Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Rym Cym +

Tak czysto po ludzku martwi mnie sytuacja leżaka, znanego też na nieistniejącym już forum kowbojki.pl jako "trzynasty"

Polecane posty

3 minuty temu, ZDZICHUUUU napisał:

znając życie to coś odjeeebiesz w  tej chacie i Justyna znowu przestanie cie utrzymywać

w Polsce tez pisales, ze cos odjeebie i mine babcia wyrzuci a skonczylo sie na tym, ze babci bylo smutno, ze wyjezdzam, bo wolalaby zebym zostal wiec wymyslaj dalej bajkoposiarzu, idzcie sobie z madzia salowa przy bic piatke xD

do mamy nawet jak raz nacpany przylazlem i mialem wielkie zrenice jak latarnie i byla jej kolezanka tutaj to nikt nic nie widzial nawet i sie nie skapnal, a ja posrany bylem hahaha ja prdl

a mama z facetem maja tyle kasy, ze mnie nawet nie odczuwaja xD

w ogole mam tutaj swoj pokoj i lozko teraz wiec de facto mam dwie chaty w Anglii gdzie moge sie przekimac, a jeszcze niedawno bylem bezdomnym menelem z namiotu ktory pije cydry i pali crack z anglikami XDDD

ale ten los bywa zmienny B)

Edytowano przez BSDF0RALL

Przed chwilą, BSDF0RALL napisał:

w ogole mam tutaj swoj pokoj i lozko teraz wiec de facto mam dwie chaty w Anglii gdzie moge sie przekimac, a jeszcze niedawno bylem bezdomnym menelem z namiotu ktory pije cydry i pali crack z anglikami XDDD

ale ten los bywa zmienny B)

Szybko do tego wrócisz

1 minutę temu, ZDZICHUUUU napisał:

Szybko do tego wrócisz

z checia wroce, bo w namiocie mi najfajniej bylo, ale od dwoch lat mam gdzie mieszkac, wiec korzystam xD

napisz cos o sobie lepiej i jak tam praca kierowca tira i dlaczego nimfette i katiuszka ci nie pomoga, gdy wyladujesz na ulicy XD

5 minut temu, BSDF0RALL napisał:

ja przynajmniej nigdy nikomu nie dalem duupy za lokum tak jak katiuszka xD

DAŁEŚ PEWNIE Z 1000 RAZY XD

6 minut temu, BSDF0RALL napisał:

z checia wroce, bo w namiocie mi najfajniej bylo, ale od dwoch lat mam gdzie mieszkac, wiec korzystam xD

napisz cos o sobie lepiej i jak tam praca kierowca tira i dlaczego nimfette i katiuszka ci nie pomoga, gdy wyladujesz na ulicy XD

Gdybym wylądował to by pomogły, ale nie wyląduje bo pracuje 

nigdy nikomu nie dalem duupy za to katiuszka dala duupy za lokum i 15 lat bez faceta prawie, bo kuutas jej alfonsa jej tak robil dobrze, bo juz nikt nie zastapi maczugi jej alfonsa ahh

nom i nurkowalbys w smieciach w mieszkaniu nimfette albo zostalbys zwierzaczkiem katiuszki i trzymalaby cie na obrozy i smyczy przywiazanego do kaloryfera

Czy ktoś tu sugeruje, że leżak leży? 😛

1 minutę temu, marawstala napisał:

To tylko film, ale taka byłaby bez wyjścia... 

Ale nie ma wyjścia kapitału mam już za mało na grę a handel nic nie da bo to musi być rotacja w końcu mi się skończą rzeczy do sprzedaży 

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 6 napisał:

Ale nie ma wyjścia kapitału mam już za mało na grę a handel nic nie da bo to musi być rotacja w końcu mi się skończą rzeczy do sprzedaży 

No to praca... jakakolwiek w większych miastach są nawet weekendowe. Jak przestaniesz płacić czynsz to mieszkanie zabiorą. 

Do momentu póki nie możesz sprzedać to może to będzie najlepsze rozwiązanie.

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 6 napisał:

jest wyjście zawsze, jak praca w mc donald's, na magazynie, na kasie w lidlu czy biedronce... z twoim trybem wydawania pieniędzy, raczej sobie poradzisz...

ps. proponowałbym robotę  markecie, bo tam często sobie z personelu biorą za free jakie rzeczy z np porwanymi etykietami itp, oczywiście poza kamerami i jak kierownik nie widzi, także nawet na jedzeniu byś przyoszczędził xD

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 6 napisał:

Pytanie czy teraz maszerowac na pocztę z ipadem pro czy dopiero jak będę miał długi na czynszu i 0 na tytoń 

teraz, bo długi mogą przeobrazić się w spiralę a to koszmar...

no i szybko robotę ogarnąć, byle jaką, ale by dochód był, to nieuniknione, trzeba się przemóc.

