wyszlonamoje 2424 Napisano niedziela o 20:11 1 godzinę temu, Dobra _Dusza napisał: Powinna „zainwestować” w pomarańczową torebkę. Będzie pasować do jej twarzy. Hermés Birkin bag 30 Orange minium Togo leather, niech sobie kupi nasza byznesłumen 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 862 Napisano niedziela o 20:47 35 minut temu, wyszlonamoje napisał: Hermés Birkin bag 30 Orange minium Togo leather, niech sobie kupi nasza byznesłumen Szczęki by wszystkim opadły i wszystkie byśmy miały udowodnione jak bardzo jest kasiasta i się myliłyśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 19 Napisano niedziela o 20:51 „Istnieją różne narody, a raczej różne narody mają różnego ducha. Jedne można podbić i przesiedlić w celu zagarnięcia ich ziem, a świat nie podniesie wrzasku – to małe narody, plemiona. Z innych można uczynić małym wysiłkiem niewolników i będą chętnie lizali rękę Pana – to narody o podłej duszy, od kolebki niegodne samostanowienia, w wielkich obszarach Azji roztopią się bez śladu. Z trzecimi wreszcie nie można zrobić ani tego, ani tego, przynajmniej nie od razu – to Polacy. Nie można zaanektować ich państwa, bo trzeba byłoby się dzielić z Prusami, Austrią, Turcją i Bóg wie jeszcze z kim; narzuca to europejska równowaga sił. Po drugie nie można tego zrobić od ręki, gdyż są to znakomici żołnierze, a cały naród gdy otwarcie zagrożony, przypomina wściekłego wilka w nagonce. Zbyt dużo by to kosztowało, należy więc zdemoralizować ich do szpiku kości. Trzeba … rozłożyć ten naród od wewnątrz, zabić jego moralność… Jeśli nie da się uczynić zeń trupa, należy przynajmniej sprawić, żeby był jako chory ropiejący i gnijący w łożu… Trzeba mu wszczepić zarazę, wywołać dziedziczny trąd, wieczną anarchię i niezgodę… Trzeba nauczyć brata donoszenia na brata, a syna skakania do gardła ojcu. Trzeba ich skłócić tak, aby się podzielili i szarpali, zawsze gdzieś szukając arbitra. Trzeba ogłupić i zdeprawować, zniszczyć ducha, doprowadzić do tego, by przestali wierzyć w cokolwiek oprócz mamony i pajdy chleba. Będą Oni walczyć długo, bardzo długo, nasze prochy przepadną, ale przyjdzie czas gdy sami sprzedadzą swój kraj, sprzedadzą go jak najgorszą ...ę. My rozpoczniemy ten proces Panin! Korupcją „milczących psów”, którzy będą nimi rządzić. Bogactwem i głodem, które biednych podjudzą przeciw możnym, tych drugich zaś napełnią takim strachem i podłością, że uczynią wszystko dla zachowania swego bogactwa. Zepsujemy ich kultem prywaty, złodziejstwa, rozpusty, wszelaką demoralizacją i wiodącym ku niej alkoholem. Stworzymy tam nową oligarchię, która będzie okradać własny naród nie tylko z godności i siły, lecz po prostu ze wszystkiego, głosząc przy tym, że wszystko co czyni, czyni dla dobra ojczyzny i obywateli. Niższe szczeble tych krwiopijców będą uzależnione od wyższych w nierozerwalnej strukturze formalnej i nieformalnej piramidy. Trzeba będzie starać się, by w piramidę wpasowany był każdy zdolny i inteligentny człowiek, by zechciwiał w niej i spodlał. Niedopasowywalnych szaleńców, nieuleczalnych fanatyków, nałogowych wichrzycieli i każdą inną wartościową jednostkę wyeliminujemy operacyjnie. Zadanie to jest wielkie Panin, lecz i efekty będą wielkie. Polska zniknie w samych Polakach! Wtedy właśnie, gdy będzie wydawało się im, że mają wolność. Ale ja tego nie doczekam Panin, zaczniemy jednak ten proces”. Z listu carycy Katarzyny II do Nikity Panina ministra spraw zagranicznych Rosji w latach 1764-1780. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2517 Napisano niedziela o 20:56 6 godzin temu, Syreni śpiew napisał: No ale też bez przesady, że kilka dni za granicą to nie wiadomo jaki wydatek. Można sobie zorganizować po kosztach albo zdecydować się na biuro podróży, które dowozi do tańszych hoteli. Ona po prostu a) nie potrafi nawet tego zrobić, co nie dziwi w kontekście jej licznych "wyczynów" oraz b) nie chce jechać sama, bo by była wypłoszem z stadzie uśmiechniętych ludzi, co nie potrafi nigdzie ruszyć się bez opiekuna Że ona pojedzie z sąsiadka i będzie patrzeć jak ona kupuje torebkę Channel? To nie jej poziom bycia " dobrom osobom" Ja by tam rozsadziło jak petardę 31 grudnia o północy. 