piekielneoczy 1605 Napisano 6 Listopad 39 minut temu, kotusdf napisał: ...jak ma się dzieci to przecież najłatwiej zakolegować się z matką kolegi Alexa czy koleżanki Melisy. chyba że Julka ma straszny charakter, i kłamie dużo i przez to nikt nie chce się z nią kolegować. A mi się zdaje, że ona nie ma nic do zaproponowania innym ludziom, bo o czym można z nią porozmawiać? Jej nic nie interesuje. Ani kino, ani teatr, ani kultura jako taka, ani polityka. Zero zainteresowań. Nie pracuje to o czym ona miałaby rozmawiać? Pewnie gdy ona układa puzzle to matki znajomych jej dzieci normalnie pracują. Ona jest zwyczajnie nieatrakcyjnym rozmówcą dla innych. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zamowienia1900 26 Napisano 7 Listopad A mi się wydaje , że ona faktycznie może mieć tam jakąś koleżankę , ale spotykają się sporadycznie . Koleżanka może pracuje mające dzieci gotującą obiady sprzątająca w domu nie ma sił i czasu na kawkowanie z jujka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 140 Napisano 7 Listopad wchodzę na tiktoka co tam u Julii słychać a tam znowu pogadanka na temat kto ile płaci. i jej stylówka taka babcina. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1605 Napisano 7 Listopad 39 minut temu, kotusdf napisał: wchodzę na tiktoka co tam u Julii słychać a tam znowu pogadanka na temat kto ile płaci. i jej stylówka taka babcina. Ona wygląda jak pensjonarka w tym stroju. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasja78 3016 Napisano 7 Listopad I jej stały schemat, kupiła to będzie chodzić w tym tydzień bez przerwy, nagra 1000 filmów w tym samym stroju, a potem rzuci w kąt i już nigdy nie założy. Śmieszna w ogóle jest, bo te ubraniowe fazy na pseudo paryżankę ją zawsze nachodzą po tym jak się obetnie albo ufarbuje. 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasja78 3016 Napisano 7 Listopad A za te tiktoki powinna dostać pozew, zakrindżuje ludzi na śmierc. 1 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 140 Napisano 7 Listopad (edytowany) najnowszy tik tok - "boje sie siebie samej z tamtego okresu." - nie wiem skąd ona bierze te pomysły a do tego jaka hot bluzka ooo i ta bluzka już wiem skąd - z wcześniejszego tiktoka o szukaniu sponsora XD masakra Edytowano 7 Listopad przez kotusdf 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hermenegildaa 6 Napisano piątek o 07:20 Ciekawe jak u Jujki sprawy z obywatelstwem, laska mieszka tam 11 lat i jeszcze tego nie ogarnęła. Nie wiem jak we Frąsji, ale w Polsce nie trzeba mieć małżonka Polaka, żeby dostać obywatelstwo. Mój partner mieszka w Polsce prawie 7 lat i już w przyszłym roku będzie się starał o obywatelstwo. Można? Można. Ale u Jujki to same problemy. Wszystko kosztuje miliony monet. Nierób nic nie robi, nazwisko w banku zmieniała rok po ślubie, to o czym ja tu piszę… 4 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JoloOo 513 Napisano piątek o 11:39 4 godziny temu, Hermenegildaa napisał: Ciekawe jak u Jujki sprawy z obywatelstwem, laska mieszka tam 11 lat i jeszcze tego nie ogarnęła. Nie wiem jak we Frąsji, ale w Polsce nie trzeba mieć małżonka Polaka, żeby dostać obywatelstwo. Mój partner mieszka w Polsce prawie 7 lat i już w przyszłym roku będzie się starał o obywatelstwo. Można? Można. Ale u Jujki to same problemy. Wszystko kosztuje miliony monet. Nierób nic nie robi, nazwisko w banku zmieniała rok po ślubie, to o czym ja tu piszę… Ona chyba jakoś po wakacjach miała się zapisać na egzamin językowy. Ale cisza w tym temacie więc pewnie nic nie ruszyła. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 140 Napisano piątek o 14:47 3 godziny temu, JoloOo napisał: Ona chyba jakoś po wakacjach miała się zapisać na egzamin językowy. Ale cisza w tym temacie więc pewnie nic nie ruszyła. U niej to chyba wszystko kończy się na planowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 140 Napisano piątek o 14:49 Ona tylko mówi co by to mogła zrobić i co by mogła zaplanować ale nic nie zaczyna i nic nie kończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coffeeja 327 Napisano piątek o 14:59 projekt lepsza ja upadl jeszcze zanim dobrze sie zaczal teraz faza na tiktoka i planowanie budzetu na caly rok xd 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasja78 3016 Napisano piątek o 17:48 A na julki tik toku lolo rzekomo mówi, że pizza "mojej żony" jest najlepsza. NA pewno się nią zajada wprost, podobnie jak suchym chlebem z niemytym pomidorem, makaronem z masłem i posmakiem krewetki oraz drożdżówką na pysznym i zdrowym oleju. To są jego samki, pychotka! 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1605 Napisano piątek o 19:09 1 godzinę temu, Kasja78 napisał: A na julki tik toku lolo rzekomo mówi, że pizza "mojej żony" jest najlepsza. NA pewno się nią zajada wprost, podobnie jak suchym chlebem z niemytym pomidorem, makaronem z masłem i posmakiem krewetki oraz drożdżówką na pysznym i zdrowym oleju. To są jego samki, pychotka! Tak! I tik tok, że miała mu do zaoferowania swoje gotowanie xD albo chłop nie ma gustu kulinarnego albo stracił smak i jest mu wszystko jedno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 140 Napisano sobota o 18:46 (edytowany) Dnia 8.11.2024 o 18:48, Kasja78 napisał: A na julki tik toku lolo rzekomo mówi, że pizza "mojej żony" jest najlepsza. NA pewno się nią zajada wprost, podobnie jak suchym chlebem z niemytym pomidorem, makaronem z masłem i posmakiem krewetki oraz drożdżówką na pysznym i zdrowym oleju. To są jego samki, pychotka! pizza z koncentratem pomidorowym, konserwową szynką, mrożonymi pieczarkami i serem. mniam! PROSTY PRZEPIS NA DOMOWĄ PIZZĘ & OPERACJA NOSA ..? minuta 21:46 pokazuje jak robi tą pyszną pizze Edytowano sobota o 18:49 przez kotusdf 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beatrycze541 53 Napisano sobota o 20:58 Mąż je w pracy, dzieci w szkole. Widać po poracjach, które przygotowuje. Żaden facet po całym dniu pracy nie naje się garstką kapusty i trzema kwadracikami z kurczaka, nie mówiąc już o tych "pysznościach" na oleju. Kuchnia francuska i dostępność do składników pozwala na przygotowanie super dań (sery, wino, owoce morze), ale wiadomo Julka dalej myśli że Francuzi nie jedzą zup xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasja78 3016 Napisano sobota o 21:19 20 minut temu, Beatrycze541 napisał: Mąż je w pracy, dzieci w szkole. Widać po poracjach, które przygotowuje. Żaden facet po całym dniu pracy nie naje się garstką kapusty i trzema kwadracikami z kurczaka, nie mówiąc już o tych "pysznościach" na oleju. Kuchnia francuska i dostępność do składników pozwala na przygotowanie super dań (sery, wino, owoce morze), ale wiadomo Julka dalej myśli że Francuzi nie jedzą zup xD Jednak jedzą, zmieniła zdanie jak umierająca teściowa im przywiozła wałówkę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyx00 372 Napisano niedziela o 14:27 Nagrała tiktoka w którym chwali się tym co ugotowała, w roli głównej ryz z szynką konserwową u groszkiem… to się popisała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGo2 787 Napisano wtorek o 11:06 Oho, teraz będzie znowu eksploatować trend z tiktoka "być dziewczyną to...", tym razem w podcaście. Zero filmów od 2 tygodni, twórca roku 