Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
coffeeja

Polska lepsza niz Grecja czy Wlochy

Polecane posty

Nawet nie chodzi mi o posłuszeństwo, tylko właśnie o ten szacunek. Ktoś do mnie coś mówi, więc go słucham, a nie gadam swoje i drę ryja

W ogóle ona kupiła 3 eklery, a ich jest 4, biedny Lolek nawet po robocie nie zasługuje na odrobinę słodyczy w życiu. Okropne babsko, chłop zasuwa na jej zachcianki, a ta mu nawet nie kupi eklera. 

• Like 1

1 godzinę temu, Hermenegildaa napisał:

W ogóle ona kupiła 3 eklery, a ich jest 4, biedny Lolek nawet po robocie nie zasługuje na odrobinę słodyczy w życiu. Okropne babsko, chłop zasuwa na jej zachcianki, a ta mu nawet nie kupi eklera. 

Też na to zwróciłam uwagę. Odpowiedź, jaka przychodzi mi do głowy, to że on ją strofuje za kupowanie suszi czy jakichś fancy słodyczy ze względu na brak kasy, dlatego się tym napycha po kryjomu w samochodzie. Ale i tak się zdziwiłam, że dzieciom kupiła, jakby tylko sobie to by było bardziej do niej podobne.

Edytowano przez Kasja78

A może on po prostu nie lubi słodyczy? Albo nie lubi eklerów? Zwróciłam też uwagę na to, że były 3 eklery, ale nie doszukuję się w tym nie wiadomo czego.

46 minut temu, MaGo2 napisał:

A może on po prostu nie lubi słodyczy? Albo nie lubi eklerów? Zwróciłam też uwagę na to, że były 3 eklery, ale nie doszukuję się w tym nie wiadomo czego.

No może, ale w całej cukierni chyba jest coś, co lubi, niekoniecznie eklerki.

• Like 1

vlogmas 3 
- czas za szybko leci, zapracowana montażem, rutyna montażowa
- pogadanka na temat pogody - trudno że nie ma śniegu, a jak był śnieg to za dużo
- kalendarze adwentowe - jak ona robi takie "mmmm ooooo" to takie odgłosy jak w łóżku XD dziwne odgłosy radości. 
- układanie puzzli 
- sklepy zabawkami - więcej zabawek! 
- rodzina robi prezenty tylko dzieciom, może zrobi sobie coś z Lolo, ale czeka z niecierpliwością na swój urodzinowy, i strasznie przy tym piszczy 😞
- Ona zajmuje się cały czas tatą Loro, zakupy, jeździ tam ciągle, jak córka pomaga mu to, Lolo pracuje więc ona taka zapracowana
- chciała by wyjechać i uciec stąd. płacze za teściową. 
- action
- obiad tatuś zrobił - gołąbki z marchewką z mikrofali 
- rolki ciasteczka - laska cukrowa i wszędzie kot i ich sierść? XD
- ma koniec dzieci jedzą ciastka i gorącą czekoladę z bitą śmietaną. 

tiktok jak macha głową nie nie nie - nie kupię sobie sama - w sumie nie wiem o co chodzi, ale komentarze są dobre pod tym tiktokiem....  jakie ludzie o niej mają zdanie, sama siebie tak przedstawia w sumie, już nie na bierze świata na to że jest milionerką XD 

A: a właściwie dlaczego nie? 
B: bo nie ma z czego najprawdopodobniej
C : Bo lepiej dostać od męża jako prezent?
D No tak, bo kosztuje milion monet😂
E : Uh duuuh, w końcu od czego jest mąż?

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się