2 1 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszlonamoje 2424 Napisano niedziela o 21:04 (edytowany) 14 minut temu, Anna Milska napisał: „Istnieją różne narody, a raczej różne narody mają różnego ducha. Jedne można podbić i przesiedlić w celu zagarnięcia ich ziem, a świat nie podniesie wrzasku – to małe narody, plemiona. Z innych można uczynić małym wysiłkiem niewolników i będą chętnie lizali rękę Pana – to narody o podłej duszy, od kolebki niegodne samostanowienia, w wielkich obszarach Azji roztopią się bez śladu. Z trzecimi wreszcie nie można zrobić ani tego, ani tego, przynajmniej nie od razu – to Polacy. Nie można zaanektować ich państwa, bo trzeba byłoby się dzielić z Prusami, Austrią, Turcją i Bóg wie jeszcze z kim; narzuca to europejska równowaga sił. Po drugie nie można tego zrobić od ręki, gdyż są to znakomici żołnierze, a cały naród gdy otwarcie zagrożony, przypomina wściekłego wilka w nagonce. Zbyt dużo by to kosztowało, należy więc zdemoralizować ich do szpiku kości. Trzeba … rozłożyć ten naród od wewnątrz, zabić jego moralność… Jeśli nie da się uczynić zeń trupa, należy przynajmniej sprawić, żeby był jako chory ropiejący i gnijący w łożu… Trzeba mu wszczepić zarazę, wywołać dziedziczny trąd, wieczną anarchię i niezgodę… Trzeba nauczyć brata donoszenia na brata, a syna skakania do gardła ojcu. Trzeba ich skłócić tak, aby się podzielili i szarpali, zawsze gdzieś szukając arbitra. Trzeba ogłupić i zdeprawować, zniszczyć ducha, doprowadzić do tego, by przestali wierzyć w cokolwiek oprócz mamony i pajdy chleba. Będą Oni walczyć długo, bardzo długo, nasze prochy przepadną, ale przyjdzie czas gdy sami sprzedadzą swój kraj, sprzedadzą go jak najgorszą ...ę. My rozpoczniemy ten proces Panin! Korupcją „milczących psów”, którzy będą nimi rządzić. Bogactwem i głodem, które biednych podjudzą przeciw możnym, tych drugich zaś napełnią takim strachem i podłością, że uczynią wszystko dla zachowania swego bogactwa. Zepsujemy ich kultem prywaty, złodziejstwa, rozpusty, wszelaką demoralizacją i wiodącym ku niej alkoholem. Stworzymy tam nową oligarchię, która będzie okradać własny naród nie tylko z godności i siły, lecz po prostu ze wszystkiego, głosząc przy tym, że wszystko co czyni, czyni dla dobra ojczyzny i obywateli. Niższe szczeble tych krwiopijców będą uzależnione od wyższych w nierozerwalnej strukturze formalnej i nieformalnej piramidy. Trzeba będzie starać się, by w piramidę wpasowany był każdy zdolny i inteligentny człowiek, by zechciwiał w niej i spodlał. Niedopasowywalnych szaleńców, nieuleczalnych fanatyków, nałogowych wichrzycieli i każdą inną wartościową jednostkę wyeliminujemy operacyjnie. Zadanie to jest wielkie Panin, lecz i efekty będą wielkie. Polska zniknie w samych Polakach! Wtedy właśnie, gdy będzie wydawało się im, że mają wolność. Ale ja tego nie doczekam Panin, zaczniemy jednak ten proces”. Z listu carycy Katarzyny II do Nikity Panina ministra spraw zagranicznych Rosji w latach 1764-1780. Aż mi się komisja śledcza z Suskim przypomniała. Edytowano niedziela o 21:05 przez wyszlonamoje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 279 Napisano niedziela o 22:15 Przed chwilą, wyszlonamoje napisał: Hermés Birkin bag 30 Orange minium Togo leather, niech sobie kupi nasza byznesłumen Ją stać najwyżej na żółtą Biedroncziage. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2723 Napisano niedziela o 22:19 2 minuty temu, Sowa z Mazur napisał: Ją stać najwyżej na żółtą Biedroncziage. Zazdroscyce, ze jom stac na rozowom taske z temu, czarnom kubote i szmaciane torby z prajmarka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1639 Napisano niedziela o 22:34 Siwa na nadawczym linkuje jakieś nagranie „kobieta, która decyduje się żyć w pojedynkę jest zawsze surowo oceniana”. Ta to ma szybki muzg, nawet brak powodzenia obróci tak żeby wyszło, że to jej wybór to jest typowo narcystyczna cecha, wszystko jest obracane tak żeby chronić swoje ego. Smutne, że ona tak musi udawać, a podobno lekarstwem na narcyzm jest rozpadnięcie się na kawałki. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 862 Napisano niedziela o 22:45 9 minut temu, Mi a napisał: Siwa na nadawczym linkuje jakieś nagranie „kobieta, która decyduje się żyć w pojedynkę jest zawsze surowo oceniana”. Ta to ma szybki muzg, nawet brak powodzenia obróci tak żeby wyszło, że to jej wybór to jest typowo narcystyczna cecha, wszystko jest obracane tak żeby chronić swoje ego. Smutne, że ona tak musi udawać, a podobno lekarstwem na narcyzm jest rozpadnięcie się na kawałki. Ale nawet nikt tego nie ocenia, w Polsce zawsze były rozwódki i stare panny. Co oceniamy to badziewne jedzenie, zakupy, złe efekty na cerze i figurze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2035 Napisano wczoraj o 05:31 6 godzin temu, Mi a napisał: kobieta, która decyduje się żyć w pojedynkę jest zawsze surowo oceniana Silna, niezależna kobieta, która w wieku +40lat, po kilku nieudanych zwiazkach, w tym zerwane zareczyny & rozwod - zdecydowała się żyć w pojedynkę. No cóż za decyzja samodzielna i przemyślana. A wyśmiewanie się z gości z tindera,ktorzy najprawdopodobniej do niej podbijali, ale nie spelniali kryterii, to tez wybor zycia w pojedynke. Jaranie sie kurierem, ktory sie "zalecał" czy tez cudzoziemiec prze szopy - to tez wybor zycia w pojedynke, a nie desperackie udawanie, że ktos sie niom interesuje. Tak, tak afirmacja działa 3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4256 Napisano 23 godziny temu 10 godzin temu, wyszlonamoje napisał: Hermés Birkin bag 30 Orange minium Togo leather, niech sobie kupi nasza byznesłumen Kredyt na 5 lat, nikt nie musi wiedzieć i torebka będzie, i będzie udowodnione 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4256 Napisano 23 godziny temu 7 godzin temu, Mi a napisał: Siwa na nadawczym linkuje jakieś nagranie „kobieta, która decyduje się żyć w pojedynkę jest zawsze surowo oceniana”. Ta to ma szybki muzg, nawet brak powodzenia obróci tak żeby wyszło, że to jej wybór to jest typowo narcystyczna cecha, wszystko jest obracane tak żeby chronić swoje ego. Smutne, że ona tak musi udawać, a podobno lekarstwem na narcyzm jest rozpadnięcie się na kawałki. W sumie to niejeden może zazdrościć takim osobom, inni by się załamali, niejeden się za bił, bo nie udźwignal życia. Tak, że jeśli jej takie tłumaczenia pomagają niech sobie wmawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikazgierska 288 Napisano 23 godziny temu 53 minuty temu, Hellena.De.Vil napisał: Silna, niezależna kobieta, która w wieku +40lat, po kilku nieudanych zwiazkach, w tym zerwane zareczyny & rozwod - zdecydowała się żyć w pojedynkę. No cóż za decyzja samodzielna i przemyślana. A wyśmiewanie się z gości z tindera,ktorzy najprawdopodobniej do niej podbijali, ale nie spelniali kryterii, to tez wybor zycia w pojedynke. Jaranie sie kurierem, ktory sie "zalecał" czy tez cudzoziemiec prze szopy - to tez wybor zycia w pojedynke, a nie desperackie udawanie, że ktos sie niom interesuje. Tak, tak afirmacja działa Ona nabija się z facetów na Tinderze, którzy po prostu mają tam konto. Żeby do kogoś na Tinderze podbijać to obie strony muszą dać sobie serduszko, wtedy są z matchowani i mogą ze sobą gadać. Więc ona po prostu przeglądała tindera i śmiała się z wyglądu facetów, którzy mają tam konto. Jak wiadomo na tej planecie prawo do życia mają tylko młodzi, muskularni, przystojni