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasja78 3016 Napisano wtorek o 11:15 (edytowany) 9 minut temu, MaGo2 napisał: Oho, teraz będzie znowu eksploatować trend z tiktoka "być dziewczyną to...", tym razem w podcaście. Zero filmów od 2 tygodni, twórca roku Co więcej sama chyba nie wie, co to znaczy "być dziewczyną", ale od czego ma widzki, niej jej piszą w wiadomościach, ona przeczyta ich przemyslenia jako swoje i już podcast gotowy. Bardzo jest Juali kreatywna, a jaka zdolna! Edytowano wtorek o 11:16 przez Kasja78 2 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1605 Napisano wtorek o 14:43 (edytowany) Jest i nowy film. I już po 10 sekundach mam ochotę jej napisać "mieszaj głośniej tę herbatę, niech sąsiedzi wiedzą, że masz cukier" Oho Julka poczytała chyba książkę z biologii od Aleksa, bo używa dużo medycznych określeń. Mam wrażenie, że bardzo się pilnuje przy uśmiechaniu, by nie pokazywać dziąseł. Edytowano wtorek o 14:44 przez piekielneoczy 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1605 Napisano wtorek o 14:48 (edytowany) Ojej, dyplom z podstawówki dla dobrej uczennicy. "Ma bogaty zasób słów" - coś czuję, że 8-letnia Julka wysławiała się ładniej niż jej 30-letnia wersja. Uczęszczała na WDŻ - no chyba często opuszczała albo zajęcia prowadziła katechetka Edytowano wtorek o 14:48 przez piekielneoczy 2 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 140 Napisano wtorek o 15:00 dziwna jest jej ta wypowiedź, ale no tak w końcu miała zostać lekarzem XD wyczekuje fazy folikularnej i owulacji, żeby mieć więcej energii i chęci do życia 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 140 Napisano wtorek o 15:04 Dnia 9.11.2024 o 21:58, Beatrycze541 napisał: Mąż je w pracy, dzieci w szkole. Widać po poracjach, które przygotowuje. Żaden facet po całym dniu pracy nie naje się garstką kapusty i trzema kwadracikami z kurczaka, nie mówiąc już o tych "pysznościach" na oleju. Kuchnia francuska i dostępność do składników pozwala na przygotowanie super dań (sery, wino, owoce morze), ale wiadomo Julka dalej myśli że Francuzi nie jedzą zup xD ale to fakt, ona we vlogu mówi że gapa była nie zapisała dzieci na stołówkę i 2 dni musi więcej jedzenia ugotować 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 140 Napisano wtorek o 15:08 "zmora każdego dorosłego pracującego człowieka kupienie oliwy z oliwek - dlaczego to takie drogie?" a dlaczego zmora skoro zarabiasz? XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotusdf 140 Napisano wtorek o 15:17 11:53 Julka przyznaje się do tego że nie mówi teraz po polsku XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piekielneoczy 1605 Napisano wtorek o 15:32 23 minuty temu, kotusdf napisał: "zmora każdego dorosłego pracującego człowieka kupienie oliwy z oliwek - dlaczego to takie drogie?" a dlaczego zmora skoro zarabiasz? XD Myślałam, że dorośli pracujący ludzie mają poważniejsze rzeczy na głowie niż zakup oliwy. Dlaczego zatem nie kupuje oleju, który tak reklamowała? 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasja78 3016 Napisano wtorek o 17:27 Olej z oliwy i kiłi. Ciekawa jestem serio jakie ona ma IQ, tak szczerze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasja78 3016 Napisano wtorek o 17:33 Haha, ale babcia trafiła z tą "niepowtarzalną" wnuczką. I pewnie dziękuje bogu, że niepowtarzalna, bo drugiej takiej by nie wydoliła. 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasja78 3016 Napisano wtorek o 17:50 Oooo w 24 minucie nawet Maksiu się załapał na rysunku, piękne wspomnienia Julii. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach