Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
srun_official

mam wolna chate w UK na tydzien, kto wpada? :P

Polecane posty

Przed chwilą, Dirty Sanchez napisał:

Po pierwsze to była zwykła 5, a po drugie kanalio pisałeś całkiem niedawno jak wrzucałeś zdjęcia, że to BMW twojej matki xD

czesc, masz moze to foto fifiego z przed lustrem na ktorym odslania cycki ma wyraz twarzy jakby plakal i srral jednoczesnie? 

3 minuty temu, w... napisał:

czesc, masz moze to foto fifiego z przed lustrem na ktorym odslania cycki ma wyraz twarzy jakby plakal i srral jednoczesnie? 

ja mam xD

zrob srunowi galeczke xD

wczoraj dostalem od mamy fajne perfumy na urodziny pieknie pachna wow 😄

chyba sobie ide do bajorka sie umyc a potem sie wypsikam i fajnie pachnie 😄

Przed chwilą, srun_official napisał:

ja mam xD

zrob srunowi galeczke xD

lezec tam fifi jak dorosli rozmawiaja. 

1 minutę temu, w... napisał:

lezec tam fifi jak dorosli rozmawiaja. 

klekaj srunowi do miecza i rob mu galeczke a srun bedzie robil galeczke byczemu w tym czasie XD a byczy tobie xD

a sraudiusz bedzie nagrywala wasz gey seex B) jedzcie do jej domku nad jeziorem xD

Edytowano przez srun_official

klekaj srunowi do miecza i rob mu galeczke a srun bedzie robil galeczke byczemu w tym czasie XD a byczy tobie xD

a sraudiusz bedzie nagrywala wasz gey seex B) jedzcie do jej domku nad jeziorem xD

w przeciwienstwie do ciebie nie jestem pedalem mun tez watpie aby byl. ale cie boli ze klaudia wolala mun od ciebie, kolejna laska ktora sobie wzial a ty dostales chuuja do duupy, ale z toba konkurowac o duupe to latwiej niz samemu probowac ja wyrwac bo jak sobei zacznie porownywac jakiegos typa z toba to od razu do neigo pojdzie aby cie pogonil jak frajerska cioote jaka jestes. 

serio wystarczy zaczac pisac do tych samych duup co ty piszesz i sie wtedy od razu ma do ruuchania jakas, wystarczy cie pogonic jak frajerka lamuska. 

• Haha 1

z gunwnem jakims ruskim znowu piszesz bardzo fajnie fifi, a teraz idz sie utop w bajorku glupi cwelu. 

ja i tak chce dziewice za zone to co mnie jakas klaudia czy tam katiuszka co juz byly dyymane 😄

spadam staad bo ta dyskusja nie ma sensu 😄

idz tam roob dobrze swoim panom z Izraela i Brukseli, bo juz czekaja 😄

nara 😄

no nie, nikomu sie tak dobrze na tym forum nie cisnie jak fifiemu, to jest piczka do orania rodlem. 

Zelensky komik czeka juz na twoje pieniadze i emeryture hahah

nara przegrywie

haha moja przyjaciolka Lejdi Swietlanka jest nauczycielka na uniwersytecie i fajna babeczka z niej i mieszka niedaleko Sydney, a ty jestes jakims smierdzacym krasnoludzkim odpadem ktory sie rzucac tylko ptrafi tak jak praavik XDD

Przed chwilą, RymCymXX napisał:

haha moja przyjaciolka Lejdi Swietlanka jest nauczycielka na uniwersytecie i fajna babeczka z niej i mieszka niedaleko Sydney, a ty jestes jakims smierdzacym krasnoludzkim odpadem ktory sie rzucac tylko ptrafi tak jak praavik XDD

praavik jest mniej pedalski od ciebie i nei jest prostytutka przynajmniej. on jest po prostu alkoholikiem. 

• Haha 1

Przed chwilą, RymCymXX napisał:

co to za hack link keylogger nie klikam, spadaj 😄

sam zes tu ostatnio linki do keyloggerow wstawial, ja to widzialem pedalku. 

3 minuty temu, RymCymXX napisał:

co to za hack link keylogger nie klikam, spadaj 😄

ale co mnie to obchodzi ze nie klikasz, sam uploadujesz na tej strobie obrazki przyglupie. wazne ze ktos kto chcialby zobaczyc jak cie kompromituje to kliknie. 

tak jak patrze na glowe i twarz fifiego to sobei mysle jak zajeebiscie by sie kopalo ja glanem. eh, az mlodosc mi sie przypomina. 

Przed chwilą, npc napisał:

On kiedys skonczy jako zul i go dzieci beda podpalac jak spi na lawce xd

nie tacy ludzie konczyli jako zule, bardziej pracowici a tu mamy przypadek skuuurwiele co sie bezczelnie szczyci lenistwem i pasozytnictwem jako powodem do dumy , nie wroze mu przyjemnej przyszlosci ....

okropna kurrwa co? nikt nie wzbudz tak wielkiej pogardy u mnie na forum jak ta prostytutka spedalona. skalbym mu po glowie smieciowi co sprzedal resztki godnosci. 

• Thanks 1

bawie sie palka teleskopowa wlasnie i tak sobie mysle jakby to pieknie pogruchotalo ten pedalski pysk.

hahah, wezcie no zrobcie sobie wszyscy dobrze nawzajem, bo bardzo sie lubicie widze 😄

nie zapomnijcie wziac pravika do gey 4-some 😄

srun, byczy, pravik i krasnal XD

raz juz slyszalem takich dwoch polskich kozakow leszczy jak ja kleczalem sobie bo czegos szukalem w plecaku a tu taki npc nartycjusz do kumpla mowi, zeby mi z nozki wyjeebal a kumpel do niego dobra wez juz chodz i nie gadaj, jakis posrany byl, a nawet nie wiedzieli, ja z Polski i juz sobie myslalem tak to chodz leszczu hahah 😄

buahhaah ale mam beke z was ja prdl uwazajcie bo wam zaraz zylka peknie XDDD

Przed chwilą, npc napisał:

Kazdy menel to kuuurwa pomyslec ze kiedys mi ich bylo szkoda i nieraz kase dawalem a teraz smieje sie jak czytam ze gdzies menela podpalili.

to samo mam, ale te kurrwy nie sa warte zlamanego grosza. wyplenic to robactwo i spokoj. 

raz juz slyszalem takich dwoch polskich kozakow leszczy jak ja kleczalem sobie bo czegos szukalem w plecaku a tu taki npc nartycjusz do kumpla mowi, zeby mi z nozki wyjeebal a kumpel do niego dobra wez juz chodz i nie gadaj, jakis posrany byl, a nawet nie wiedzieli, ja z Polski i juz sobie myslalem tak to chodz leszczu hahah 😄

buahhaah ale mam beke z was ja prdl uwazajcie bo wam zaraz zylka peknie XDDD 

dawno sie tak nie usmialem 😄

no ams zpowody do smiechu ze ci cisna od lamusow i pedalow w internecie. haha napierrdalaja mi po miejscu w ktorym mialem godnosc. smieszne.

zabij sie chory psychicznie smieeciu. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się