Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Rym Cym +

Tak czysto po ludzku martwi mnie sytuacja leżaka, znanego też na nieistniejącym już forum kowbojki.pl jako "trzynasty"

Polecane posty

ja bym wolal skakac pod pociag niz jakbym mial isc do pracy bo tak wszyscy mi dookola gadaja i musze 550zl za czynsz placic xD

jakby nie przyjaciele i rodzina to bym juz dawno nie zyl pewno xD bo bym skonczyl ze soba xD

i nikt by nawet o mnie nie pamietal xD

Edytowano przez BSDF0RALL

no trudno przez takie podejscie niestety skonczylem jako 30 letni prawiczek z gniazdem na glowie i czeka mnie smierc praawiczka i nigdy nawet dziewczyny nie dotkne mimo ze mam teraz klucze do dwoch domow w UK i 3 wielkie lozka poscielone i pelno zarcia wszedzie i w ogole to ja i tak nigdy nie dotkne dziewczyny, life is brutal, ja spadam, papa

7 minut temu, BSDF0RALL napisał:

ja nie chce miec kasy i w duupie mam pieniadze dlatego nie pracuje lezak moze jest tym samym przypadkiem, i tak jestem dziecko 5-letnie... problem?

Tak, problem, ale Twoj, a nie moj.

1 minutę temu, BSDF0RALL napisał:

no trudno przez takie podejscie niestety skonczylem jako 30 letni prawiczek z gniazdem na glowie i czeka mnie smierc praawiczka i nigdy nawet dziewczyny nie dotkne mimo ze mam teraz klucze do dwoch domow w UK i 3 wielkie lozka poscielone i pelno zarcia wszedzie i w ogole to ja i tak nigdy nie dotkne dziewczyny, life is brutal, ja spadam, papa

Dobrze, że nie z liściem na głowie 😄

3 minuty temu, BSDF0RALL napisał:

lezak ma wlasne mieszkanie a to ze musi placic czynsz 550zl to nie jego wina tylko zjeebanego polskiego rzadu

wina tuska i kaczyńskiego że wszędzie na świecie ludzie płacą czynsz za mieszkania, podatki i rachunki za media... jak tak można żeby za darmo nie dostawać XD

7 minut temu, Rym Cym + napisał:

matki zabraknie to ulica z automatu... leżak już rok bez matki egzystuje, w tym sensie sytuacja szczerbatego jest nie do pozazdroszczenia, jeśli nie zacznie się leczyć psychologicznie - typ nawet dowodu osobistego nie posiada, listonoszowi boi się drzwi otworzyć... wyjazd poza wioskę to lęk nie do przezwyciężenia dla niego

Skoncza tak samo jesli sie nie ogarna, a ktory pierwszy to trudno powiedziec.

dla mnie to nie problem zaba monisia, ja mam hajs na koncie ale ja zyje bez wydawania pieniedzy, nie wydaje ani grosza i mi dobrze jest

dla ciebie to bylby problem bo ty pewno splacasz pozyczke w banku za chate 30 lat

lezak by sprzedal mieszkanie ale jakis podatek musialby odprowadzac od darowizny wiec musi czekac

w ogole jeebac rzady w kazdym kraju bo to gnooje, wy pracujecie a wasze podatki ida na wojne w izraelu czy ukrainie i ludobojstwo wiec spadam stad nie chc emi sie nawet z wami pisac, nara

dla mnie to nie problem zaba monisia, ja mam hajs na koncie ale ja zyje bez wydawania pieniedzy, nie wydaje ani grosza i mi dobrze jest

dla ciebie to bylby problem bo ty pewno splacasz pozyczke w banku za chate 30 lat

Lepiej spłacać pożyczkę, niż myć się w brudnej rzece lub oddawać się bogatym, starym Angolom. Od Żaby to ty won 😁

ja sie nikomu nie oddaje, wy macie jakis problem i ze soba chyba tez, ze takie bajeczki wymyslacie, ze sie oddaje

wy won ode mnie i to nie wasz interes co robie i jak skoncze, martwcie sie o siebie lepiej, a nie mnie obgadujecie i klamstwa wymyslacie o mnie

1 minutę temu, Tymczasowe Konto napisał:

Lepiej spłacać pożyczkę, niż myć się w brudnej rzece lub oddawać się bogatym, starym Angolom. Od Żaby to ty won 😁

idz tam lepiej pracowac 16 godzin dziennie bo zelensky i spolka czekaja na twoja emeryture i pieniadze xD

Przed chwilą, BSDF0RALL napisał:

ja sie nikomu nie oddaje, wy macie jakis problem i ze soba chyba tez, ze takie bajeczki wymyslacie, ze sie oddaje

wy won ode mnie i to nie wasz interes co robie i jak skoncze, martwcie sie o siebie lepiej, a nie mnie obgadujecie i klamstwa wymyslacie o mnie

Mam zawołać Dutcha, żeby potwierdził moje słowa? 

Zawsze byłeś zarozumiały, miałeś ogromne pokłady pychy i wywyższania się będąc bezdomnym gejem w Anglii 😌Człowieku ty jesteś gorszy, niż Leżak, bo on przynajmiej ma bieżącą wodę i sztuczną pusie 😌

ja nie mam problemu i ja pieniedzy od nikogo nie wolam, za to ja nikomu ni emowie zeby nie pracowal, to z jakiej racji mi ktos mowi ze daje duupy za dach nad glowa, uprawiam prostytucje i ze marnie skoncze, bo nie mam szefa, to wy macie problem ze soba i jestescie pojeebani nie ja xD

12 minut temu, BSDF0RALL napisał:

lezak ma wlasne mieszkanie a to ze musi placic czynsz 550zl to nie jego wina tylko zjeebanego polskiego rzadu

dlatego ja wole namiot w lesie niz praca i placenie 550zl na czynsz a potem pieniadze na ukraine ida a polacy zdychaja na ulicy, bo nie idzie do pracy, jak lezak

wy tego nie rozumiecie

PRZECIEŻ TY DAJESZ DUUPY ŻEBY NIE MIESZKAĆ W NAMIOCIE

oboje jestescie klamcami i klamiecie ze uprawiam prostytuucje bo macie bool doopy ze wy musicie pracowac na wszystko i macie szefa a ja mam wszystko za darmo od rodziny i przyjaciol i bool doopy i zawisc przycmiewa wasze umiejetnosci do rozsnadnego myslenia i juz klamac musicie XD

11 minut temu, BSDF0RALL napisał:

ja bym wolal skakac pod pociag niz jakbym mial isc do pracy bo tak wszyscy mi dookola gadaja i musze 550zl za czynsz placic xD

jakby nie przyjaciele i rodzina to bym juz dawno nie zyl pewno xD bo bym skonczyl ze soba xD

PRZECIEŻ TY PRACUJESZ I TO ZA DARMO PRAWIE

nie daje nikomu duupy XD

pewnie zaraz napiszecie ze mojej mamie daje duupy i moja mama jest alfonsem XD

zal mi was

czemu nie jestescie teraz w pracy?

ja ide sobie wypic kawke, zjesc sniadanie i goraca kapiel czeka

bajo bajo :D

oboje jestescie klamcami i klamiecie ze uprawiam prostytuucje bo macie bool doopy ze wy musicie pracowac na wszystko i macie szefa a ja mam wszystko za darmo od rodziny i przyjaciol i bool doopy i zawisc przycmiewa wasze umiejetnosci do rozsnadnego myslenia i juz klamac musicie XD

MY MAMY SZEFA A TY MASZ ALFONSA XD

nie daje nikomu duupy XD

pewnie zaraz napiszecie ze mojej mamie daje duupy i moja mama jest alfonsem XD

zal mi was

czemu nie jestescie teraz w pracy?

ja ide sobie wypic kawke, zjesc sniadanie i goraca kapiel czeka

bajo bajo 😄

Dziś 1 listopada i wszyscy mamy wolne, dlatego jesteśmy w tym miejscu 😆

katiuszka dawala doopy swojemu chlopakowi alfonsowi jak zyl, dlatego teraz sobie zyje w goorach i wielka katiuszka uh ah bo duupy dala to chate dostala w gorach XD

BEKA

1 minutę temu, ZDZICHUUUU napisał:

MY MAMY SZEFA A TY MASZ ALFONSA XD

nom oczywiscie moja babcia i mama to moj alfons XD

spadam stad bo zenujacy jestescie, wpadne moze wieczorem jak lezak  bedzie, papa XD

Przed chwilą, Tymczasowe Konto napisał:

Dziś 1 listopada i wszyscy mamy wolne, dlatego jesteśmy w tym miejscu 😆

no to ja w takim razie ide gdzie indziej sobie, i wroce jiutro jak bedziecie w pracy, papa albo w nocy xD gdy spicie bo rano praca xD

nara

matka kim kardashian jest jej alfonsem i jest bogata i 100m followersow na instagram a wy to kochacie bo kim kardashian i jej rodzina to wasi bogowie

15 lat ciipa zaswedziala to chata jest w goorach, ale dobrze jest : D hahah

kogo

katiuszke :D

a jej nawet wlasna matka z ojcem nie chca znac a ona ich poniza i nadaje na nich, mnie moja rodzina kocha i bardzo mi ufaja, mama mi zostawila klucze do chaty + 2 koty cala chate wolna dla mnie, bo ma do mnie zaufanie, zreszta przyjaciele tez mi ufaja powierzajac mi klucze do nieswojego domu i chooy w was xD

w kuchni mam nawet kluczyki do czarnego mini coopera, ktory stoi pod chata, jakbym mial prawko to molbym sobie jezdzic i chuuj beka XD

dobra pora na kawka, sniadanie goraca kapiel moze jakis spacerek sobie odpieerdole do rzeki poplywac kraulem, chyba sprobuje dzien bez srafe wytrzymac, nara XD

Edytowano przez BSDF0RALL

18 minut temu, BSDF0RALL napisał:

matka kim kardashian jest jej alfonsem i jest bogata i 100m followersow na instagram a wy to kochacie bo kim kardashian i jej rodzina to wasi bogowie

nie wiem kto to kardashian.

6 minut temu, BSDF0RALL napisał:

katiuszke 😄

a jej nawet wlasna matka z ojcem nie chca znac a ona ich poniza i nadaje na nich, mnie moja rodzina kocha i bardzo mi ufaja, mama mi zostawila klucze do chaty + 2 koty cala chate wolna dla mnie, bo ma do mnie zaufanie, zreszta przyjaciele tez mi ufaja powierzajac mi klucze do nieswojego domu i chooy w was xD

znając życie to coś odjeeebiesz w  tej chacie i Justyna znowu przestanie cie utrzymywać

3 minuty temu, kris888 napisał:

nie wiem kto to kardashian.

do mnie ostatnio w Polsce chrzestny czy wiem kto to weeknd, a ja mowie, ze nie wiem kto to, nigdy nie slyszalem, a on do mnie ze to 'artysta' ktory ma najwiecej odwtorzen na spotify i jest na pierwszym miejscu a ja aha nie nie slyszalem nigdy hahah, nie slucham muzyki na spotify/youtube XD

zasmialem sie od tej gadki

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się