to jest ta jakaś - znajoma z córeczką - ale to nie jej znajoma a żona kolegi. ale to do nich jeżdżą na te urodziny czy imprezy halloween. poza tym nikogo nie ma. 

to dziś na rolce mówi - ludzie nie mówią ci wystarczająco że to normalne że po przeprowadzce do innego kraju budowanie nowych relacji może być bardzo trudne. - tyle że ile ona już w tym kraju 8 lat? i nie ma nikogo? 

• Like 1

...jak ma się dzieci to przecież najłatwiej zakolegować się z matką kolegi Alexa czy koleżanki Melisy. 
chyba że Julka ma straszny charakter, i kłamie dużo i przez to nikt nie chce się z nią kolegować. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się