Przed chwilą, Rym Cym + napisał:

jest wyjście zawsze, jak praca w mc donald's, na magazynie, na kasie w lidlu czy biedronce... z twoim trybem wydawania pieniędzy, raczej sobie poradzisz...

ps. proponowałbym robotę  markecie, bo tam często sobie z personelu biorą za free jakie rzeczy z np porwanymi etykietami itp, oczywiście poza kamerami i jak kierownik nie widzi, także nawet na jedzeniu byś przyoszczędził xD

Jak chcesz pomóc doradz jakiś biznes z domu bo ja się mentalnie ani fizycznie nie nadaje do pracy z ludźmi 

=jest wyjście zawsze, jak praca w mc donald's, na magazynie, na kasie w lidlu czy biedronce... z twoim trybem wydawania pieniędzy, raczej sobie poradzisz...

DUTCH TEN CHUUJ MA ZA SILNĄ FOBIE MOŻE NIE PRZED PRACĄ ALE PRZED LUDZMI I NIE PÓJDZIE W TAKIM STANIE W ZYCIU DO ROBOTY, A LECZYĆ SIE NIE CHCE

Przed chwilą, marawstala napisał:

A nawet ochroniarz w jakimś markecie... czy gdzieś tam.

I CO KTOŚ BY COŚ UKRADŁ A TRZYNASTY BY UDAWAŁ ŻE NIE WIDZI BO BY SIE BAŁ ZAINTERWENIOWAĆ 

1 minutę temu, ZDZICHUUUU napisał:

I CO KTOŚ BY COŚ UKRADŁ A TRZYNASTY BY UDAWAŁ ŻE NIE WIDZI BO BY SIE BAŁ ZAINTERWENIOWAĆ 

No fakt... ale spróbować może.

Edytowano przez marawstala

2 minuty temu, Rym Cym + napisał:

teraz, bo długi mogą przeobrazić się w spiralę a to koszmar...

no i szybko robotę ogarnąć, byle jaką, ale by dochód był, to nieuniknione, trzeba się przemóc.

WIESZ CO SZYMPANS, WIĘKSZE SĄ SZANSE ŻE TY ZARUUCHASZ NIŻ TRZYNASTY PÓJDZIE DO ROBOTY

Edytowano przez ZDZICHUUUU

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 6 napisał:

Jak chcesz pomóc doradz jakiś biznes z domu bo ja się mentalnie ani fizycznie nie nadaje do pracy z ludźmi 

spa konsol, serwisowanie starych laptopów, wymiana hdd na ssd, instalancja systemów operacyjnych, składanie pc na zamówienie.

albo np składanie długopisów, malowanie zabawek... chałupnictwo szeroko pojęte.

3 minuty temu, ZDZICHUUUU napisał:

DUTCH TEN CHUUJ MA ZA SILNĄ FOBIE MOŻE NIE PRZED PRACĄ ALE PRZED LUDZMI I NIE PÓJDZIE W TAKIM STANIE W ZYCIU DO ROBOTY, A LECZYĆ SIE NIE CHCE

nie masz dowodu osobistego, bo boisz się jechać poza wieś, z domu wychodzisz wyłącznie w nocy, gdy nie ma ludzi bo boisz się ich spojrzeń, od ponad 10 lat nie pracujesz, wolisz jeść kartofle i podkradać mamie kasę z portmonetki na alkohol najtańszy...

z łaski swojej zamilcz więc.

nie masz dowodu osobistego, bo boisz się jechać poza wieś, z domu wychodzisz wyłącznie w nocy, gdy nie ma ludzi bo boisz się ich spojrzeń, od ponad 10 lat nie pracujesz, wolisz jeść kartofle i podkradać mamie kasę z portmonetki na alkohol najtańszy...

z łaski swojej zamilcz więc.

WSZYSTKO TO KŁAMSTWA

6 minut temu, Rym Cym + napisał:

spa konsol, serwisowanie starych laptopów, wymiana hdd na ssd, instalancja systemów operacyjnych, składanie pc na zamówienie.

albo np składanie długopisów, malowanie zabawek... chałupnictwo szeroko pojęte.

A może jakaś produkcja magnesy grawer druk 3d nvm

8 minut temu, marawstala napisał:

No fakt... ale spróbować może.

nie wiem czy pamiętasz tę historię, ale przemek pisze z własnego doświadczenia... ponad 10 lat temu pracował na ochronie autostrady... to czasy gdy chińscy podwykonawcy budowali w PL autostraty... druga kadencja rządów tuska 2012 rok jakoś... no i wtedy przemuś pracował na ochronie na nockach... no i w nocy menele kradli co się dało z tego terenu budowy, a on się bał zgłosić to czy wyjść do nich i jak ta duupa zaryglował się w budce... na następny dzień dostał dyscyplinarkę i od tego dnia żadnej pracy nie podjął... serio xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się