Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
srun_official

mam wolna chate w UK na tydzien, kto wpada? :P

Polecane posty

nom murzynow kochacie i lubicie patrzec jak posuwaja wasze kobiety a innych polaczkow chcecie napieerdalac po ryjach xD

jestescie zenujacy i ciesze sie wyjechalem z Polski xD

tacy mocni jestescie bo w grupie a jak przyjdzie co do czego i ruskie najada na Polske to wam lby powystrzelaja albo bedziecie uciekac a niemcy granica zamknieta i chooy musicie zdychac xD bo jestescie tchorze polskie xD

buahah jaki przegryw xD

a tak nadajesz na ruskich a sam sie teraz przyznales ze jak wpadna to od razu im sie dasz zabic xD

beka z przegrywa

ale dalej marnuj zycie na forum dla babXD

to ja ide na swoje forum teraz, jak chcesz mnie pocisnac to zapraszam do mnie na forum 'kozaczku' xD

narka xD

a tutaj juz tobie nie odpisuje, bo mi sie znudzilo ;d

zapraszam do mnie na forum srartyczjusz jak chcesz popisac do mnie, bo ja juz skonczylem pisanie z toba tutaj, nara 😄

to moj ostatni post w ktorym ci odpisuje xD

Przed chwilą, w... napisał:

zabij mnie fifi, jestem smieciem. 

nie moge, bo nie jestem fifi, a za zabijanie kogos sie idzie do piekla 😄

zapytaj swojego przyjaciela npc albo praavik czy srun oni sa skorzy do bitki i zabijania to moze cie zabija 😄

wszedles ale nie napisales to napisz tam bo ja juz tutaj koncze z toba, bo mnie jakies dziwne typy obserwuja masakra elo xD

dobra sratycjusz nie zasmiecaj mi tematu, bo ja ciebie tutaj nie chce na chacie, wiec spadaj stad obiboku bo smierdzisz i wypad

czekam moze ktos bedzie chcial wpasc, bo ciebie, sruna albo npc tu nie chce i juz nie odpisuje wam tutaj bo szkoda mojego czasu

jak chcecie popisac to na moim forum zapraszam, ale widzie ze robicie pod siebie w nachy juz hahah myslicie ze tutaj was baby ochronia przede mna dlatego tak kozaczycie xD

Edytowano przez RymCymXX

mam tutaj na scianie wielki telewizor 70 cali :D LG :D

moze lezak wpadnie z konsola to pogramy :D

Posty i adresy IP zostały zabezpieczone do dyspozycji prokuratury, dziękuje bardzo.

pytam sie kto wpada na chate bo mam wolne wyra i pelno jedzenia, to mnie atakuja i groza pobiciem i zabiciem mnie bo chcialbym kogos ugoscic, masakra, a to podobno ja jestem chory

z takimi tekstami i grozbami to zapomnijcie, ze w ogole otworze wam drzwi, pogonie was od razu, gnijcie tam lepiej w tych barakach pokomunistycznych 30-50km2 na piatym czy tam dziewiatym pietrze, masakra xD

pamietam jak lezak pisal, ze mu sprezyna wystaje z lozka ja prdl ale mi go szkoda bylo, jeszcze jak zyl z mama, masakra xD

ciekawe czy sobie nowe lozko kupil czy caly czas musi bokiem spac zeby sprezyna mu nie wchodzila XD

ja prdl ale mam dzisiaj lenia nic mi sie nie chce xD

chyna sobie zaraz mocna kawke jeebne xD

ja prdl rozkrecilem sobie sluchawki i wyciagnalem gabeczki ale teraz mocny dzwiek napieerdala nic tylko przycpac cos mocnego i odleciec o ja prdl 😄

zajeebistej techniawy slucham laseczka spiewa Don't try to walk away, lalala i jej glosy normalnie i wokale jakies efekty echo slychac jaka przestrzen ja prdl kosmos w chooy

5 minut temu, BSDForALL napisał:

ja prdl rozkrecilem sobie sluchawki i wyciagnalem gabeczki ale teraz mocny dzwiek napieerdala nic tylko przycpac cos mocnego i odleciec o ja prdl 😄

To leć do alfonsa i mu powiedz, żeby ci płacił w prochach a nie w workach ziemniaków xD

ja nie biore bo narkotyki sa dla doroslych a ja jestem 5 letnim dzieckiem, poza tym nie mam alfonsa, i nikt mnie nie wykorzystuje seeksualnie

moge sobie tylko pomarzyc zeby sobie cos mocnego przyjeebac niestety

nie dla psa kielbasa

Edytowano przez BSDForALL

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się