i z bujną czupryną. Siwa jest straszna. Nie wiem jak ktoś z tak radiową uroda i paskudnym charakterem ma czelność śmiać się z wyglądu innych ludzi. Pomidor jak ześ z nią dał radę tyle lat?! 3 9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 279 Napisano 23 godziny temu 1 godzinę temu, Busz3131 napisał: Zazdroscyce, ze jom stac na rozowom taske z temu, czarnom kubote i szmaciane torby z prajmarka. Ja przynajmniej się mieszczę w rozmiar S piżamki z Lidlucci i nie muszę kupować spadochronu z Prajmaniego a tzyce nie pływają mi jak puste butelki po jeziorze kartofle noszę w Ikeaczi mam różowy kibelek i działa mi spłuczka Siwa, zazdrość mi 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 442 Napisano 22 godziny temu 41 minut temu, weronikazgierska napisał: Ona nabija się z facetów na Tinderze, którzy po prostu mają tam konto. Żeby do kogoś na Tinderze podbijać to obie strony muszą dać sobie serduszko, wtedy są z matchowani i mogą ze sobą gadać. Więc ona po prostu przeglądała tindera i śmiała się z wyglądu facetów, którzy mają tam konto. Jak wiadomo na tej planecie prawo do życia mają tylko młodzi, muskularni, przystojni i z bujną czupryną. Siwa jest straszna. Nie wiem jak ktoś z tak radiową uroda i paskudnym charakterem ma czelność śmiać się z wyglądu innych ludzi. Pomidor jak ześ z nią dał radę tyle lat?! Zawsze sie własne zastanawiam jak tacy ludzie jak siwa maja tupet oceniac urodę innych i jeszcze wybrzydzac i stawiac wymagania kosmiczne przy wyborze partnera? Serio nie wiem czy ona sie z choinki urwała? czy uzywa lustra i jest swiadoma tego co soba reprezntuje? Leniwa, niedomyta, z dwoma lewymi rękoma do wszystkiego,wulgarna ,dajaca w szyję singielka po 40 z wyglądu jak bezzębna babcia wysmiewa ,krutykuje i ocenia wygląd i predyspozycje obcych ludzi...cyrk na na kółkach. 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 2723 Napisano 22 godziny temu 45 minut temu, Sowa z Mazur napisał: Ja przynajmniej się mieszczę w rozmiar S piżamki z Lidlucci i nie muszę kupować spadochronu z Prajmaniego a tzyce nie pływają mi jak puste butelki po jeziorze kartofle noszę w Ikeaczi mam różowy kibelek i działa mi spłuczka Siwa, zazdrość mi Ustaw sie w kolejce, ona zazdroscy szczuplejszym, mlodszym i bogatszym infuencerkom, sasiadom z Lodzy i Mazur, pomidorkowi itd. Konkurencja jest spora. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 887 Napisano 21 godzin temu I pamiętajcie wysocy. Bo na jest bardzo wysoka a faceci okłamują jeśli chodzi o wzrost. Bo rozmiar bakłażana to już był przerabiany 1000 razy. Ale wszyscy na tinderze są niscy i ona zawsze na takich trafia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 887 Napisano 21 godzin temu Tylko po kij jej ta nowa torba Kim K to ona nie jest. Gdzie będzie z nią chodzić do lydla i biedry. Naogląda się tych reality o vipach i się gazuje pierwotniakowi ,że to o niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5424 Napisano 20 godzin temu 10 godzin temu, Busz3131 napisał: Zazdroscyce, ze jom stac na rozowom taske z temu, czarnom kubote i szmaciane torby z prajmarka. Też nie, bo czekala na wspolprace z temu. Tak jak drugiemu szczurkowi tez coś tam kupi jak będzie jeszcze współpraca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 279 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Busz3131 napisał: Ustaw sie w kolejce, ona zazdroscy szczuplejszym, mlodszym i bogatszym infuencerkom, sasiadom z Lodzy i Mazur, pomidorkowi itd. Konkurencja jest spora. A i chudnę a tzycki mam co raz większe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 862 Napisano 18 godzin temu 46 minut temu, Sowa z Mazur napisał: A i chudnę a tzycki mam co raz większe Teraz jak schudła to też minimalnie zmalały za to się wydłużyło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 862 Napisano 18 godzin temu 2 godziny temu, ciekawska666 napisał: I pamiętajcie wysocy. Bo na jest bardzo wysoka a faceci okłamują jeśli chodzi o wzrost. Bo rozmiar bakłażana to już był przerabiany 1000 razy. Ale wszyscy na tinderze są niscy i ona zawsze na takich trafia. Sama sobie takiego bakłażana wybrała i zaślubiła może mieć pretensje tylko do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1348 Napisano 18 godzin temu (edytowany) PYTANIE DLA CHETNYCH Natchnienie i zaduma() spowodowane porą roku każą mi zapytać: czego ona by NIE ZROBIŁA, a co ZROBIŁABY gdyby nie wpierniczyła się lata temu w tego całego YouTube i w inne social media? Wece, na jakie działania nie zdecydowałaby się, gdyby nie dbałość o KĄTĘT? Gdyby sobie żyła tak jak przeciętne owieczki? Bez tego internetowego cyrku? Taki wece, efekt motyla, co byłoby gdyby wyprzedzić moment, zanim poraz pierwszy nacisnęła paluchem: opublikuj? Edytowano 18 godzin temu przez !GA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 279 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Kingeczka napisał: Teraz jak schudła to też minimalnie zmalały za to się wydłużyło... Znaczy się przewaga budowy tłuszczowej tzycka i saggy breast. Niestety ale trzeba ćwiczyć szczególnie w pewnym wieku. Przy dużych spadkach będą zwisy skórne. Nie mówiąc już o większej sprawności, wydolności i mniejszym narażeniu na kontuzje chociażby przy przesuwaniu mebli. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 47 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, !GA napisał: PYTANIE DLA CHETNYCH Natchnienie i zaduma() spowodowane porą roku każą mi zapytać: czego ona by NIE ZROBIŁA, a co ZROBIŁABY gdyby nie wpierniczyła się lata temu w tego całego YouTube i w inne social media? Wece, na jakie działania nie zdecydowałaby się, gdyby nie dbałość o KĄTĘT? Gdyby sobie żyła tak jak przeciętne owieczki? Bez tego internetowego cyrku? Taki wece, efekt motyla, co byłoby gdyby wyprzedzić moment, zanim poraz pierwszy nacisnęła paluchem: opublikuj? Najpewniej nie włożyłaby na łeb durszlak i nie pajacowałaby w takim wystroju przed kamerą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 279 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, !GA napisał: PYTANIE DLA CHETNYCH Natchnienie i zaduma() spowodowane porą roku każą mi zapytać: czego ona by NIE ZROBIŁA, a co ZROBIŁABY gdyby nie wpierniczyła się lata temu w tego całego YouTube i w inne social media? Wece, na jakie działania nie zdecydowałaby się, gdyby nie dbałość o KĄTĘT? Gdyby sobie żyła tak jak przeciętne owieczki? Bez tego internetowego cyrku? Taki wece, efekt motyla, co byłoby gdyby wyprzedzić moment, zanim poraz pierwszy nacisnęła paluchem: opublikuj? Myślę, że siedziałaby w robocie po znajomości, ewentualnie jakiejś drogerii typu Sephora. Upolowałaby jakieś portki, zrobiłaby kurs z wizażu lub na kosmetyczkę. I wiodłaby zwykły żywot pozując na bogaczkę fantazjując o ekskluzywnym życiu z kolorowych stron gazety Viva. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2035 Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Kingeczka napisał: Teraz jak schudła to też minimalnie zmalały za to się wydłużyło... A wszystko u niej na skróty. Bylejak. Coz z tego, że jej kg spadły od poprzedniego roku. Ani to w zdrowy sposob. Ani to dobrze nie wyglada - nie widac tam zadbania o ciało pod wzgledem zdrowotnym. Gdyby to mialo wiecej kasy, to by sie zrobila jak te celebrycko-influenserskie klony. Sztuczne twarze. Usmiechy. Zeby. Koncetracja na ciele i pseudo&udawanym luksusie. Wszystko z reklam. Wspolprac. Sprzedawania prywatnosci. Upiekszania rzeczywistosci.Beztalencia żadne łatwych pienionszkow. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 19 Napisano 16 godzin temu Z listu carycy Katarzyny II, Niemki urodzonej w Szczecinie, do Nikity Panina- ministra spraw zagranicznych Rosji w latach 1764-1780. „Istnieją różne narody, a raczej różne narody mają różnego ducha. Jedne można podbić i przesiedlić w celu zagarnięcia ich ziem, a świat nie podniesie wrzasku – to małe narody, plemiona. Z innych można uczynić małym wysiłkiem niewolników i będą chętnie lizali rękę Pana – to narody o podłej duszy, od kolebki niegodne samostanowienia, w wielkich obszarach Azji roztopią się bez śladu. Z trzecimi wreszcie nie można zrobić ani tego, ani tego, przynajmniej nie od razu – to Polacy. Nie można zaanektować ich państwa, bo trzeba byłoby się dzielić z Prusami, Austrią, Turcją i Bóg wie jeszcze z kim; narzuca to europejska równowaga sił. Po drugie nie można tego zrobić od ręki, gdyż są to znakomici żołnierze, a cały naród gdy otwarcie zagrożony, przypomina wściekłego wilka w nagonce. Zbyt dużo by to kosztowało, należy więc zdemoralizować ich do szpiku kości. Trzeba … rozłożyć ten naród od wewnątrz, zabić jego moralność… Jeśli nie da się uczynić zeń trupa, należy przynajmniej sprawić, żeby był jako chory ropiejący i gnijący w łożu… Trzeba mu wszczepić zarazę, wywołać dziedziczny trąd, wieczną anarchię i niezgodę… Trzeba nauczyć brata donoszenia na brata, a syna skakania do gardła ojcu. Trzeba ich skłócić tak, aby się podzielili i szarpali, zawsze gdzieś szukając arbitra. Trzeba ogłupić i zdeprawować, zniszczyć ducha, doprowadzić do tego, by przestali wierzyć w cokolwiek oprócz mamony i pajdy chleba. Będą Oni walczyć długo, bardzo długo, nasze prochy przepadną, ale przyjdzie czas gdy sami sprzedadzą swój kraj, sprzedadzą go jak najgorszą ...ę. My rozpoczniemy ten proces Panin! Korupcją „milczących psów”, którzy będą nimi rządzić. Bogactwem i głodem, które biednych podjudzą przeciw możnym, tych drugich zaś napełnią takim strachem i podłością, że uczynią wszystko dla zachowania swego bogactwa. Zepsujemy ich kultem prywaty, złodziejstwa, rozpusty, wszelaką demoralizacją i wiodącym ku niej alkoholem. Stworzymy tam nową oligarchię, która będzie okradać własny naród nie tylko z godności i siły, lecz po prostu ze wszystkiego, głosząc przy tym, że wszystko co czyni, czyni dla dobra ojczyzny i obywateli. Niższe szczeble tych krwiopijców będą uzależnione od wyższych w nierozerwalnej strukturze formalnej i nieformalnej piramidy. Trzeba będzie starać się, by w piramidę wpasowany był każdy zdolny i inteligentny człowiek, by zechciwiał w niej i spodlał. Niedopasowywalnych szaleńców, nieuleczalnych fanatyków, nałogowych wichrzycieli i każdą inną wartościową jednostkę wyeliminujemy operacyjnie. Zadanie to jest wielkie Panin, lecz i efekty będą wielkie. Polska zniknie w samych Polakach! Wtedy właśnie, gdy będzie wydawało się im, że mają wolność. Ale ja tego nie doczekam Panin, zaczniemy jednak ten proces”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 862 Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, Sowa z Mazur napisał: Znaczy się przewaga budowy tłuszczowej tzycka i saggy breast. Niestety ale trzeba ćwiczyć szczególnie w pewnym wieku. Przy dużych spadkach będą zwisy skórne. Nie mówiąc już o większej sprawności, wydolności i mniejszym narażeniu na kontuzje chociażby przy przesuwaniu mebli. Dokładnie, brzuch w pewnym momencie też zacznie wisieć nawet po schudnięciu i pozostanie upinać go w majtki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1639 Napisano 16 godzin temu „Nowe włosy” Vlogmas 5 11:34 gadają o prezentach i siwa „U lwa jest szczotka i zmiotka”. (Śmiech słonia, a lew zawstydzony) 13:19 Siwa wychodząc do fryzjera zostawiła włączonego crocpota. (Lew był z nią u fryzjera, siedział obok niej przez chyba cały czas bo siwej jad*aczka się nie zamykała, a fryzjerka pracowała w milczeniu.) „Jak ten sos się spali, a JA jestem głodna, to zobaczysz… gniew słonia” to było w 2018 roku, rok po ślubie. Na końcu pokazuje kalendarze, prezenty od firm, głosik siwej jest przesłodzony… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach